Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Sisisa, a ja nie dotarłam, bo laserowałyśmy Badzia od 11 ;(

Mój koń tarza się nawet na klinikach na wybiegu, muszę go czyścić po 2 razy, przestało mi się podobać, że się nauczył tarzać  😂
Sisisa masz jakieś zdjęcia ??  😀
Kamita01, mam jedno z rozprężalni,

Arroch, trzeba było wpadać po laserach, my pierwszy przejazd dopiero po 13 mieliśmy.
Było ponad 20 koni w 60 i ponad 30 w 70 ;/.
patt140, ja to jestem nie do zajechania 😁 potraciłam pójść na imprezę i z samego rana jechać na zawody, bądź iść do pracy na 6 rano, a wróciłam danej nocy o 4 do domu 😁
Sisisa, opowiadaj jak było 😉
Sisisa no właśnie opowiadaj szczegółowo ! 🙂 a no i oczywiście gratuluję startu!!  🏇
Ja myję włosy codziennie. Czasem nawet prawie 2 razy, bo myję grzywkę po pobycie w stajni czy coś. Generalnie wygląda to tak, że gdy jednego dnia rano umyję włosy, to następnego dnia rano mogę sobie postawić grzywkę za pomocą łoju.  🙄 To jest istny dramat...

Co do spraw sercowych to mi w ogóle w tym wątku nie przeszkadzają, choć ja sama nigdy nie miałam żadnej bliższej relacji z facetami, a lat 17.  🙄 Jeszcze młoda jestem -  wiem, ale trochę przykro z tego powodu. By the way, wkurza mnie gdy komuś na kimś zależy i zamierza to napisać na gadu, w smsie, albo na fejsie.  😵 Po prostu opad szczeny... Jak można być tak ograniczonym i niedojrzałym...  Nie pieję tutaj konkretnie do nikogo, ale zauważam taką tendencję w społeczeństwie... Ja 3 tygodnie latałam kiedyś za takim jednym, aby tylko powiedzieć mu to wprost - i udało się (mimo  że sytuacja, jak u Facelli - nic z tego nie będzie blabla)
Arroch, trzeba było wpadać po laserach, my pierwszy przejazd dopiero po 13 mieliśmy.
Było ponad 20 koni w 60 i ponad 30 w 70 ;/.

Po laserach B. był na trawie i na wybiegu, także z kliniki wyszłam o 15
nopebow, na fejsie/gg/smsem jest po prostu trochę łatwiej...
nie martw się, też mam 17 lat, w życiu nie miałam faceta, ba, nie całowałam się nawet. a takie 12-latki spadają z dachów bo uprawiają seks z TRZEMA chłopakami naraz... kurde, to ja jestem zacofana, czy świat oszalał?!
Facella jakoś nie jestem w stanie zrozumieć przekazywania takich informacji tą drogą.
to jesteśmy zacofane obie?  😁
na to wygląda  😁
Dolaczam sie klubu zacofanych.  😎
Czytałam o tej 12-sto latce. Ja w jej wieku ... Bawiłam się lalkami... Serio...
Nie wiem co tym dzieciom teraz w głowach siedzi 🙄
Nope ja miałam zamiar powiedzieć R. w trochę innych okolicznościach... Ale, że mi ciśnienie podniósł... No to poszło przez gg... 😁
ja mam lat 14, chłopa nigdy nie miałam, nie całowałam się etc. 🏇 jestem szczęśliwa, a moja kumpela z klasy to miała przez miesiąc dwóch chłopaków 😵 a co do włosów myję co dwa dni, dzięki Bogu nie przetłuszczają mi się bardzo, nie mam grzywki, a włosy do ramion  😁
Mamy dzisiaj 3 rocznicę z Badziem a ja zupełnie zapomniałam  😵
Arroch oj, przy kolejnej okazji będziecie świętować ! ja zawsze zapominam o urodzinach kobyłek  😡 więc sukcesów, szczęścia i wytrwałości !  :przytul:
ja mam lat 14, chłopa nigdy nie miałam, nie całowałam się etc. 🏇 jestem szczęśliwa

