my oceny mamy wystawione do wczoraj. co nie zmienia faktu, że za wagary była taaaaaaka afera, bo przecież ktoś mnie i moją koleżankę porwał 😵 (nosiłyśmy koleżance książki do samochodu i podobno gdzieś pojechałyśmy. to było ponad godzinę wcześniej, ah plotki ploteczki 🤣 🙄 )
maiiaF, mialas moze w lapkach Szajsunga Corby? te pierwsza wersje, to dopiero jest mul 😁 na ostatnia chwile rozwazalam neo v, z porownania parametrow w necie wypadaly oba podobnie, ale okazalo sie, ze w tej ofercie co bralam maja go za 700zl /-; a za swoj dalam 150. w sumie nie ja, mama 😁
AAAAAA! a ja nadal nie wierze, ale miałam dziś trening 😜 z trenerem! 😜 😜 😁 no nie wierze 😀 ale co tam, że w największym skwarze (13) 🤣 kurde, mieliśmy jechać na hale na większe skoki, już się tak napaliłam, a w hali nie da rady wytrzymać nawet 2 minut 😤 😤 i tak jest kiedy jest pokrycie z blachy.
Alabamka słuszna uwaga. Chingis mów co i jak 😉 Arroch kciuki jak zwykle, za zdrowie Badzioszka :kwiatek:
Ja biję się z myślami czy iść do szkoły czy nie jutro... Niby biologia i wystawianie ocen i trochę przydałoby się ponamawiać sorke do naciągniecia stopni, ale... koszmarnie mi się nie chce... A tak poza tym, to nie siedziałam na koniu już dłuższy czas, z trenerem nic jeszcze nie załatwiłam i wygląda na to, że wygryzie mnie moja "koleżanka"... Jedyny plus, że dzisiaj poszalałam na wyprzedażach i kupiłam sobie 3 fajne bluzki. Jutro wyruszam na poszukiwanie sukienki i trampków 😀
Alabamka, czasami trzeba sobie ulżyć 😉 lepiej wstawić gwiazdki, niż komuś dać w mordę. 🤣 Chociaż fakt, nagminne używanie gwiazdek trochę razi, jednak nie pamiętam ,by Kamita jakoś ich nadużywała.
Nie mówiłam tylko na temat Kamity, dlatego użyłam liczby mnogiej. Czytam sobie regularnie kącik i widzę ich coraz więcej, niesmaczne to sie zaczyna robić
[b]Alabamka[/b] użyłam ich żeby jakoś to wyglądało, ogólnie forach staram się nie przeklinać a jak już to cenzura, bo jak jej nie zrobię to ktoś z kolei będzie mówił że coś tam nie ładnie itd 😁
wydaje mi się, że chodziło o sam fakt przeklinania, a nie wstawiania gwiazdek zamiast przekleństwa 😉 Każdemu zdarza się przeklnąć, w lżejszy bądź cięższy sposób, aczkolwiek mam wrażenie, że ładniej by było i przyjemniej jakbyśmy się hamowały z klnięciem w kąciku. I nie kieruję tych słów do kogoś bezpośrednio, tylko to ogółu 🙂
hej 🙂 małolaci pomożecie mi ? Za 3 tygodnie nasza najmłodsza zawodniczka reprezentującą stajnię będzie miała urodziny( 14 lat ). Z tego co się jej podpytywałam to chciałaby piżamę z koniem x D (najlepiej bluzka i spodnie ) ona ma rozmiar :156-158 cm lub jakaś mała S.
pomożecie mi coś znaleść ?
jest to pilne bo nie wiem ile będzie szła przesyłka ;/
Witajcie małolaty! 🙂 tęsknił ktoś? Siedzę na razie na lotnisku w Egipcie, zaraz wsiadamy i wracam do Polski. Cholernie ciężko było mi się pożegnać z poznanymi tam dwójką animatorów 🙁 mam zdjęcia z nimi, ale Bramo to jest taaak przystojny chłopak, ze ojoj 😍 strasznie się stesknilam za tym moim gamoniem M. 🙂 jak wrócę do polski to jak będziecie chciały zasypie was trochę zdjęciami i proszę o małe streszczenie co się działo jak mnie nie było :kwiatek:
Hermes tęskniły, tęskniły 😀iabeł: opowiadaj ! 🏇 nie zdałam chemii, czyli będzie 3... z matmy też mam 3, ciekawe co z fizyką, niby babka miała mnie pytać, cobym oceny poprawiła, a ona nic 🤔
Nie mówiłam tylko na temat Kamity, dlatego użyłam liczby mnogiej. Czytam sobie regularnie kącik i widzę ich coraz więcej, niesmaczne to sie zaczyna robić