3 dzień z rzędu cisnę po dwie godziny dziennie na rowerze po mega dziwnych trasach w mega niebezpiecznym tempie 😁 fajnie jest 😎 😜
trzymajcie jutro kciuki, bo mamy turniej szkolny w siatkę 🙄 i oczywiście "-to kto z drugich klas? -no z B to pójdzie Mania, Dominika i Natalia, z A Ania, Teresa i Beata". pośmiewisko tylko zrobimy 🥂
Kamita byłam ale się trochę przejechałam :< tzn tak stajnia bardzo ładna ale jest jeden koń (+ osiołek). babka mówiła, że ten koń taki do przodu bardzo itp i jak nie pokażesz, że sobie radzisz to zrobi, co jej się podoba. Jest czworobok w miare łady, podłoże też tam chyba fajne jest ale nie przyglądałam się. No zobaczymy kiedy przyjadę i jak to będzie 😉 ale na razie muszę chyba iść podszkolić jazdę bo znowu mnie dawno nie było... Dodatkowo moja mama powiedziała, że nie będzie mnie do Dawid wozić, a nie chce żebym sama jeździła także nową stajnie trzeba znaleźć jakoś bliżej :/
ło matko ale się porobiło 😲 dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo mnie tu nie było, ale ciężki czas ostatnio 🤬 ostatnio za nic się nie mogę zabrać, wszystko mi się wali, zostałam bez trenera, z rodzicami też jakoś średnio idzie się dogadać, nie mówiąc już o innych ważnych ludziach w moim życiu, a ja sama straciłam swoja pewność siebie 😵 czyli podsumowując straciłam kontrolę nad swoim życiem absolutnie 😡 🤔wirek: Hermes trzymam kciuki a co się Pamsikowi stało? 🤔 Arroch całuski dla Badzioszka i trzymam kciuki za zdrowie! 🏇 Alabamka doskonale rozumiem jak czasem ciężko dac sobie z czymś spokój :przytul: rumka widzę, że Ciebie tez długo tu nie było 😉 jak tam ? mils jak tam się mają moje ukochane mazury ? 😀 dzisiaj małolaty trzymamy kciuki za Myszę bo zaraz zaczyna egzamin na prawko !! 😅
Małolatki, wielkie dzięki za kciuki (o ile ktoś trzymał :P), zdałam dziś za pierwszym podejściem teoretyczny i praktyczny 🙂 Nie mogę wyjść z szoku 😁 Dzięki wielkie jeszcze raz :kwiatek:
a mnie rodzice zabrali wczoraj na zakupy i wrocilam z butami na obcasie. 🤔 2ga para w przeciagu niecalych 2 miesiecy. 🤔 troche przegiecie jak dla dziewczyny chodzacej cale zycie w trampkach. no ale przeciez zakonczenie roku. 😵 😀
Mysza no no kciuki się opłacają ! gratki 😅 :kwiatek: Arroch trzymam :kwiatek: Aaaaaa a ja jutro na konie 😍 😍 tylko nie mogę skakać przez jakiś czas ... 😵
Ale jestem ogarnięta. Nie ma to jak załatwiać badania na następny dzień o 22 ;D. Tak więc jutro na badania, pojutrze do lekarza, potem zrobić licencję i do dzieła! Jedziem na zawody 🏇.
5 minut pakowałam konia 🏇 był grzeczny jak nigdy! 😍 Potem elegancko po godzinnej podróży wyszedł z przyczepy i jakby nigdy nic poszedł do stajni, od razu się przywitał z dawną koleżanką, przyjechał do domu po prostu 😁
Mysza gratuluję! 🙂 wczoraj znowu jeździłam, nie miałam treningu, ale po prostu ruszyłam gniadego wariata. Pokażę wam go kiedyś, jest niezwykle urodziwy. Niestety nadal mnie sprawdza i kombinuje.... nie radzę sobie 😵. Jutro trening, mam nadzieję, że będzie dobrze. Kurcze, głupio że muszę dzielić konia z kimś innym... zawsze byłam przyzwyczajona, że miałam konia dla siebie. No nic, może to wszystko jeszcze się jakoś ułoży. Grunt, że jeżdżę.
Ja też, już nie mogę się doczekać 😜 Pojechał na kliniki głównie dlatego, że stoi 45km od miasta i jeżdżenie codziennie i robienie mu 30 minutowego naświetlania laserem byłoby dla naszej wet. dość kłopotliwe, a i mnie by pewnie przerosły koszty tego przedsięwzięcia, więc o wiele prościej było go spakować w przyczepę i przywieźć 🙂 Nawet stoi w swoim dawnym boksie 😀
Chingis hehehe, to fajnie. 😀 ida dobrze, bardzo dobrze! Tylko deszczowo. 🙁 Arroch oby już więcej żadnych problemów nie było. 🙂 I pochwal się jak już Badzioszka odpalicie na dobre. 🙂
Małolatyyyyy, jest pięęęęęknie. 😅 ze średniej zadowolona, z egzaminów hmmm, przemilczmy.. Wakacje się zbliżają, po 4.07 to już całkiem hajlajf. Pierwszy dzień wakacji zaczynam w klubie na koncercie 😍 A i w sprawach sercowych jest taaaak po prostu 💘
ale mnie tu dawno nie było! dużo do nadrobienia 😁 mam prze, prze, prze, pro humor 😀 wczoraj przebiłam industriala, i jest cudny 💘 i poznało się jakiś wariatów w parku... 😂
Pewnie, że się pochwalę jak się odpalimy na dobre😀 Jutro mam zamiar zrobić fotorelację z laserowania 😀 Ale mam grzecznego konia, ale mam grzecznego konia, wszedł na luzie do poskromu, a w trakcie laserowania (4 punkty na kręgosłupie, 2 punkty na nodze po 6 min każdy punkt) normalnie spał 😜 Wszystkich poznał, do Pana Stajennego nawet rży 😂
Ja się miałam nie odzywać, ale muszę. Arroch trzymam kciuki za Badziocha 🙂 losieq, Kamita, nopebow dziękuję :kwiatek: 🙂
Muszę się pożalić bo Idy ni widu ni słychu. Przełamuję się żeby zadzwonić do chłopaka, który cholernie mi się podoba, a on sobie tak po prostu nie odbiera. Prawie zeszłam na zawał jak usłyszałam sygnał w telefonie, a jak nie odebrał to mnie taka kur*ica wzięła, że klękajcie narody... 😂 Czemu ja jestem taka dziwna? 😵
Przełamuję się żeby zadzwonić do chłopaka, który cholernie mi się podoba, a on sobie tak po prostu nie odbiera. Prawie zeszłam na zawał jak usłyszałam sygnał w telefonie, a jak nie odebrał to mnie taka kur*ica wzięła, że klękajcie narody... 😂 Czemu ja jestem taka dziwna? 😵
the same here. always.
pracuję jako cichociemna, czytam wszyyyystko, czasem się poudzielam tu i tam...