Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Wróciłam! 😀
Tak sobie oglądam film z jazdy xyz i stwierdzam, że nie jest aż tak źle, ale mogłabym na tym koniu zasnąć 😁.
Mysza gratki!
Ida jaka afera? 😁 Ja po prostu musiałam się wygadać 😁
Facella, ja cały czas czytam kącik i staram się być na bieżąco, ale jakoś nie specjalnie ciągnie mnie żeby coś tu naskrobać.

Wiele razy próbowałam, ale kasowałam i wychodziłam z kącika. Ciężko się tutaj wraca ostatnimi czasy 😉

ChCh dziękuję :kwiatek:

Edit: Odebrał, ledwo jeden sygnał poszedł 😍 (czekał z telefonem w ręku? :hihi🙂
Gadaliśmy ponad 20 minut, jestem cała w skowronkach 💘
Facella, ja cały czas czytam kącik i staram się być na bieżąco, ale jakoś nie specjalnie ciągnie mnie żeby coś tu naskrobać.

This. ale nie tylko w odniesieniu do kącika.

teraz MUSZĘ to napisać, byłam dziś w stajni, robiłam zdjęcia, odkryłam megamiejsca, porozumiałam się z kimś kogo dawniej bardzo nie lubiłam przez swoją głupotę i wiarę w plotki, zdjęcia są piękne, szykują się boskie wakacje w stajni  😅
Właśnie 😁, w piątek są wakacje! Wasze szkoły robią wam jakieś prezenty? My dostajemy książki 😁.
ChCh jeśli Wam szkoła cokolwiek sponsoruje - to się cieszcie, choćby to były książki o niczym.
U nas w Lubinie nie chętnie kupują coś dla uczniów 😉 Albo ja trafiam na takie szkoły :P
średnia 4,23, jest dobrze 😎 do szkoły dopiero w piątek, więc siedzę w domku  🏇 😂 ogólnie daaaaawno nie jeździłam na koniach i ostatnio zmierzyłam bryczesy i się okazało, że zrobiły się za krótkie 😲 przydałyby się sztyblety nowe i lonża i inne pierdoł, więc: decathlonie przybywam !  😁
Mysza, każdy wybiera tematykę 🙂.
Hah. W mojej szkole nie ma nagród, ale UWAGA w tym roku przyznali stypendium w wysokości 400(jakoś tak, nie pamiętam dokładnie) zł na całą szkołę. Dla wszystkich osób z paskami do podziału. No śmiech na sali po prostu... Już lepiej, jakby nic nie dali.
U nas są nagrody dla uczniów ze średnią od 5,00 😉

Aaaa! małolaty! W niedzielę jadę już na Oazę wakacyjną! 😍 Matko kochana, nie mogę się doczekać! Boję się jedynie tego, że nie będę potrafiła się zaaklimatyzować... Jestem baardzo nieśmiała w stosunku do nowo poznanych osób, a tam będzie ich (włączając księdza moderatora, animatorów i kleryków) prawie 100! Tak czy inaczej, mój zapał jest nieostudzony 😁
U nas były nagrody dla każdego kto zdał  😁
Arroch, haha, a dużo osób nie zdawało?
U nas w gimnazjum dostawali książki, ale jak ktoś miał wysoką średnią, czyli na kilkaset uczniów dostało może 5? I oczywiście były to osoby, które z nauczycielami były tak 🥂 i wchodzili im w d*pę.
Nie przeszłoby u nas z nagrodami za zdanie, przynajmniej w gimnazjum. W obecnej mają nas głęboko w zadzie więc tym bardziej nikt nikogo nie będzie sponsorował 😁

Ale się porobiło 😜

Edit: Właśnie sobie uświadomiłam, że na egzaminie cały czas nuciłam sobie w głowie Raket One - Ghetto Arsch 😂
A ja dzisiaj po raz pierwszy zwiałam ze szkoły 😁. I to nie głównymi drzwiami tylko przez okno.
ChCh ja sobie nie przypominam, żebym kiedykolwiek zwiała przez okno 😁 👍
Zawsze głównymi drzwiami - przy okazji kłótnia z woźną, która nigdy mnie nie chciała wypuścić 😁
Raz jej podałam fałszywe nazwisko, na drugi dzień darła ryja jak opętana 😂

siedzę i ryczę. zdjęłam gips sama w domu i nie ruszam kciukiem. nadgarstkiem bardzo mało. jestem umówiona do ortopedy na 3.07. (wtedy niby mieli mi zdejmować gips, nie wytrzymałabym) boję się, cholernie.
Facella 😲 Może źle Ci poskładali tę rękę? Bo to nie możliwe, żebyś po ściągnięciu gipsu ledwo nią ruszała 🤔

