Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Niestety ciężko będzie teraz przywrócić tutaj odpowiednią atmosferę.

wydaje mi się że ona znikła dawno temu
[quote author=nopebow link=topic=30353.msg1456024#msg1456024 date=1341860783]

[/quote]

W samo sedno...
[quote author=nopebow link=topic=30353.msg1456024#msg1456024 date=1341860783]

[/quote]

niestety potwierdzę..to już nie ten sam kącik małolata co kiedyś..
No niestety. Było widać, że są starania, żeby było tak jak kiedyś, no ale nie da się.
flygirl, nie ci ludzie co kiedyś.
Taka kolej rzeczy na forum, nowi użytkownicy, nowe problemy, aż trudno się odnaleźć 🙁
brakuje mi "starego" kącika )-:
Już nie wróci 😉 pozostaje czytać wstecz, jak to zrobiłam wczoraj... 💘 nie pamiętałam, że byli tutaj tacy fajni ludzie, którzy byli cząstką mojego światka...
Arroch, Facella, niemiłek, niby część osób jest jeszcze, ale jakoś to nie to samo 🙁
niemiłek ja ostatnio czytałam posty z akcjami goldencosika, prestige'a itp 😁 Uśmiałam się jak głupia 😀
A ja zawsze jak jestem załamana stanem zdrowia mojego konia to wracam do pamiętnego marca 2011, jak cały wątek trzymał za niego kciuki i wtedy sobie myślę, że jak tyle osób w niego wierzy to może będzie już dobrze, głupie i dziecinne, ale pomaga  😁
Jaaa ostatnio miałam pisać, że tęsknię za Goldim/Konstim 😁 a aracas z USA? 😎

Arroch, wow to już prawie 1,5 roku!
Arroch, jakie głupie! Prawdziwe! 🙂

Szczerze mówiąc nigdy nie lubiłam forum jakichkolwiek. Nie umiałam się odnaleźć, a na re-volcie lepiej się orientuję co i jak niż we własnym pokoju 😁 (na marginesie tak porządki robiłam, że nie mam się gdzie położyć, bo rzeczy z szafki wywaliłam na łóżko i przeszła mi faza na sprzątanie 😂 ). Jestem zżyta z kącikiem i z osobami "starszymi" takimi jak:Arroch, Mysza, niemiłek, Facella, flygirl, madmaddie, Mils, ChingisChan, nopebow, Vana, Atutowa, Sisisa, Alabamka, na bank kogoś zapomniałam, ale to była atmofsera z tymi osobami, "stara gwardia", że tak powiem 🙂
Ahahah te perypetie z tymi chłopcami był przekomiczne. 😀 I Vana każdej po kolei pomagała w fizyce. 🏇 Misskiedis też tu się udzielała. To były czaski. 💃
ah, brakuje mi Vany. ta pamiętna zaliczona kartkówka dzięki niej 😉
I ja sie udzielalam 😉 tak, tak, witaj na chwile kaciku. Weszlam tu tylko w zwiazku z tragiczna wiadomoscia, ale fakt, kiedys sie fajnie tu pisalo i czytalo. Cos te malolaty sie zmienily, za stara jestem 😉
Hermes, a Krypnik, Ankers, infantil(ona zdaje się jakiś innych nick miała wcześniej, ale jaki, za chiny nie mogę sobie przypomnieć  😁 ) fin ? 🙂 heh, no może i prawdziwe, ale jak rozmawiam z "realnymi" znajomymi to każą mi się w głowę puknąć

niemiłek, szmat czasu, to prawda, ale już może może będzie dobrze 🙂
Arroch infantil to była nightmare. 😉
Coś się kurczę starzejemy małolaty. 😀
madmaddie, oj tak, Vana dużo pomogła 😉 nasz kącikowy mózg fizyczny 🙂

Teraz nawet nie ma takiego "pociągu" i zastanawiania się jak jest się gdzieś dalej "co tam w kąciku, co się wydarzyło?!" brak ciekawości teraz.
flygirl, to samo miałam napisać...
Hermes noo dokładnie. I nawet jak napisałyście przez weekend 10 stron to czytałam od deski do deski. Teraz tego nie robię, a i tak można się połapać o co chodzi. Bo tak właściwie nic się nie zmienia. 😉
Arroch infantil to była nightmare. 😉

o właśnie! Dzięki! I jeździła na siwym koniku w żółtym czapraczku z Eskadrona? 😀

flygirl dokładnie, niedługo trzeba będzie nazwę zmienić na kącik licealnostudencki 😀
Jasnowata,Arroch,  wiedziałam, ze o kimś zapomniałam :kwiatek:

Coś się kurczę starzejemy małolaty. 😀

Jakoś ciężko mi to dopuścić do myśli 😁
Fajnie by było zrobić spotkanie tych "starych małolatów" 🙂

edit: zapomniałam jeszcze o namawiaczu do jasnych spodni Ida :kwiatek:
Oj starzejemy się, starzejemy 😉
Pamiętam jak nie mogłam się doczekać prawka i Wam biadoliłam, że chcę mieć już tą cholerą 18-stkę, prawo jazdy itp 😁
Jak robiłyśmy na gwałt filmik na 18-stke dla Fly 😁
Masakra 😁

Aaaa filmik. 😜 😜 😜 Ubóstwiam go ponad życie. 😍
Hermes hahhaha ja namawiacz 😀
oj kochane małolaty alez ja Was lubię chociaż ostatnio taka cichociemna jestem w kąciku  😍 💘
Pamiętam jak w dzień urodzin Krupnik do mnie dzwoniła, żebym weszła na re-voltę, bo wszyscy czekają. Poczułam się tak cudownie, że nie macie pojęcia. :przytul:
Mysza, oj tak ten tajny filmik był mega 😁
flygirl, jak to osoby z internetu potrafią uszczęśliwić, co nie? Nawet bliscy tak czasem nie potrafią 🙂
idaczerwcowa, tak! Przez Ciebie/Dzięki Tobie(niepotrzebne skreślić 😁 ) mam w szafie same jasne spodnie! 🙂
Też mi tęskno za tymi czasami. Pamiętam jak wywalałam tutaj wszystkie swoje żale, ile dobrego od was usłyszałam, ale też ile dobrej krytyki. Szkoda, że to co było już nie wróci...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się