:emota200609316:
Zaraz walne Przyjacielowi. On dobrze wie że nienawidzę, jak pisze o swojej A., a teraz moja skrzynka sms jest zawalona wiadomościami o tym jaka to ona cudna i jak cholernie ją kocha... Jej za dwa miechy przejdzie bo to nie ma szans przetrwać (ona ma 16 lat i mieszka jakieś 600km od niego...), a on będzie cierpiał i do kogo przyjdzie się wypłakiwać? Do mnie. Ok.

chłopa nigdy nie miałam, nie całowałam się etc. 🏇 jestem szczęśliwa

Dołączam do tego zacnego grona 😎 :emota200609316:

Uff. Ja już spakowana. Chyba niczego nie zapomniałam wziąć. Jutro po dwunastej wyjeżdżam i wracam dopiero 17 lipca. Mam nadzieję, że jednak prognozy się nie sprawdzą i będzie mniej niż zapowiadane 35 stopni 😵
ma lub miał ktoś kontakt z siodłami daw mag? jeśli tak to ja poproszę o naskrobanie pw, bo mam kilka pytanek odnośnie siodeł i samej firmy 🙂
W "mojej" stajni są 2 juniorki i 1 Millenium. Ogólnie siodła są b. wygodne, choć zanim się rozjeździły doopa bolała.  😉
Skóra jest dobrej jakości, nie mogę nic zlego powiedzieć.
Jedna z dziewczyn jeździ w/na Hubercie  😁 😉 i tez wypowiada się o tym siodle w samych pozytywach.

[sub]Niestety teraz w tej stajni juz nie bywam.  🙁[/sub]
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niego 😵
Facella, ja chyba zwariuję, albo wyjdę z siebie jak R. zacznie mi pisać o tej swojej "dziewczynie" 👿
a ja zakładam kącik zdołowanych, i zagubionych
patt, jest juz taki kacik gdzies. 😁
choć ja sama nigdy nie miałam żadnej bliższej relacji z facetami, a lat 17.  🙄
ok, ja jeszcze 16, ale dalaczam. 😀 dobrze, ze nie jestem sama. 😁
Mysza i co? jak wyglądała rozmowa?
Dawno nie płakałam tak na filmie... 🤔wirek:
Kamita co oglądałaś?

Mysza ja dla niego dużo znoszę... 🙄 ale warto, warto.
Facella ''pamiętnik'' na TVN-ie leciał niedawno
Kamita rozmowa bardzo dobrze, na początku rozmawialiśmy tak jakby nie było tematu, jakby nic się nie zmieniło między nami. No ale na koniec sumienie go ruszyło i zapytał, czy będę żyć i czy na pewno wszystko jest OK.
Cieszy mnie to, że mimo wszystko martwi się o mnie... Gdyby nie ta odległość i ta dziewczyna... 🙄
Ale i tak będzie kiedyś mój 😀iabeł:
Facella Skoro uważasz, że warto... 😉 Niech się cieszy, że ma taką przyjaciółkę, ciężko teraz o kogoś takiego 😉

Na płacz mi się zbiera... 😵
Arroch, ooo, pamiętam jak do nas przyszliście :P.

Co do zawodów to... Hors jak zwykle odwalał przy wchodzeniu do samochodu ;/. Czekaliśmy meeega długo na nasz konkurs - prawie 4 godziny. U nas w lubelskim wszystkie zawody w niskich konkursach są teraz na styl, a ja jeżdżę bez instruktora, więc nasze wyniki są jakie są  😡. Potem znowu stałam z Horsem na trawie, no ale to już krótko było 😉.
Mysza to dobrze że mniej więcej między wami ok 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się