kurcze, ale zaniedbuję rv... Coraz mniej czasu, ale tak to jest, gdy Patrycja spędza całe dni na ławce w parku wpatrzona w takiego jednego, do domu się przebrać, i na mecz znowu wpatrzona 😀iabeł:
Hermes nie wiem gdzie poszedł, nie pytałam bo pewnie bym miała nerwicę... :P Dożywocie 😂 No coś ciężko się od Was odkleić mimo wszystko 🙂 Na razie nie mam zamiaru odchodzić, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu 😉 Facella w momencie kiedy miałam już wybrany numer to wszedł na gadu 😁 Więc obyło się bez dzwonienia, ale już we mnie nerwy buzowały i chęć wydarcia się na niego.
Nie chcę żeby myślał, że go kontroluję, w tym momencie jeszcze nic wielkiego się nie dzieje między nami, a wczoraj to już w ogóle przeszedł sam siebie. To wszystko się cofa zamiast iść do przodu, wczoraj ze schodów zleciało do takiego stopnia, że się załamałam i poszłam spać 😂 Wszyscy faceci są tacy niedomyślni? Może na tych wakacjach coś się ruszy...
Patt pomijając mojego pierdolca dzisiaj, to czekam na wakacje jak na szpilkach 😁
Mysza, bo chłopy to takie duże dzieci, im trzeba wyłożyć jak kawę na ławę 😉 mój M. też jest niedomyślny, ale ufam mu i wiem, że nie byłby w stanie mnie zdradzić 😉
A tymczasem pochwalę się "moimi" łobuzami 😍 Plotka 😉 Łaciata 😉
Hermesiu daje temu człowiekowi do zrozumienia, że go lubię i to dość mocno, a on nic... Albo udaje, albo naprawdę się nie domyśla. Wczoraj dawałam mu takie znaki, że ślepy by zauważył. Skapnął się na chwile i zaraz znowu zbił się z tropu... 😵 I jeszcze mi idiota radzi, co powinnam zrobić w kierunku "tego" chłopaka, bo gdyby chodziło o niego, to takie coś by mu zaimponowało. Ludzie litości 😵 Łaciata jest świetna 😍
Hermes chyba zaczynam to dostrzegać... Liczę że nad morzem coś się ruszy, o ile ktoś mi go nie zabierze ... 😁 A jeśli, to trudno, tego kwiatu jest pół światu 😁 (łatwo mi teraz mówić :icon_rolleyes🙂 Dawaj zdjęcia ! 😍
Hermes jejeju jakie śśliczne 😍 Ciekawe czy ktoś z moich bliskich znajomych będzie pamiętać o urodzinach czy facebook będzie przypomnieniem i życzenia pt''100 lat!''i koniec. 😵
Ja nie mogę, dziewczyny. Ale siara 😁 Wydzierałam się wczoraj na R., że nie ogarnia tematu, wrzucałam mu w myślach że jest ślepy jak kret, głupi jak but itp., a to się okazało, że to JA nie ogarnęłam tego co on pisał. Dopiero teraz przeczytałam całą naszą rozmowę i to ja zrobiłam z siebie idiotkę. Po 20 wyłącza mi się myślenie, a jak dojdą to tego nerwy to już w ogóle blondynka ze mnie... 😵 On cały czas wiedział, że mi chodzi o niego, CAŁY CZAS... I chyba faktycznie to JA zbiłam go z tropu, a nie on mnie... Ale wtopa 😂 Iść do niego zadzwonić czy nie? 😁 Jak miał dzisiaj zakończenie roku to pewnie jest już na jakimś melanżu... Ale ja mam problemy 😵 HELP !
R. dostał tube w twarz, jakiś koleś rozwalił mu wargę 🤔wirek: Poszedł spać bo go głowa boli ... Sierota, która ma równo 188cm wzrostu nie potrafi się bronić 😁 W końcu wakacje 😅 Nie mogę się doczekać wyjazdu 😁
no i koniec. mozna sie cieszyc z wakacji, ale jednak troche przykro odchodzic z gim. fajnie tu bylo, tym bardziej, ze znam je od malego (rodzice nauczyciele) i mam do niego 3minuty przez lake. sie sentymentalna robie chyba. 😉 ale swiadectwo super, chyba z 7 ksiazek-nagrod i stypendium. takze git : )))))
mój brat ma średnią nieprzekraczają 3.0 i jest na ósmym miejscu w klasie. na 30 osób 😲
wystałam dzisiaj ponad godzinę na obcasach, pokazałam się P. - złośliwie, żeby wiedział, co traci. później leciałam na przystanek w tychże butach, autobus mi zwiał i 20 minut czekałam na słońcu na następny. jak już dojechałam do mamy do pracy, to przelazłam w tych butach przez piaszczysty padok i ogródek, dwa razy. później przez prawie 30 min. ściskałam piłkę i takie tam, ale rehabilitant stwierdził, że już mi przywrócił 15% ruchomości 😲 ciekawe gdzie 😲 później znowu przez padok i ogródek, też dwa razy, na przystanek przez bagno i wreszcie do domu. od przystanku do mieszkania szłam boso 😂 i spóźniłam się na autobus, miałam jechać na klasowe ognisko ale teraz to już mi głupio, ponad godzinę spóźnienia, a miałam być wcześniej i pomóc...
Facella na platformie te buty ? Jeśli nie, to nie dziw się, że na boso wracałaś 🤣 Mam dwie pary obcasów, oby dwie pary mają 10-cio centymetrowy obcas, ale w platformach chodzi się dużo wygodniej i stopa nie jest tak obciążana 🙂
xMonix, hucuły. Mysza, zaraz wrzucę 😉 Kamita01, dziękuję 😉 ChingisChan, ja pokochałam te dwa szoguny normalnie 😍 Facella, ja dzisiaj od rana na szpilach 14,5 cm z platformą 2 cm 😁 zakupy w nich zaliczyłam i pół Warszawy 😁 no i kupiłam sukienkę 😍
Facella to tyle co nic :P Musiałabym zmierzyć ile ma moja platforma w najszerszym miejscu, ale coś ponad 1 cm. Hermes czekam 😁 Arroch Badzioszek wygląda super 🙂 Urlop mu służy 🙂
R. ma takiego kaca, że ledwo go zrozumiałam. Tak, nerwy mnie wzięły 😁 Obiecał, że później zadzwoni, ale będzie wojna 😀iabeł:
Arroch Badzioszek wygląda super 🙂 Urlop mu służy 🙂
O służy, służy 😀 Zwykle po laserach biorę go na spacer, ale dzisiaj musiałam odebrać świadectwo maturalne, więc wrzuciłam go do boksu a Badzio stał i się darł oburzony "no jak kto? dzisiaj nie ma trawy?!" 😁
Krupnik. zapraszamy 😜 Badzio też chciałby poznać właścicielkę swojej nogi 😎 Muszę Ci powiedzieć, że wygląda bardzo ładnie, po zastrzyku się super poprawiła 😀