Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

fly, polecam zakon.  😁
Kamita, zdjęcie moje: http://www.photoblog.pl/maccabraa/127014935 zerknij na datę w notce i publikacji...
zdjęcie pewnej gówniary: http://www.photoblog.pl/pati5668/127199697/siwy.html zrobione wczoraj  👿
ta sama stajnia, w tym samym miejscu, taka sama poza - tylko koń inny, zresztą pisałam kiedyś na fbl że chcę go wykorzystać do podobnych zdjęć. sama by w życiu na to nie wpadła  👿 👿 👿 👿'
a najlepsze jest to, że to się powtarza  :nunchaku:
aż mi się ręce trzęsą, taka jestem wkur*
flygirl w burdelu chyba lepsze zarobki  🤣
Pierwszy tydzień wakacji minął a ja nic konstruktywnego nie zrobiłam i chyba najwyższy czas ruszyć biologię , wos i testy na prawko  🙄
e: Facella twoje zdjęcie i tak o niebo lepsze i ładniejsze  😉
Krupnik. ale tak z autopsji polecasz? 😎
Facella szkoda twoich nerwów. Rób swoje, choćby nie wiadomo jak się starała identyczne zdjęcie nigdy jej nie wyjdzie 😉
rumka no to na pewno 😁 Ale nie mogę się zdecydować czy się nawrócić i iść za Bogiem czy dalej kroczyć tą grzeszną drogą.
flygirl nie wiem jak ty ale ja tam lubię swoją grzeszną drogę  😁
No właśnie ja tak nie do końca, jeśli chodzi o niektóre aspekty. Dlatego mam taką zagwozdkę. A każdy mi radzi co innego. Chyba powinnam zacząć spisywać głosy za zakonem i głosy za burdelem. 😁
Rumka, fly, dziękuję. ale to dziecko mnie kopiuje już od dawna  🙄 do stajni gdzie jeździłam na Kaleku też za mną polazła  🙄
Facella może kopiuje Cie bo jesteś dla niej autorytetem albo coś w tym stylu
rumka, to dlaczego ciśnie po mnie przy byle okazji? nie rozumiem  🙄

chcecie zdjęcia kota?
Facella twoje zdjęcia i tak o wiele lepsze  😉
fly jak pójdziesz do zakonu to ja z tobą  😁

edit. chcemy kotka Facelli  😀
Kurczę, to chyba idę do zakonu. Skoro się ludzie deklarują, że ze mną pójdą. Do burdelu jakoś nikt się nie kwapi. 😁
Krupnik. ale tak z autopsji polecasz? 😎

Po prostu mysle, ze to lepsza inwestycja w przyszlosc.
Jara Cie jakis syfilis? A po zakonie pojdziesz o nieba i sobie nadrobisz straty zabaw z zycia doczesnego.  😀
nie wiem gdzie to napisać a to jest pierwszy wątek z całej listy.
ksiaceq już więcej z wami nie podyskutuje. jeśli słyszeliście o dzisiejszym wypadku w Mikołowie to możecie się domyślić o co chodzi. jestem jej chłopakiem i wiem jak mocno uzależniona była od tego forum, więc uznaje was za na tyle bliskie jej osoby, że powinniście o tym wiedzieć. korkiem postaram się zająć ja przy pomocy naszych znajomych, choć nigdy nie byłem entuzjastą jeździectwa itp . mam nadzieję, że o niej nie zapomnicie.
O Boże...Moje kondolencje...
O mój boże. Mam dreszcze na całym ciele.
Jak przeczytałam o tym wypadku... mnie również przesły dreszcze.
Nie wiem co napisac...
Wspolczuje, naprawde.
wprawdzie nie kojarzę... ale to straszne i przykre  😲

ps. mimo wszystko mam nadzieję, że sytuacja będzie taka jak kiedyś z noen... może wiecie o co chodzi.
Facella o jakiej sytuacji mówisz?
Poczułam jakbym straciła kogoś z rodziny... Może i forumowej rodziny ale rodziny  😕
Facella, Oby ale... chyba drugi raz to by sie juz nie powtórzyło
Przykro strasznie...
Heval, o tej, kiedy pojawiła się nieprawdziwa informacja, że noen zginęła w wypadku samochodowym... było podane faktyczne miejsce i godzina, ale to nie była ona, tylko ktoś inny... później wyszło na jaw że to chyba ona sama wymyśliła i zrobiło się nieprzyjemnie, ale to pominę.
Alabamka, ale nadzieja zawsze jest...
jest mi strasznie przykro. nie wiem co napisać 🙁
Poczułam jakbym straciła kogoś z rodziny... Może i forumowej rodziny ale rodziny  😕

Dokładnie. Wyrazy współczucia.
nie mogę uwierzyć, że moi rówieśnicy tracą tak szybko życie... straszne  😕
Dopiero matura zdana, całe życie przed sobą...
Zejde z tematu, dziś podejście do kolczyka part 2, z dłuższym bananem i pomysłem na zakręcenie. Kciuki sie przydadzą bo ja sie "delikatnie" zirytuje jak znów nie wyjdzie  🙄

edit: pomyłka
strasznie przykro czytać takie informacje i nachodzi refleksja jak bardzo życie ludzie jest kruche i nieprzewidywalne . współczuje  😕
Krupnik. oczywiście, że mnie syfilis nie kręci, ale tak po prawdzie klęczenie przed krzyżem też nie. 😁
o matko... 😲  fly, dokładnie dreszcze po całym ciele...
Jestem z okolicy, a nie wiem co się stało... Może to nie pora... Ale kto mi powie coś więcej? Może być na pw.
Współczuję... Tyle dobrych ludzi ginie, a te największe skurwiele nieśmiertelne  😤
Patt Sądzę, że to to: http://www.tvs.pl/39868,tragiczny_wypadek_w_mikolowie.html

Facella a już wiem, wpisałam w wyszukiwarce i mi się pokazała cała historia noen
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się