Mysza ojej szkoda 😕 to jak byś mogła podać mi swojego FB (na pw no nie imię i nazwisko, chyba że nie chcesz 🙂 ) żeby jakikolwiek kontakt mieć :kwiatek:
Maiia, zawsze masz nogi a z głównego do wrzeszcza nie ma zabójczej odległości. Mysza nie odwiedzisz nas? 🙁 I czemu tak "radykalnie" się od nas odcinasz? Szczerze, też bym się chętnie odcięła od facebooka, straszny pożeracz czasu.
fly 😂 80 dostałaś? ja wyczytałam ostatnio w autobusie, że 300 😲 Mysza flaga 🙂 ale moja mama robi za sześciu kiboli, więc nie trzeba trąbek 🤣 😎 słyszę ją właśnie w drugim pokoju 😵
obstawiam, że wyjdziemy z grupy, i pokażemy dziś na co nas stać 🙂 skopiemy dupy Czechom! 💃
Asiu no właśnie nie wiem 😵 chyba w końcu stanie na żabiance/plaża, byłoby dobrze bo wtedy droga skmką prosta 😁 zobaczy się, mogliby się zdecydować ludzie wreszcie 🤣
ech niestety szans nie mamy. Zawsze dobrze, że w ogóle mogliśmy zagrać, a do tego jak zwykle pokazała się siła wiary Polaków we własne siły - kibice cudowni, śpiewają, krzyczą, dopingują i jeszcze ta 200kg flaga 😀
też wierzę w cuda, ale tu musiałoby stać się coś więcej niż cud. Pierwszą połowę grali mega dobrze, nie wykorzystali tego co mieli do wykorzystania, to teraz mamy... a czesi się nie popisują, wymuszają, przedłużają... nieładnie 🤔
dlaczego masakra? porownujac do poprzednich mysle ze calkiem dobrze zagrany, tylko chwilami zabraklo odrobine... ja bylam przekonana, ze ruskie wyjda, a tu co? tzatziki jakies zamiast pierogow :/
edit: ja kurde jutro wstaje o 6! co ja robie na rv! dobranoc wszystkim.
Sisisa co rozumiesz przez nieobyczajny wybryk? nie wiem jak u Was w większych miastach, ale jak jadę sobie z np jeziora i mam krótkie spodenki i górę od stroju to co w tym złego? pytam się, bo na serio nie wiem. Jak dla mnie to przesada 😉
Może jestem głupia, ale na serio do ostatnich sekund wierzyłam, że chociaż zremisujemy 🙁 jeszcze ta ostatnia akcja 🤔 🤔wirek:
patt140, tu nie chodzi o mnie, tylko o przechadzającego się obok policjanta, który coś takiego może uznać za nieobyczajny wybryk. Ja nadal nie wyobrażam sobie osoby chodzącej (IMHO) na golasa po mieście.
A Czesi, którym było obojętne póki nasi by nie strzelili bramkę atakowali, aż bramkę strzelili i nawet wtedy atakować nie przestali. Za to nasi, szkoda gadać.
No dokładnie przesada. Co takiego jest w górze od stroju? Niedługo na plaży nie będzie można w stroju być. 😜