Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

No to końcówki 😀

Arroch, cudny Badzio! Zamaluję odmianę i ukradnę 😁 muszę rzec, że przez tę niedyspozycję się nieźle wylaszczył :P
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: Badziunio śpi na tym laserowaniu, chyba pomaga  😁 Mamy już diagnozę w związku z jego nie jedzeniem, nie jest bardzo źle, do opanowania, więc mam nadzieję, że z czasem wróci do pączkowatego wyglądu 🙂 A noga bardzo, bardzo dobrze w poniedziałek wróci do domu i przybędzie nasza wet. oglądać jak chodzi pod siodłem 😀

niemiłek hehe też lubię bezodmianowe  😁
ups przepraszam za cały post zedytowany ale nie ze swojego konta pisałam  😂
niemiłek dobra decyzja!  😀

a ja się pochwalę dzisiejszymi spontanicznymi zdjęciami  😉
(drugie przedstawia szalony backstage)
fociła jotsa   :kwiatek:
infantil, ale fajne loczki.

Właśnie siedzę z olejem na włosach, zobaczymy co z tego wyjdzie...
infantil która to ty na ostatnim?  😀
infantil to w okularach pierwsza z lewej 🙂
Arroch, Badzio mistrz! 😍 poczochraj go od nieznajomej jeszcze ciociuni 😁

A ja siedzę i wybieram cytat na tatuaż i miejsce 😜
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1452038#msg1452038 date=1341433896]
Arroch, cudny Badzio! Zamaluję odmianę i ukradnę 😁
[/quote]
pomogę! Badzio jest cudny  💘
Wrr, nie przyjęli mnie do tej szkoły, której chciałam.. 🤔
Hermes pamietaj, ze zawsze sie mozesz odwolac, glowa do gory! : ) a z tatuazem co w konu wykombinowalas? 😀
losieq, no już zaczęłam działać 😉
A z tatuażem to chcę cytat/zdanie po łacinie na żebrach 🙂
O ja też myślę nad tatuażem na żebrach albo na boku. Tylko że najpierw schudnąć muszę. 😁 Ale już się tak napaliłam. 😜
flygirl, no ja właśnie ostatnimi czasy schudłam, ćwiczę więc myślę, że sobie pozwolę na tatuaż na żebrach i kolczyk w brzuchu 🙂
Jakaś specjalna dieta, ćwiczenia? 👀
Jakaś specjalna dieta, ćwiczenia? 👀

wlasnie? 🤣 a poza tym, to duzy planujesz ten tatuaz? 😉
flygirl, 100 brzuszków, 100 przysiadów, bieganie i ograniczenie jedzenia i nic więcej 😉
losieq, nie chcę jakiegoś mega dużego, napis ładną czcionką 😉
Dobra, to od dzisiaj brzuszki robię i ograniczam żarcie. Ja się w tej Holandii tak straszliwie spasłam. 🙁
niestety dzieki brzuszkom sie tluszczu nie spala, tylko wyrabia miesnie. na tluszczyk to ew. bieganie, rower itd. ale ja sie nie znam, za bardzo kocham jesc, zeby chudnac. 😜
flygirl, ja to jadę do dziadków w tym roku max na tydzień, bo w zeszłym roku jak byłam 3 tyg. przytyłam 6 kg 😁
losieq no właśnie wiem, a mięśnie mam tylko że przykryte tłuszczem 😂 Ale na razie nie mam możliwości czego innego robić, a przynajmniej będę miała złudne wrażenie, że schudnę. 😁
Hermes weź, ja bym nie mogła z babcią mieszkać dłużej niż 2 dni 😁 Dziadek na szczęście nie ma takich faz na jedzenie.
dziewczyny, przecież po około 20 minutach ćwiczeń pracujące mięśnie przestają spalać cukier, a zaczynają spalać tłuszcz. Czyli jeśli będziecie robić brzuszki przez godzinę, to oprócz wyrobienia mięśni zaczniecie też spalać tkankę tłuszczową. 😉 mięśnie przecież też muszą z czegoś "żyć", i jeśli będą regularnie pracować, to zaczną "żywić się" naszym tłuszczykiem 😉

no i babcię przewieźli dzisiaj na GUM, bo u nas takich operacji nie robią... a muszą usunąć cośtam z tyłu oka 🤔 czyli czekają nas wyprawy do gdańska i to już w mniej miłych okolicznościach...

ale po wczorajszych akcjach w trójmieście i okolicach nie tknę lodów do końca roku 😂
Arroch, Badzio jest c.gn. czy skary?

flygirl, ile byłaś w Holandii? Szybko wróciłaś!

Zrobiłam dziś zdjęcie do legitymacji. Nie zmieniłam się przez 3 lata 😵
Ja tu jeszcze jestem. 😉 Byłam na weekend tylko w Polsce. 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1452763#msg1452763 date=1341498946]
Arroch, Badzio jest c.gn. czy skary?
[/quote]

w lecie ciemno w zimie skary 🙂

Hermes a pewnie, że poczochram  😀iabeł:

Facella hehe a jaki niegrzeczny  😁
Arroch, niegrzecznego konia nie widziałaś  😁

Facella dzisiaj woziła dupę na koniu! stępem!  🏇 🏇
Nie wiem czy mogę wpisać się tak w środku wątku ale spróbuję.
Mam 14 lat więc chyba się zaliczam  😉
Facella to dobrze! na tym koniu co ''zrobił ci krzywdę ''?  😀
Małolaty wiem że to nie kącik o odchudzaniu ale jakoś wolę się was zapytać. Z moją mama chcemy iść na dietę żeby tak od 3 do5 kg zrzucić i chciałam się zapytać czy może któraś z was ma jakąś dietę ? najlepiej żeby było dużo warzyw, owoców 😉 i jakie ćwiczenia oprócz biegów i takich które bardzo mogą przeciążyć nogę bo przynajmniej do połowy lipca jak nie dłużej nie mogę jej zbytnio forsować  🤔
kamita, jedz dużo owoców i warzyw, wywal słodycze, napoje i śmieciowe żarcie, 5 kg to malutko, więc szybko pójdzie 😉
Malutko? Ja bym chciała chociaż tyle zrzucić, chociaż moim marzeniem jest -10 kg i za nic nie mogę. 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się