kolejny dzień zaczął się całkiem marnie, mianowicie... oko rośnie i sinieje 😵 dajcie znać jak miłostki się skończą bo ja teraz za slaba jestem na takie tematy 😉
niemiłek, krupnik., ale gdzie Facella napisała coś obraźliwego? "Starsze panie", a nie "stare baby", nie napisała "będą szczekać", tylko "powiedzą daj sobie spokój". Już bez przesady, kącik jest o wszystkim i o niczym. Rozmowy o euro były, to i o miłostkach może być. Z jakiej paki my mamy się teraz zamknąć? 🤔wirek:
Ale w sumie o co chodzi? Kiedyś ktoś napisał, że Kącik to jeden wielki offtop i każdy pisze o czym chce przecież. Mamy robić listę tematów, których nie można poruszać?
Mnie tam dziś brzuch boli i nici z moich planów... Byłam z mamą na zakupach (takich spożywczych) to myślałam, że zejdę zaraz. I zamiast siedzieć ze znajomymi w plenerze i wychillować to będę leżeć na łóżku i oglądać seriale. Przynajmniej mam dzisiaj łososia na obiad 🍴 😍
Ale niemilek ma rację, źle się wyraziłam. Nawet dla osób ok. 20 takie "problemy" jak te nasze to pierdoły, którymi nie warto sobie zawracać głowy i tracić na nie czasu. I nie pisze tego bo tak mi mówi wyobraźnia, tylko z doświadczenia. Nikt by się nie przejął naszymi problemami, bo ludzie dorośli mają ich więcej i są poważniejsze, a my zwyczajnie wszystko wyolbrzymiamy... 🙄
Mysza ooo napisał? To tu pw się przestarzałe robi 😁 mięta niestety nie da bo to ból comiesięczny (pierwszy dzień) i niestety na to nic mi nie pomaga :/
Chingis u mnie to chyba ze 30 stopnii jest! Ale macie klimatyzację w samochodzie, co? 😉
Facella ciepłe pomaga trochę 🙂 Ja sobie termofor napełniam wrzątkiem i leżę z nim. I potem mam taką czerwoną skórę, ale po prostu przyzwyczaja się i tego gorąca nie czuć. Dobrze, że mi przypomniałaś! Idę zagotować wodę na termofor
Heval ja napisałam. I już wiem o co chodzi 😉 Przykro mi trochę, ale po nocnych przemyśleniach doszłam do wniosku, że wolę być jego przyjaciółką, bałabym się go stracić, no i chyba jednak nie chciałabym z nim być 😁 Jest dobrze, obydwoje na razie jesteśmy spokojni, nawet po informacji jaką mi przed chwilą sprzedał. Nie wiedziałam, że potrafię być taka opanowana 😂 Facella no i od tego jest kącik. To są sprawy małolatów i tutaj możemy sobie swobodnie o takich rzeczach rozmawiać. W sprawach sercowych nikt nie zwróci na takie coś uwagi. Tutaj każda z nas po części się rozumie 😉
Ja też uważam, że takie tematy mogą być spokojnie tu poruszane, ale jak to komuś przeszkadza, to ok 😉 Ja od 3 dni nie spałam, praktycznie nie jadłam (na dzień z kostke czekolady itp) bo jak widziałam jedzenie to mi niedobrze było. A wczoraj, gdy wszystko sobie wyjaśniliśmy magicznym cudem wszystko jest w normie 😂
Mysza co napisał? 😀
U mnie pogoda chyba umiarkowana, z tego co widzę przez okno, bo jeszcze z łóżka nie wstałam 😁
Właśnie fajnie ,że można tutaj o wszystkim pogadać... Nie trzeba się stresować ,że walnie się coś głupiego tylko można pisać tak jakbyśmy znały się parę lat !
