Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

u kogo jeszcze dzisiejszy dzień jest na takiej podstawie? 😀 http://kwejk.pl/obrazek/1270068/wakacje.html

kurcze, ale zaniedbuję rv... Coraz mniej czasu, ale tak to jest, gdy Patrycja spędza całe dni na ławce w parku wpatrzona w takiego jednego, do domu się przebrać, i na mecz znowu wpatrzona  😀iabeł:

Mysza czyżbyś wróciła do Małolatów?  😀 😉
patt140, przecież Mysza ma dożywocie u nas w kąciku 😁 i nawet niech nie śmie odchodzić 😎
Hermes nie wiem gdzie poszedł, nie pytałam bo pewnie bym miała nerwicę... :P
Dożywocie 😂 No coś ciężko się od Was odkleić mimo wszystko 🙂 Na razie nie mam zamiaru odchodzić, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu 😉
Facella w momencie kiedy miałam już wybrany numer to wszedł na gadu 😁 Więc obyło się bez dzwonienia, ale już we mnie nerwy buzowały i chęć wydarcia się na niego.

Nie chcę żeby myślał, że go kontroluję, w tym momencie jeszcze nic wielkiego się nie dzieje między nami, a wczoraj to już w ogóle przeszedł sam siebie.
To wszystko się cofa zamiast iść do przodu, wczoraj ze schodów zleciało do takiego stopnia, że się załamałam i poszłam spać 😂
Wszyscy faceci są tacy niedomyślni? Może na tych wakacjach coś się ruszy...

Patt pomijając mojego pierdolca dzisiaj, to czekam na wakacje jak na szpilkach 😁
Mysza, bo chłopy to takie duże dzieci, im trzeba wyłożyć jak kawę na ławę 😉 mój M. też jest niedomyślny, ale ufam mu i wiem, że nie byłby w stanie mnie zdradzić 😉

A tymczasem pochwalę się "moimi" łobuzami 😍
Plotka 😉

Łaciata 😉
Jakie kucykiiii! 💃 😍
Hermesiu daje temu człowiekowi do zrozumienia, że go lubię i to dość mocno, a on nic... Albo udaje, albo naprawdę się nie domyśla. Wczoraj dawałam mu takie znaki, że ślepy by zauważył. Skapnął się na chwile i zaraz znowu zbił się z tropu... 😵
I jeszcze mi idiota radzi, co powinnam zrobić w kierunku "tego" chłopaka, bo gdyby chodziło o niego, to takie coś by mu zaimponowało. Ludzie litości 😵
Łaciata jest świetna 😍
ChingisChan, kucyki są boskie i mam je dwie do jazdy 😅
Mysza, bo faceci to głupi kretyni jednak. Mam jeszcze kilka zdjęć kucyków i łaciatej 😉
Hermes to hucuły, czy kuce mocniejszej budowy?
Hermes chyba zaczynam to dostrzegać... Liczę że nad morzem coś się ruszy, o ile ktoś mi go nie zabierze ... 😁 A jeśli, to trudno, tego kwiatu jest pół światu 😁 (łatwo mi teraz mówić :icon_rolleyes🙂
Dawaj zdjęcia ! 😍
Hermes jejeju jakie śśliczne  😍
Ciekawe czy ktoś z moich bliskich znajomych będzie pamiętać o urodzinach czy facebook będzie przypomnieniem i życzenia pt''100 lat!''i koniec.  😵
Ja nie mogę, dziewczyny. Ale siara 😁
Wydzierałam się wczoraj na R., że nie ogarnia tematu, wrzucałam mu w myślach że jest ślepy jak kret, głupi jak but itp., a to się okazało, że to JA nie ogarnęłam tego co on pisał. Dopiero teraz przeczytałam całą naszą rozmowę i to ja zrobiłam z siebie idiotkę. Po 20 wyłącza mi się myślenie, a jak dojdą to tego nerwy to już w ogóle blondynka ze mnie... 😵 On cały czas wiedział, że mi chodzi o niego, CAŁY CZAS... I chyba faktycznie to JA zbiłam go z tropu, a nie on mnie...
Ale wtopa 😂
Iść do niego zadzwonić czy nie? 😁 Jak miał dzisiaj zakończenie roku to pewnie jest już na jakimś melanżu...
Ale ja mam problemy 😵
HELP !
Mysza jak jest już bardzo źle, to wal, i dzwoń, może akurat 😀

