Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Niemilek, podpisuje sie wszelkimi rencyma.  🙄
kolejny dzień zaczął się całkiem marnie, mianowicie... oko rośnie i sinieje  😵
dajcie znać jak miłostki się skończą bo ja teraz za slaba jestem na takie tematy  😉
niemiłek, krupnik., ale gdzie Facella napisała coś obraźliwego?
"Starsze panie", a nie "stare baby", nie napisała "będą szczekać", tylko "powiedzą daj sobie spokój".
Już bez przesady, kącik jest o wszystkim i o niczym. Rozmowy o euro były, to i o miłostkach może być. Z jakiej paki my mamy się teraz zamknąć? 🤔wirek:
Ale w sumie o co chodzi? Kiedyś ktoś napisał, że Kącik to jeden wielki offtop i każdy pisze o czym chce przecież. Mamy robić listę tematów, których nie można poruszać?

Mnie tam dziś brzuch boli i nici z moich planów... Byłam z mamą na zakupach (takich spożywczych) to myślałam, że zejdę zaraz. I zamiast siedzieć ze znajomymi w plenerze i wychillować to będę leżeć na łóżku i oglądać seriale. Przynajmniej mam dzisiaj łososia na obiad  🍴  😍
Dobra, nie bylo wiadomosci. Robta co chceta.
No i po kłopocie 😉

Gadam z R., jest spokojny. Nie dostał wczoraj sms'a. Oj już zaczynam się stresować... Trzymajcie mnie żebym nie wybuchła...

Heval :przytul: napij się mięty 🙂
U mnie są 23 stopnie a ja mam się 5h kisić z psem w aucie! 😵 Na samą myśl Heval brzuch mnie boli.
Ale niemilek ma rację, źle się wyraziłam. Nawet dla osób ok. 20 takie "problemy" jak te nasze to pierdoły, którymi nie warto sobie zawracać głowy i tracić na nie czasu. I nie pisze tego bo tak mi mówi wyobraźnia, tylko z doświadczenia. Nikt by się nie przejął naszymi problemami, bo ludzie dorośli mają ich więcej i są poważniejsze, a my zwyczajnie wszystko wyolbrzymiamy... 🙄
Mysza ooo napisał? To tu pw się przestarzałe robi  😁
mięta niestety nie da bo to ból comiesięczny (pierwszy dzień) i niestety na to nic mi nie pomaga :/

Chingis u mnie to chyba ze 30 stopnii jest! Ale macie klimatyzację w samochodzie, co?  😉

Mamy, na całe szczęście mamy.  😁
Heval, a coś ciepłego położyć na podbrzusze? Mi pomaga... Kot, jak leży na brzuchu i mruczy 😁
Facella ciepłe pomaga trochę 🙂
Ja sobie termofor napełniam wrzątkiem i leżę z nim. I potem mam taką czerwoną skórę, ale po prostu przyzwyczaja się i tego gorąca nie czuć.
Dobrze, że mi przypomniałaś! Idę zagotować wodę na termofor
Heval ja napisałam. I już wiem o co chodzi 😉 Przykro mi trochę, ale po nocnych przemyśleniach doszłam do wniosku, że wolę być jego przyjaciółką, bałabym się go stracić, no i chyba jednak nie chciałabym z nim być 😁
Jest dobrze, obydwoje na razie jesteśmy spokojni, nawet po informacji jaką mi przed chwilą sprzedał. Nie wiedziałam, że potrafię być taka opanowana 😂
Facella no i od tego jest kącik. To są sprawy małolatów i tutaj możemy sobie swobodnie o takich rzeczach rozmawiać. W sprawach sercowych nikt nie zwróci na takie coś uwagi. Tutaj każda z nas po części się rozumie 😉
Mysza i właśnie o to mi chodziło. Ja zmykam do sklepu, szybki obiad i lecę grillowac!
Ja też uważam, że takie tematy mogą być spokojnie tu poruszane, ale jak to komuś przeszkadza, to ok 😉
Ja od 3 dni nie spałam, praktycznie nie jadłam (na dzień z kostke czekolady itp) bo jak widziałam jedzenie to mi niedobrze było. A wczoraj, gdy wszystko sobie wyjaśniliśmy magicznym cudem wszystko jest w normie  😂

Mysza co napisał?  😀

U mnie pogoda chyba umiarkowana, z tego co widzę przez okno, bo jeszcze z łóżka nie wstałam 😁
Właśnie fajnie ,że można tutaj o wszystkim pogadać... Nie trzeba się stresować ,że walnie się coś głupiego tylko można pisać tak jakbyśmy znały się parę lat !
Patt, Heval pw poszło 🙂

Mam busa od 15 do 17:46 i nie chuchu nie chce mi się ruszać z fotela, a jeszcze muszę głowę umyć 😵

Wy też tak macie, że myjecie głowę codziennie? 🤔wirek: Zaczyna mnie to drażnić, bo nienawidzę myć głowy, a moje włosy dosadnie dają mi do zrozumienia, że mam je myć codziennie 🙄
ja robię tak, że całą głowę myję np. w niedzielę, w poniedziałek jej nie ruszam, we wtorek rano myję samą grzywkę, we wtorek wieczorem cały łeb  😁

powinnam się zacząć zbierać... 🙄
Mi się przetłuszczają u nasady, więc nie przejdzie taki sposób... 🙁
Jeszcze niedawno myłam raz na 3 dni i w sumie nawet nie musiałam, bo włosy były znośne .. A teraz to porażka 😵

