Dzięki dziewczyny :kwiatek: Badziunio śpi na tym laserowaniu, chyba pomaga 😁 Mamy już diagnozę w związku z jego nie jedzeniem, nie jest bardzo źle, do opanowania, więc mam nadzieję, że z czasem wróci do pączkowatego wyglądu 🙂 A noga bardzo, bardzo dobrze w poniedziałek wróci do domu i przybędzie nasza wet. oglądać jak chodzi pod siodłem 😀
niestety dzieki brzuszkom sie tluszczu nie spala, tylko wyrabia miesnie. na tluszczyk to ew. bieganie, rower itd. ale ja sie nie znam, za bardzo kocham jesc, zeby chudnac. 😜
losieq no właśnie wiem, a mięśnie mam tylko że przykryte tłuszczem 😂 Ale na razie nie mam możliwości czego innego robić, a przynajmniej będę miała złudne wrażenie, że schudnę. 😁 Hermes weź, ja bym nie mogła z babcią mieszkać dłużej niż 2 dni 😁 Dziadek na szczęście nie ma takich faz na jedzenie.
dziewczyny, przecież po około 20 minutach ćwiczeń pracujące mięśnie przestają spalać cukier, a zaczynają spalać tłuszcz. Czyli jeśli będziecie robić brzuszki przez godzinę, to oprócz wyrobienia mięśni zaczniecie też spalać tkankę tłuszczową. 😉 mięśnie przecież też muszą z czegoś "żyć", i jeśli będą regularnie pracować, to zaczną "żywić się" naszym tłuszczykiem 😉
no i babcię przewieźli dzisiaj na GUM, bo u nas takich operacji nie robią... a muszą usunąć cośtam z tyłu oka 🤔 czyli czekają nas wyprawy do gdańska i to już w mniej miłych okolicznościach...
ale po wczorajszych akcjach w trójmieście i okolicach nie tknę lodów do końca roku 😂
Facella to dobrze! na tym koniu co ''zrobił ci krzywdę ''? 😀 Małolaty wiem że to nie kącik o odchudzaniu ale jakoś wolę się was zapytać. Z moją mama chcemy iść na dietę żeby tak od 3 do5 kg zrzucić i chciałam się zapytać czy może któraś z was ma jakąś dietę ? najlepiej żeby było dużo warzyw, owoców 😉 i jakie ćwiczenia oprócz biegów i takich które bardzo mogą przeciążyć nogę bo przynajmniej do połowy lipca jak nie dłużej nie mogę jej zbytnio forsować 🤔