Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

kamita  - Nie, pod Wroclawiem  😉
galopowałam dziś po lesie  🏇
Podczas pisania wiadomości do fly... Małolatki moje najdroższe, zaprosicie nas na swój ślub?!  👀 😅 
Ale mi wali...  😂 No, ten pozdrawiam sąsiada, któremu rośnie piękna Pani Marysia na balkonie...  🏇 😎 💃 😉
patt, chyba nic nie zrozumiałam 🤣

nie ma to jak pokręcić milion terminów, ja to jednak ja 🥂 ale się nie mogę doczekać jutra, pomińmy, że najpierw muszę zrobić 15 km rowerem wprost na wysoczyznę 😵 💃
Czy jakaś Małolata zaprosi inne Małolaty na ślub?  🏇 (cicho wierzę w fly, i Myszę, ale cicho nie mówicie im  :kwiatek🙂
W sumie to sama bym się nie kapła, jak przeczytałam drugi raz tego posta  😂
maiiaF, co jutro?  😀
patt ja i ślub? Hhaahah ja do zakonu przecież idę 😀
Ehhh tyle wyszło z mojego wsiadania, że było milion innych rzeczy do zrobienia. Nie cierpię mieć swojej stajni. Tak cholernie mi tęskno do siodła, ale co z tego, skoro nic się nie układa. W takich dniach mi się tego wszystkiego odechciewa. Niepowodzenia i trudności wydają się ogromne, a sukcesy jakieś nikłe. Mam coraz bardziej dość 😕
niemiłek  :przytul:

jestem tak zmęczona że zaraz usnę... i tak ma być do końca przyszłego tygodnia, a może i wakacji...
niemiłek Nie wolno się poddać  :kwiatek: Brnij dalej, a sukcesy przyjdą  😉
fly hihihihih, nawet nie żartuj  😀  🥂
flygirl też idę do zakonu!  😅
Facella ty szalona  😜 ładnie to tak ledwo po złamaniu ręki galopować? (ps.miałaś wstawić dziś jakieś zdjęcia konia tego co wczoraj stępowałaś, dobrze pamiętam ? 😉 )
Patt, jadę na te nieszczęsne zawody i spotykam się z koleżanką 😀

ale emocjonujący mecz 😍
maiiaF Chwilunia, chwilunia... Jako luzak/fotogra/obserwator czy startujesz?  😀
Najdziwniejsze wydarzenie z ostatnich moich czasów? Siedze sobie na gg.pl przeglądam opisy znajomych, i widze jakiś nowy numer.. Wytężam mą sklerozę, co to za numer... Pusto. A, więc piszę, skąd mam ten numer w znajomych. Kolo mi pisze, że ostatnio napisałam mu, że ma 20 lat, mieszka daleko i jest pewnie głupi...  😵 Myślę kurcze, czy moi mili znajomi nie wywineli mi numeru, nieee u nikogo się nie logowałam, hasło nie mam najłatwiejszego do zgadnięcia. Duuuuchyyyyyyyyyy  🏇
Małolaty wróciłam 😅! Kto mi streści co się działo?
patt, miałam być jako luzak, fotograf i obserwator, ale jako że koleżanka zrezygnowała ze startu, to jako fotograf i obserwator 😉 no i pewnie będę się kręcić po rozprężalni i wszystkim znajomym pomagać 😁

ale błysnęło, o cholera 😲
Kamita dobrze pamiętasz, ale jak dorwalam kompa, to zdjęć tam jeszcze nie było... Ide spac bo umręęęę!
tez mi sie chce spac. <ziewa>
ide jeszcze podlaczyc baterie do aparatu, bo jutro zawody. i tak zapewne nie bedzie mi sie chcialo robic zdjec. 😁

