Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Kamita koło piaseczna 😉 nawet nie wiem czy ma jakąś nazwę
A znasz nazwę ulicy albo coś takiego? 😉 bo jestem ciekawa 😉
Jeju że wam się chce odchudzać , ja nie mam tak silnej woli zwłaszcza jak się wieczorami wychodzi ze znajomymi a to chipsy a może pizza itd. 🙄
Ja mimo tych 36stopni jestem chora kaszel katar i gorączka a konie same się nie wykąpią  😵
rumka lepiej chipsy, pizza niż piwko czy wódka  😀iabeł:
Kamita strzelę Ci pw to Ci wytłumacze bo nie wiem czy kogoś obchodzą szczegóły  😁
Heval właśnie sęk w tym że piwko prawie codziennie jest  🙄 coś czuję że po tych wakacjach stanę się alkoholiczką  😁
Heval no z wódką to można by było przynajmniej schudnąć 😂
rumka ja to codziennie jakaś impreza / plener a pić nie mogę  😵 także bezalkoholowo  😁

flygirl a od wódki to się nie tyje przypadkiem? Bo mi się wydawało, że od alkoholu to się właśnie tyje
To piwo jest bardzo kaloryczne. 😉
flygirl a nie masz tak że po wódce chce ci się jeść ? Bo piwo napełnia żołądek a wódka wzbudza głód mam takie odczucia
Hm nie. Raczej pić mi się chce jeszcze bardziej. 😁 Na imprezach w ogóle mało jem, a dzień po nie jem nic cały dzień, więc gdybym non stop chlała to bym schudła.  🤣
jakbyś nonstop chlała i nie jadła, to schudnięcie wyglądałoby tak, że na wadze kilka kg mniej, a tak naprawdę tylko się odwodnisz 😉

poszłam na balkon poczytać książkę żeby trochę nogi opalić i chyba się przegrzałam 🙄 mój pies też już wyje z gorąca, zamknęłam go w zimnym pokoju, wodę ma, ale to jego futro... teraz zaczął szczekać 🤔
Ja mimo tych 36stopni jestem chora kaszel katar i gorączka a konie same się nie wykąpią  😵

tez choruje od 3 dni! 👿
Ależ jestem wkurzona, nie dość, że wczoraj nie mogłam jechać do stajni, bo musiałam siedzieć w domu i pisać z mamą podanie to dzisiaj jest taaka burza, że też nie pojadę 👿 ale kupiłam przeeeeeśliczne szpilki na wesele 😍
maiia no ja to doskonale wiem, pisałam to z przymrużeniem oka 😉
Hermes a co się udało ze szkołą załatwić?
flygirl, jak ktoś zrezygnuje z wojskowej ja tam wskakuję, a na razie jestem w klasie informatycznej 😉
A dlaczego akurat wojskowa jeśli mogę spytać? 😉 Źle mi się kojarzy ten profil. 😁
flygirl, wiesz co u mnie w rodzinie są sami wojskowi, ja od urodzenia mam coś z wojskiem do czynienia i strasznie mnie do niego ciągnie 😉 dobra szkoła, dobre studia, dobre zarobki 😉
A ja byłam dziś 2.5h na plaży i spaliłam się na całych ramionach i udach.  🤔

Jutro mam iść na taką bardziej rozgarniętą imprezę, szpilki, sukienka, tańczenie itd, organizuje moja koleżanka z okazji zdania prawka, ale jakoś... nie chce mi się tam iść, bo praktycznie nikogo nie znam... Nie wiem w sumie czy przyjść czy nie...
nopebow idź.
nopebow, Facella, ma rację, idź. Na pewno nie będziesz żałować 😉
nopebow idź. Jak się nie chce iść to znaczy, że będzie super impreza, mówię ci to z autopsji. 😀
Już tydzień wakacji minął, a jedyne co zrobiłam to posprzątałam pokój. Nawet koniem nacieszyć się nie można, bo szkoda mi jeździć na nim w taką pogodę, jak po kilku kółkach kłusa już nie może oddychać.
a ja sobie oglądam siatkę 💃 miałam iść dzisiaj gdzieśtam na plac i na starówkę, ale jest za gorąco, nie ruszam się stąd chyba... 🙄
Najbardziej mnie zniechęca fakt, że muszę skołować sukienkę i jakieś buty do niej. Wiem, że często się zdarza, że jak się nie chce to jest super, ale kurczę... ja tam prawie nikogo nie znam. Pomyślę, w sumie wakacje to trzeba korzystać.
zaraz mnie szlag trafi. ojciec tu sterczy i pieprzy o jakichś strojach cysterskich szytych na miarę... po jaki ciężki ch*j?! dałby już sobie spokój, nie mam ochoty się z nim kontaktować, jeszcze rok i będę mieć wywalone w 100%...

edit: wrrrrr co ten człowiek znowu wymyślił, normalnie to podchodzi pod wyłudzenia jakieś i jeszcze mnie próbuje w to wciągnąć... WEŹ WYJDŹ!
Dziwnie działają te wasze kciuki, oj dziwnie. 😁
Kurczę, zabrakło mi 6 punktów, żeby dostać się do liceum, do którego najbardziej chciałam iść. Ech, te lenistwo w trakcie roku szkolnego. Jeszcze nigdzie wyjść się nie da, bo albo oddychać się nie da, albo przez ponad godzinę leje jak z cebra i wali piorunami na wszystkie strony. 🙁
mils jak będziesz chciała się uczyć to i najgorsze liceum jest dobre  😉
Najlepsze zajęcie w trakcie burzy : biegać i nakrywać plandekami siano oraz pilnowanie koni żeby nie wyłaziły na deszcz  🙄
losieq ja aktualnie przechodzę w faze kaszlu gruźliczego  👿
Mam nadzieję aby chociaż od poniedziałku było gdzieś 25 stopni żeby się jeździć dało.
Ja jutro do Pamsa jadę o 8 rano z nadzieją, że będzie chłodno 🙂
Zapadła decyzja - jutro robię powrót w siodło. Tylko profil siodła i to, co robiłam, przestaje się podobać... No ale może jak wsiądę i się usadzę to wątpliwości miną 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się