Moja mama mnie wkurza 😤 Myje okna, ja siedzę z lapkiem na kolanach. Gdzie się nie ruszy tam zostawi swój "sprzęt", ciągle tylko "Mysza podaj mi", teraz był to śrubokręt, zanim wygrzebię się z fotela oplątana różnymi kablami to trochę czasu minie, a ta się krzywi i wydziera, że już nie muszę jej pomagać bo ruszam się jak mucha w smole i ona sobie sama weźmie 😵
Facella ale nie możesz ruszać bo tak boli? czy co?
jak mi zdjęli gips to też na początku nie mogłam nic zrobić. ledwo co ruszałam i nadgarstkiem i palcami. musiałam sobie najpierw pomagać drugą ręką. Prawą ręką zginałam palce lewej i nadgarstek. I powolutku aż zaczęły same pracować
Ja po zdjęciu gipsu tak miałam. I Facella bardzo głupio zrobiłaś, trzeba było poczekać na lekarza 😉. Ręka nienaturalnie lekka i aż strach ją przesunąć bo wydaje się tak krucha, więc ja na noc i do szkoły zakładałam sobie ortezę.
Mysza u nas szkoła jest na parterze, a miałyśmy sprzątać sale. Ja nie piszę po ławkach, ścianach i nie rozumiem czemu mam z dwoma innymi osobami sprzątać za całą klasę liczącą 18 osób.
Przecież to normalne, że po zdjęciu gipsu ciężko ruszać kończyną. Skoro nie używało się jej tak długo to mięśnie trochę zanikają. Swoją drogą głupota, zdejmować gips samemu sobie w domu.
zgadzam się z ChCh, jak zdjęłam gips to ręka była jak z porcelany. I nagle tak lekko się nią rusza, aż strach  😁
Flygirl ja też sobie sama zdjęłam gips i lekarz nie mówił, że to źle. A musiałam go zdjąć bo nie wiem jak to się stało ale uciskał mnie już strasznie i to po prostu bolało. Może ręka mi spuchła albo coś ale wytrzymać nie mogłam.
Oj, we Włoszech też mi dziwnie założono gips, że nie wyrabiałam przy palcach. Znajomy lekarz trochę mi tam przyciachał i spokój a piszczel bezpieczny 🙂.
baba w rejestracji powiedziała, że "jak się nie podoba, to gips sobie można samemu w domu zdjąć!". to zdjęłam. nie wytrzymałabym do 3., dzisiaj rano już byłam bliska rozwalenia tego gówna... teraz włączam sobie w mózgu opcję "rusz kciukiem", on ledwo drga. to pewnie z zastania, ale jestem przerażona. teraz, jak popisałam trochę na kompie, to nadgarstek zaczął się ruszać.

ChCh nie mam ortezy, ale zawinę sobie w bandaż tę rękę, przynajmniej tyle. i nikt nie będzie się zrywał do podawania mi ręki na zakończeniu roku  🤔
Chingis daj filmik z jazdy . 🤣

Ja bym w życiu nie zdjęła sama gipsu.... głupota.

Ja swoją na noc musiałam zawiązywać sobie tak ,że wisiała na chuście na szyi. I tak chodziłam miesiąc bo nie miałam w niej w ogóle czucia  i nie mogłam ruszać. Dopiero jak poszłam na rehabilitacje to mogłam w ogóle trzymać długopis w ręce.
Bakalia pw 🙂.
Małolaty zupełnie nie czuję wakacyjnej atmosfery 🙁.
Weźcie mnie kopnijcie w tyłek żebym poszła się ogarnąć 😵
Tak się teraz zastanawiam ... R. powiedział, że będzie o 15 ... Ale na gadu czy u mnie? 😁
Znając Go, to pewnie za godzinę będę miała najazd na chatę 😂
Jak go nie będzie do 15 to dzwonię 😁

Edit: Jest 😍 Idę romansować 😁
Jutro piątek  😵 😵
Izu opowiedz nam co robisz w szalony piąteczek? 😁
Robisz mi to specjalnie, wiesz co jest jutro a ty jeszcze sie śmiejesz, że panikuje  🙁
edit: Zabrać sie wieczorem za szufladę z listami, całą noc sobie pisać a potem zalać je rano kawą... To trzeba być mną  💃
a ja jutro gram na gitarze na czesci art. i uwaga! jeszcze nie znam akordow i nie wiem jak grac w niektorych momentach. brawo Ala! 🤣
Izu czil!
Mam prośbę, niech ktoś mi wyśle pw bo chcę sprawdzić czy mi dochodzą czy nie 👀.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się