Też powinnam się zbierać, ale oczywiście R. na gg to nie zejdę dopóki on nie zejdzie... 🙄
Ja oczywiście niedawno wstałam  😁
Chinigs jaki śliczny Hux  😍
Ja myję głowę tak 3 razy w tygodniu, tak bardzo mi się nie przetłuszczają 😉
Moich miłosnych spraw wolę nie poruszać, niby błahe a jednak raniące..  😵 ale już na szczęście mi przeszło i nie ryczę nocami 🙂
Ja włosy myję co dwa dni. A czasem ze smutkiem wspominam czasy jak byłam dzieciakiem i włosy się myło raz w tygodniu, co teraz jest nie do pomyślenia. Ale po prostu zwykle mi się taaak bardzo nie chce. Bo stoję nad tą wanną myję włosy, nakładam odżywkę / maskę i czekam aż coś tam zadziała i to zwykle kilka minut trzeba czekać i po prostu denerwuje mnie to czasami  😁 I mnie często plecy bolą od tego pochylania.
Mam szampon na przetłuszczanie ale on jest z czymś, co bardzo śmierdzi. I go używałam, myłam nim włosy, potem zwykłym szaponem a i tak śmierdziały nadal. (to jakaś smoła była chyba czy coś tam. Nie pamiętam za bardzo a nie mogę znaleźć). No i może coś tam działał ale nie wytrzymałam z tym smrodem
A ja już dawno powinnam być gotowa na wyjście, a jak leżałam, tak leże  😁
Ja tam myję przeważnie, raz na 2 dni, ale to nie zawsze, zależy, co robię z włosami itd, np jak wypada mi umyć w niedziele wieczorem, a w sobote byłam u konia, a rano do kościoła, to myje  😎 ale nie przetłuszczają mi się  🙂

też uwielbiam ten kącik, można pogadać, bez obaw, że ktoś to wygada, czy coś  🥂

Heval mam tak samo, siedzenie z odżywką to dla mnie męka  😂 i trochę tęsknie za sylikonami, bo po szamponie nivea dla prostych włosów, tak mi pachniały kłaki  😍
Ja muszę się szykować, bo za 2 godziny muszę wyjść na busa... A taaak mi się nie chce 🙄
Dałam radę się spakować i dupa... 😵

Ale się rozwinęło z tymi włosami 😁
Ja mam fajny szampon, jako jedyny nie drażni mi skóry, ale włosy się przetłuszczają... Wolę chyba jednak myć codziennie głowę niż drapać się jakbym miała wszy 😁

Matko Boska, znowu mnie biorą rozterki na temat R... 😵
Jednak dobrze, że ten weekend zapowiada się tak fajnie 😁
Jeżeli chodzi o włosy przetłuszczające sie to ja próbowałam wielu szamponów, ze sklepu chyba wszystkich jakie znalazłam, różne naturalne używałam, z apteki też coś i najlepiej sprawdził sie ten : Używam do dziś i mam świeższe, lekkie włosy
A ja pofarbowałam włosy i muszę sprzątać, a nic mi się kompletnie nie chce 😵 dzisiaj idę na imprezę, a jutro z samego rana do stajni 😉
a u mnie z ok. 13 zrobiła się 17 30  😁 czyli, zawsze punktualnie i w ogóle  😂
Ale lecę się spotkać z M, bo dziś wyjeżdża, i muszę go ustawić, żeby mi tam żadnych dziewczyn nie podrywał  😎

Hermes poważnie? Jeśli tak to podziwiam  😀 Ja jak byłam na koncercie, i bez poważnych szaleństw, miałam na drugi dzień wstać o 6, a nawet telefonu nie słyszałam  😀 spałam jak zabita do 14
niemiłek, krupnik., ale gdzie Facella napisała coś obraźliwego?
"Starsze panie", a nie "stare baby", nie napisała "będą szczekać", tylko "powiedzą daj sobie spokój".
Już bez przesady, kącik jest o wszystkim i o niczym. Rozmowy o euro były, to i o miłostkach może być. Z jakiej paki my mamy się teraz zamknąć? 🤔wirek:

A gdzie ja mówię, że napisała coś obraźliwego? Użytkowników mogłoby obrazić określenie ich jako stare, bo w wcale stare nie są. Nie macie się zamykać. Po prostu God bless ignor.
OMG. Chyba nici z mojego bycia bladą ;D. Spaliłam się dziś stojąc z Horsem od rana na uwiązie.

Standardowo zawody zaczęły się z ponad półgodzinnym opóźnieniem i było kilka innych ciekawych akcji.
Sisisa na zawodach byliście ?  🙂 jak poszło?  🏇
Kamita01, tak, 80 lepiej nie mówić 11,5 pkt (wyłamanie, 2 pkt za czas itd.), 90 na 6 pkt, ładnie poszedł. Zawody na styl, więc takie koszmarne wyniki ;D.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się