goracoooooo! 😵 to tyle i dobranoc malolaty! : )
Dobranoc  😀
Chingis wlasnie sie zastanawialam gdzie ty sie podziewasz 😉 gdzie bylas ? A tu ostatnio byl kacik zwierzen milosnych troche o jezdziectwie, "przywitaly" sie jakies nowe Malolaty ale sluch po nich zaginal, tak wiec byly pogaduchy o wszystkim ale tez o niczym 😉 Mysza gdzies nam zaginela, wlasnie gdzie jest Mysza ?  🤔
(sorry za brak polskicj znakow i jakies bledy ale pisze z telefonu i troszke przysypiam 🙂 )
ChingisChan Nie czytaj bo znów coś Ci sie stanie  🤣
Wakacje a tu wszyscy już prawie poszli... ła. Powiem wam, że mam buty, jestem z siebie dumna 😀 Tym razem zeszło sie kilka miesięcy a nie 2 lata. Mam też dziurkę w wiązadełku pod językiem ale kolczyka niet bo jednej kuleczki dokręcić za żadne skarby od rana nie moge i strasznie zła jestem  🙄 A w Niemczech... biegałam po autostradzie z tych ciekawszych rzeczy, tak to nuda, o tyle lepiej że chłodniej.
Kamita u kuzynki w "kamieniu pod wsią" byłam 😁.
Izu co mi się ma znowu stać? 😲
Jak Ci powiedziałam to sie trzęsłaś czy coś, więc wolałam abyś nie czytała znów 😀
A tamto 😁. Ale to straszne było.
fajna pogoda na jutrzejszy wyjazd, no super 😵 mam nadzieję, że jednak trochę lepiej będzie, bo nie dojadę. wali piorunami bez przerwy od 4 godzin. W dodatku pierwszy raz włączyłam dźwięk w telefonie i pierwszy raz dostałam smsa o tej porze mając telefon idealnie pod uchem, gdy się tego nie spodziewałam 🤣

i w dodatku za oknem mam jakąś ogromną imprezę, chyba sobie do nich pójdę, i tak już za bardzo nie ogarniają 🥂
godzina 7.30, śpię przy otwartym oknie i nagle od sąsiadów zaczął ryczeć Dżem "Do kołyski". fajnie, mogę się tak do szkoły budzić, ale kurde! nie w wakacje, nie o 7.30!

ja i Kalek, właściwie Zorro, chociaż wszyscy na niego mówią Zor q-;

siedzę krzywo, bo chcemy jakąś łopatkę zrobić, on umie - ja nie  😁
no i te krótkie spodnie  😵 ale pojechałam tam do roboty, nie przypuszczałam wsiadania  😂
edit: o Boże, ale mam grubą łydkę  😵
Facella, nad moją głową calutką noc kot latał, co tam budzenie o 7.30, dobra pora :P.

Jak obudziłam się dzisiaj o 4, to było już całkiem jasno o_O, a w Lublinie deszczu jak nie było, tak nie ma.
Potwierdzam, 4 rano i bylo juz jasno. spalam dzis chyba ze 3h i padaaaam. A co do imprezy, to bylo super... dzięki dziewczyny, nie żałuję ze poszlam. w sumie to jakie rzeczy sie tam dzialy... hohoho... nie wierze w siebie...
nopebow, a tak nie chciałaś iść  😁

zaraz mnie szlag trafi  👿 👿 👿
Do mnie do pokoju koło 7 rano wpadła wielka mucha/osa nie wiem, i chyba była już taka zakręcona (mam w kontakcie taką tabletkę na komary) bo odbijała się z jednej do drugiej ściany  🤔wirek:
Facella na prawdę masz grubą łydkę, normalnie otyłość kliniczna łydek  😂 co się stało?
Sisisa w Warszawie tez nie pada od 2/3 dni, ale już na szczęście dziś jest chłodniej  💘
nopebow ha mówiłam, że jak się nie chce iść to są najlepsze imprezy 😎

Dziewczyny, ja nie żartuję. Albo idę do zakonu albo do burdelu. W obu przypadkach mam dokładnie wyrysowaną swoją przyszłość aż do śmierci. 😁
fly ciekawa rozbieżność planów  😁

znooowu nic mi się nie chce  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się