niemiłek witaj w klubie, jak pomyślę, że mam się wyprowadzić 450km z domu, wpakować konia w przyczepę i wywieźć go do obcych ludzi w prawie obcym mieście, mieszkać w akademiku to robi mi się niedobrze 😵
Mi się robi niedobrze na myśl o liceum i testach gimnazjalnych. 😡 Jestem w kompletnej rozsypce co chcę robić dalej... Niby chciałam iść na weterynarię ale patrząc jakie mam oceny to w to wątpię... Nawet moja pani od biologii twierdzi, że się nie nadaję 🙁.
Statystycznie lepiej powodzi się tym, którym gorzej szło w szkole, więc nie masz co się martwić 🙂 A w liceum jest fajnie, bywa ciężko, to fakt, czasami się trzeba dużo uczyć. Bez sensu jest trochę to, że od razu trzeba wybrać profil mi się odmieniło w klasie maturalnej i niestety mam rok w plecy...
niemiłek witaj w klubie, jak pomyślę, że mam się wyprowadzić 450km z domu, wpakować konia w przyczepę i wywieźć go do obcych ludzi w prawie obcym mieście, mieszkać w akademiku to robi mi się niedobrze 😵
Szczerze? Z chęcią bym tak chciała 😁 niestety, na chwilę obecną konie mnie "uwięziły" w Krakowie, więc raczej nie ma szans na studia gdzieś dalej i wyrwanie się od rodziców przed 22 r.ż....
ja nie będę mieć wyboru, jeśli chcę na studia, to po maturze przeprowadzka. nie uśmiecha mi się codziennie jeździć ok. 80km w jedną stronę. poza tym, nie wiem gdzie się dostanę...
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1445590#msg1445590 date=1340904204] niemiłek witaj w klubie, jak pomyślę, że mam się wyprowadzić 450km z domu, wpakować konia w przyczepę i wywieźć go do obcych ludzi w prawie obcym mieście, mieszkać w akademiku to robi mi się niedobrze 😵
Szczerze? Z chęcią bym tak chciała 😁 niestety, na chwilę obecną konie mnie "uwięziły" w Krakowie, więc raczej nie ma szans na studia gdzieś dalej i wyrwanie się od rodziców przed 22 r.ż.... [/quote]
Hehe o ironio, bo ja się właśnie wybieram w Twoje strony :P Krk albo Wro 😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1445618#msg1445618 date=1340905048] Arroch Wro to Facella 😁 o a na co do Krk i gdzie? fajne stajnie mamy! 😀 [/quote]
Polibuda albo Medyczny, inżynieria biomedyczna/biotechnologia albo optyka w medycynie 😉
Facella wiem wiem 🙂 ale w Krk kusi mnie optyka, jak się nie dostanę, to raczej uderzam na Wrocław, mam wujka we Wro więc nie będzie mi aż tak obco jak w Krk,no i właśnie, tyle fajnych miejsc do focenia 😜
Mysza, z kalendarza PZJ 59 CDI-W/CDIJY A Wrocław 14.09 - 16.09.2012 Planowane 60 MP-A/S/M A Wrocław 14.09 - 16.09.2012 Planowane strasznie późno, zawsze były w ostatni weekend sierpnia i myślałam, że w tym roku też tak będzie... teraz to nie wiem czy pojadę /-;
borkowa współczuję i znam to uczucie. Sprzedajesz swojego konia czy jak? Wybacz, nie doczytałam 🙂
Ja prawdopodobnie wybieram się na medycynę albo weterynarię... W zasadzie to jeszcze sama nie wiem. Ciągnie mnie do leczenia zwierząt, ale z drugiej strony, jakoś nie widzę abym w tej branży dała radę sobie znaleźć miejsce, a ludzka medycyna chyba bardziej mnie kręci. Z kolei zawsze powtarzałam, że weta, weta, weta, a w sumie sama teraz nie wiem. Zależy jak sobie poradzę z maturą, bo kiepsko to widzę z moim obecnym zaangażowaniem.
Dzisiaj jeździłam, szykowałam, lonżowałam i generalnie opadam z sił. 🙂 Plus jest taki, że w końcu przestałam się rzucać po tym siodle i powoli zaczyna to jakoś wyglądąć Fochy gniadego jak zwykle na początku były, ale potem było już całkiem fajnie. Niestety nie mam kondycji i mam jeszcze momenty, że z braku sił niepotrzebnie się zapieram, ale czuję że idę do przodu. 🙂 Czas na nowy kask, bo po każdej jeździe wyglądam jakbym wyszła spod prysznica...
Dziewczyny, dzwonić czy lepiej się nie narzucać? Obiecał, że będzie "pod wieczór", a Jego dalej nie ma... Na sms mi nie odpisze bo ma puste konto, a mnie zaczyna szlag jasny trafiać i już mam wizję, że szlaja się gdzieś z jakimiś zgrabnymi i ładnymi koleżankami 😵 Nie chcę, żeby pomyślał, że chcę go kontrolować czy coś...