Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

niemiłek a jaką masz grzywkę? 😉
Facella też praktykowałam system - koniec lekcji biegnę do domu, zakładam bryczesy, zostawiam torbę (w domu dosłownie 4 minuty) i biegnę na autobus. Ale to było jak miałam blisko szkołę i dojazd zajmował mi 20min. Teraz do szkoły jadę 45 - 60min w zależności od tego na jaki autobus trafię. I normalnie jestem w domu 15.20 bądź 16.20 i wtedy do domu wracałabym koło 22 pewnie  😵 Moja mama nigdy w życiu nie dopuściłaby możliwości, że zaraz po szkole idę do stajni i się nie uczę wcale, no chyba, że w autobusie no ale to wiecie jak wygląda  🙄
Heval, ale ja nie robiłam tak dzień w dzień tylko wtedy, gdy nadarzała się okazja. a okazje trafiały się może raz, dwa w miesiącu... no i w maju tylko te poniedziałki, ale ich było tylko 4, bo złamałam rękę  😵
teraz będę mieć zwolnienie z wfu i modlę się, żeby trzy ostatnie lekcje w jakiś dzień tygodnia to były wfy i religia  🙇
Heval no wlasnie nie mam :P

I tak mysle czy zrobic niebieskie cale wlosy, czy koncowki, czy grzywke.
Wrr, ale jestem wściekła  👿 złamała mi się legitymacja PZJ i karta od bankomatu  😵
niemiłek a chciałaś grzywkę 'potyliczną'? czy prostą? Niebieskie proponowałabym końcówki, niezależnie od tego czy robisz grzywkę
Facella no tak kilka razy to może być no ale też jeździć jak się akurat okazja nadarzy to bez sensu o tyle, że ja się odzwyczajam od siodła szybko. Taka syzyfowa praca, bo za każdym razem jak wsiadałabym to bym musiała pracować od początku, równowaga, ustawienie nogi itp. I mimo, że kocham jazdę i konie to dla mnie zbyt frustrujące. Bo wiem co osiągnęłam na poprzednich jazdach i jaki to był postęp a teraz od początku. :/
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1451303#msg1451303 date=1341394250]
I tak mysle czy zrobic niebieskie cale wlosy, czy koncowki, czy grzywke.
[/quote]
końcówki.
niemiłek ja robie sobie kawalek niebieskich, calych bym sie nie odwazyla. ale jesli Ty tak, to dawaj. 😜
Heval, na bok 😉

losieq, zastanawiam sie jakby to wyszlo bez wybielania. Moze sie zafarbuje na jasny blond (teraz mam sredni) i pokoloruje, zobaczymy jak wyjdzie

Ale teraz kazdy ma takie koncowki 🙁 moze sie po prostu przefarbuje na inny kolor...
niemiłek, Torresa maaaaaaasz z córeczką  😍 😍 😍 😍
niemiłek a chciałaś grzywkę 'potyliczną'? czy prostą?

Jaka to jest grzywka potyliczna?
niemiłek malujesz sama? a nieb. chcesz zrobic tonerem czy farba?
niemilek, piekny awatar.  👍
btw. dzisiaj o 15. wyniki rekrutacji. Mam pelne portki. ;<
Krupnik. Lublin elektronicznie juz pokazal, dostalam sie do szkoly i klasy 1go wyboru. 😜 a teraz sie zastanawiam, czy na pewno chce tam isc. 🤔wirek:
przyjma Cie, trzymam kciuksy! 💃
Dziekuje.
Ja takze nie wiem czy chce isc do szkoly i klasy pierwszego wyboru.  😵
Ale dobra, najpierw sie dostane, potem bede narzekac.
Nie bede patrzec w internecie, jade z kolezanka pod szkole. Najwyzej bede szlochac na srodku ulicy. 😂
WIEM ZE MAM PIEKNY AVATAR 😍 btw Nora i Leo to jedne z najszczesliwszych dzieciakow na swiecie 😁 wiecie, ze maja takie slodziutkie koszulki z imionami? 💘