Hermes srooookate  😍

już ze świadectwem  💃 💃
patt znowu się spóźniłam 😁 Jak już wychodziłam do samochodu, to wszedł na fejsa... 😁
Ja to mam k*rwa pecha 😂
Hermes dobrze, że Hux jest niski bo bardzo tęsknię za kucykami 😁.
WAKACJE! 💃
R. dostał tube w twarz, jakiś koleś rozwalił mu wargę 🤔wirek: Poszedł spać bo go głowa boli ... Sierota, która ma równo 188cm wzrostu nie potrafi się bronić 😁
W końcu wakacje 😅 Nie mogę się doczekać wyjazdu 😁
Chyba aż wezmę aparat do stajni 😀.
ChCh, ale licz się z tym, że będziemy pragnęły fotek 😁
Tak tak, kompromitacja mokrego wakacyjnego Huxia 😁. Zafunduję mu pierwsze mycie na zimnej myjce w tym sezonie 🏇.
Oj tam kompromitacja 😀 Będzie się ładnie błyszczał 😍 😀

Edit: Dobra małolatki, uciekam się położyć 😁
Leniuchowanie na legalu czas zacząć 😂
no i koniec. mozna sie cieszyc z wakacji, ale jednak troche przykro odchodzic z gim. fajnie tu bylo, tym bardziej, ze znam je od malego (rodzice nauczyciele) i mam do niego 3minuty przez lake. sie sentymentalna robie chyba. 😉 ale swiadectwo super, chyba z 7 ksiazek-nagrod i stypendium. takze git : )))))

jakie plany na wakacje?
Uff. Wreszcie koniec!
mój brat ma średnią nieprzekraczają 3.0 i jest na ósmym miejscu w klasie. na 30 osób  😲

wystałam dzisiaj ponad godzinę na obcasach, pokazałam się P. - złośliwie, żeby wiedział, co traci. później leciałam na przystanek w tychże butach, autobus mi zwiał i 20 minut czekałam na słońcu na następny. jak już dojechałam do mamy do pracy, to przelazłam w tych butach przez piaszczysty padok i ogródek, dwa razy. później przez prawie 30 min. ściskałam piłkę i takie tam, ale rehabilitant stwierdził, że już mi przywrócił 15% ruchomości  😲 ciekawe gdzie  😲 później znowu przez padok i ogródek, też dwa razy, na przystanek przez bagno i wreszcie do domu. od przystanku do mieszkania szłam boso  😂 i spóźniłam się na autobus, miałam jechać na klasowe ognisko ale teraz to już mi głupio, ponad godzinę spóźnienia, a miałam być wcześniej i pomóc...
Facella na platformie te buty ? Jeśli nie, to nie dziw się, że na boso wracałaś 🤣
Mam dwie pary obcasów, oby dwie pary mają 10-cio centymetrowy obcas, ale w platformach chodzi się dużo wygodniej i stopa nie jest tak obciążana 🙂
Mysza, platforma 0,5cm się nie liczy?
nie są jakieś wysokie, 8cm z platformą.
xMonix, hucuły.
Mysza, zaraz wrzucę 😉
Kamita01, dziękuję 😉
ChingisChan, ja pokochałam te dwa szoguny normalnie 😍
Facella, ja dzisiaj od rana na szpilach 14,5 cm z platformą 2 cm 😁 zakupy w nich zaliczyłam i pół Warszawy 😁 no i kupiłam sukienkę 😍
Przybywam z jednym, jakże wspaniałej jakości komórkowym zdjęciem Badziocha na urlopie na klinikach

Nadal jest super grzeczny, od jutra wychodzi na wybieg  💃
Facella to tyle co nic :P Musiałabym zmierzyć ile ma moja platforma w najszerszym miejscu, ale coś ponad 1 cm.
Hermes czekam 😁
Arroch Badzioszek wygląda super 🙂 Urlop mu służy 🙂

R. ma takiego kaca, że ledwo go zrozumiałam. Tak, nerwy mnie wzięły 😁
Obiecał, że później zadzwoni, ale będzie wojna 😀iabeł:
Arroch, nie wiem co Wy z Badziochem i Moja Noga macie w sobie, ale strasznie pragne Was poznac.  😁
Arroch Badzioszek wygląda super 🙂 Urlop mu służy 🙂

O służy, służy 😀 Zwykle po laserach biorę go na spacer, ale dzisiaj musiałam odebrać świadectwo maturalne, więc wrzuciłam go do boksu a Badzio stał i się darł oburzony "no jak kto? dzisiaj nie ma trawy?!"  😁

Krupnik. zapraszamy  😜 Badzio też chciałby poznać właścicielkę swojej nogi  😎 Muszę Ci powiedzieć, że wygląda bardzo ładnie, po zastrzyku się super poprawiła 😀
Tylko tak 'troche' daleko.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się