Kamita, zdjęcie moje: http://www.photoblog.pl/maccabraa/127014935 zerknij na datę w notce i publikacji... zdjęcie pewnej gówniary: http://www.photoblog.pl/pati5668/127199697/siwy.html zrobione wczoraj 👿 ta sama stajnia, w tym samym miejscu, taka sama poza - tylko koń inny, zresztą pisałam kiedyś na fbl że chcę go wykorzystać do podobnych zdjęć. sama by w życiu na to nie wpadła 👿 👿 👿 👿' a najlepsze jest to, że to się powtarza :nunchaku: aż mi się ręce trzęsą, taka jestem wkur*
flygirl w burdelu chyba lepsze zarobki 🤣 Pierwszy tydzień wakacji minął a ja nic konstruktywnego nie zrobiłam i chyba najwyższy czas ruszyć biologię , wos i testy na prawko 🙄 e: Facella twoje zdjęcie i tak o niebo lepsze i ładniejsze 😉
Krupnik. ale tak z autopsji polecasz? 😎 Facella szkoda twoich nerwów. Rób swoje, choćby nie wiadomo jak się starała identyczne zdjęcie nigdy jej nie wyjdzie 😉 rumka no to na pewno 😁 Ale nie mogę się zdecydować czy się nawrócić i iść za Bogiem czy dalej kroczyć tą grzeszną drogą.
No właśnie ja tak nie do końca, jeśli chodzi o niektóre aspekty. Dlatego mam taką zagwozdkę. A każdy mi radzi co innego. Chyba powinnam zacząć spisywać głosy za zakonem i głosy za burdelem. 😁
Po prostu mysle, ze to lepsza inwestycja w przyszlosc. Jara Cie jakis syfilis? A po zakonie pojdziesz o nieba i sobie nadrobisz straty zabaw z zycia doczesnego. 😀
nie wiem gdzie to napisać a to jest pierwszy wątek z całej listy. ksiaceq już więcej z wami nie podyskutuje. jeśli słyszeliście o dzisiejszym wypadku w Mikołowie to możecie się domyślić o co chodzi. jestem jej chłopakiem i wiem jak mocno uzależniona była od tego forum, więc uznaje was za na tyle bliskie jej osoby, że powinniście o tym wiedzieć. korkiem postaram się zająć ja przy pomocy naszych znajomych, choć nigdy nie byłem entuzjastą jeździectwa itp . mam nadzieję, że o niej nie zapomnicie.
Heval, o tej, kiedy pojawiła się nieprawdziwa informacja, że noen zginęła w wypadku samochodowym... było podane faktyczne miejsce i godzina, ale to nie była ona, tylko ktoś inny... później wyszło na jaw że to chyba ona sama wymyśliła i zrobiło się nieprzyjemnie, ale to pominę. Alabamka, ale nadzieja zawsze jest...
Dopiero matura zdana, całe życie przed sobą... Zejde z tematu, dziś podejście do kolczyka part 2, z dłuższym bananem i pomysłem na zakręcenie. Kciuki sie przydadzą bo ja sie "delikatnie" zirytuje jak znów nie wyjdzie 🙄
o matko... 😲 fly, dokładnie dreszcze po całym ciele... Jestem z okolicy, a nie wiem co się stało... Może to nie pora... Ale kto mi powie coś więcej? Może być na pw. Współczuję... Tyle dobrych ludzi ginie, a te największe skurwiele nieśmiertelne 😤