Mam busa od 15 do 17:46 i nie chuchu nie chce mi się ruszać z fotela, a jeszcze muszę głowę umyć 😵
Wy też tak macie, że myjecie głowę codziennie? 🤔wirek: Zaczyna mnie to drażnić, bo nienawidzę myć głowy, a moje włosy dosadnie dają mi do zrozumienia, że mam je myć codziennie 🙄
Mi się przetłuszczają u nasady, więc nie przejdzie taki sposób... 🙁 Jeszcze niedawno myłam raz na 3 dni i w sumie nawet nie musiałam, bo włosy były znośne .. A teraz to porażka 😵
Też powinnam się zbierać, ale oczywiście R. na gg to nie zejdę dopóki on nie zejdzie... 🙄
Ja oczywiście niedawno wstałam 😁 Chinigs jaki śliczny Hux 😍 Ja myję głowę tak 3 razy w tygodniu, tak bardzo mi się nie przetłuszczają 😉 Moich miłosnych spraw wolę nie poruszać, niby błahe a jednak raniące.. 😵 ale już na szczęście mi przeszło i nie ryczę nocami 🙂
Ja włosy myję co dwa dni. A czasem ze smutkiem wspominam czasy jak byłam dzieciakiem i włosy się myło raz w tygodniu, co teraz jest nie do pomyślenia. Ale po prostu zwykle mi się taaak bardzo nie chce. Bo stoję nad tą wanną myję włosy, nakładam odżywkę / maskę i czekam aż coś tam zadziała i to zwykle kilka minut trzeba czekać i po prostu denerwuje mnie to czasami 😁 I mnie często plecy bolą od tego pochylania. Mam szampon na przetłuszczanie ale on jest z czymś, co bardzo śmierdzi. I go używałam, myłam nim włosy, potem zwykłym szaponem a i tak śmierdziały nadal. (to jakaś smoła była chyba czy coś tam. Nie pamiętam za bardzo a nie mogę znaleźć). No i może coś tam działał ale nie wytrzymałam z tym smrodem
A ja już dawno powinnam być gotowa na wyjście, a jak leżałam, tak leże 😁 Ja tam myję przeważnie, raz na 2 dni, ale to nie zawsze, zależy, co robię z włosami itd, np jak wypada mi umyć w niedziele wieczorem, a w sobote byłam u konia, a rano do kościoła, to myje 😎 ale nie przetłuszczają mi się 🙂
też uwielbiam ten kącik, można pogadać, bez obaw, że ktoś to wygada, czy coś 🥂
Heval mam tak samo, siedzenie z odżywką to dla mnie męka 😂 i trochę tęsknie za sylikonami, bo po szamponie nivea dla prostych włosów, tak mi pachniały kłaki 😍
Ja muszę się szykować, bo za 2 godziny muszę wyjść na busa... A taaak mi się nie chce 🙄 Dałam radę się spakować i dupa... 😵
Ale się rozwinęło z tymi włosami 😁 Ja mam fajny szampon, jako jedyny nie drażni mi skóry, ale włosy się przetłuszczają... Wolę chyba jednak myć codziennie głowę niż drapać się jakbym miała wszy 😁
Matko Boska, znowu mnie biorą rozterki na temat R... 😵 Jednak dobrze, że ten weekend zapowiada się tak fajnie 😁
Jeżeli chodzi o włosy przetłuszczające sie to ja próbowałam wielu szamponów, ze sklepu chyba wszystkich jakie znalazłam, różne naturalne używałam, z apteki też coś i najlepiej sprawdził sie ten : Używam do dziś i mam świeższe, lekkie włosy
a u mnie z ok. 13 zrobiła się 17 30 😁 czyli, zawsze punktualnie i w ogóle 😂 Ale lecę się spotkać z M, bo dziś wyjeżdża, i muszę go ustawić, żeby mi tam żadnych dziewczyn nie podrywał 😎
Hermes poważnie? Jeśli tak to podziwiam 😀 Ja jak byłam na koncercie, i bez poważnych szaleństw, miałam na drugi dzień wstać o 6, a nawet telefonu nie słyszałam 😀 spałam jak zabita do 14
niemiłek, krupnik., ale gdzie Facella napisała coś obraźliwego? "Starsze panie", a nie "stare baby", nie napisała "będą szczekać", tylko "powiedzą daj sobie spokój". Już bez przesady, kącik jest o wszystkim i o niczym. Rozmowy o euro były, to i o miłostkach może być. Z jakiej paki my mamy się teraz zamknąć? 🤔wirek:
A gdzie ja mówię, że napisała coś obraźliwego? Użytkowników mogłoby obrazić określenie ich jako stare, bo w wcale stare nie są. Nie macie się zamykać. Po prostu God bless ignor.
Kamita01, tak, 80 lepiej nie mówić 11,5 pkt (wyłamanie, 2 pkt za czas itd.), 90 na 6 pkt, ładnie poszedł. Zawody na styl, więc takie koszmarne wyniki ;D.