losieq, sa niebieskie farby? Cale wlosy nie sama, ale koncowki tak 😉
nopebow taka na bok idąca zza ucha. Niektóre dziewczyny budowały sobie dosłownie taki hełm bo bez lakieru to się nijak nie trzyma. W stolicy bardzo popularna swego czasu, a przez część wyśmiewana. Nie wiem czy w miarę obrazowo to przedstawiłam? 😉
Heval pokażesz na zdjęciu?  :kwiatek:
nopebow poszukam poszukam  :kwiatek: choć w googlach to trudno mi znaleźć i chyba będę musiała znaleźć na facebooku i twarz komuś wymazać🙂

edit. Wymazałam twarz i w miarę możliwości tło żeby nie było jak coś 😉
http://imageshack.us/photo/my-images/15/41749538377344

Heval my się ciągle z tymi dojazdami nie rozumiemy. jeździłam raz w tygodniu, co sobotę + przy okazji.

niemiłek, na różowo się walnij  😁
a tak serio, nie rób niebieskiej grzywki! nie ma nic gorszego niż grzywka w innym, wyraźnie odcinającym się kolorze niż reszta włosów!
Facella no ja rozumiem. Tylko mówię, że w moim przypadku to raczej zdarzałoby mi się tylko to przy okazji. Bo tak, to czasu nie mam za bardzo nawet w weekend
Facella, powiem Ci ze to tez rozwazam 😁 ale glupio bede wygladac przy moim my little pony
Misiunio Badziunio na odnowie biologicznej

Chyba się podoba  😁
a Wrocław już po rekrutacji jest 🙂
niemiłek jestem za końcówkami  🤣
niemiłek końcówki!  😅
Małolaty, wylądowałam cała i zdrowa. Siedział koło mnie facet, który gadał do siebie i wróżył nam... śmierć i katastrofę  😁
niemiłek jakies tam sa, ale skad takie wziac, to nie mam pojecia. ja kontaktowalam sie z fryzjerka, do ktorej zawsze chodze i powiedziala, ze z niebieskim nie bedzie problemu. nie wiem jak zrobi, ale to akurat najmniej wazne. 😁
Arroch, piekny jest! *fangirluje*
Arroch Badzia mina rządzi  😁
infantil 2 lata temu jak leciałam z mamą z Gdańska do Wawy to najpierw mnie usadziła normalnie na miejscu ale koło jakiegoś faceta który się modlił i coś dziwnego mówił, wystraszyłam się i mama wzięła mnie do siebie do kuchni  🤔wirek: dobrze że szczęśliwie doleciałaś 🙂
Arroch, śliczny Badzio 😍

plaża, plaża... miała być plaża a cały dzień lało 😁 tak lało, że jak potem stwierdziłyśmy, że idziemy na piechotę przez pół gdańska, bo jak wydamy na skmkę to nie będzie nas stać na powrotny, to spływał mi kolor z włosów 😂
Tata znów do Niemiec jedzie "z kim jedziesz? " "a chcesz jechać? " "  😜 JASNEEE"  💃
Heval dziękuję, już wiem jak to wygląda. Faktycznie, bez tony lakieru ciężko to jakoś sensownie ułożyć żeby w oczy nie wchodziło.
Arroch Badzioch, jak zwykle uroczy. A jaki zrelaksowany!  😁
niemiłek końcówki.

A ja dziś natłukłam się w ćwiczebnym... Będę mieć zakwasy. Ale powoli zaczyna mi się coraz lepiej na tym gadzie jeździć. Dziś nawet zaliczyłam krótką lonżę przez głupie końskie pomysły, które ujawniają się na początku jazdy. Gadzina mnie cały czas sprawdza. Parę razy to bryknął tak, że czułam się jakbym robiła jakieś elementy hiszpańskiej szkoły jazdy.  😁 Jutro będzie już dobrze, bo dziś wsiadłam po jakiś 5 dniach stania w boksie, więc nie dziwie się, że to tak na początku wyglądało. Ale podobno na końcu już nieźle nam szło.  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się