Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

a ja 15 lipca wyjeżdżam na całe 2 tygodnie 💃 szkoda tylko, że ominie mnie kolejny raz trójmiejski Tattoo konwent, trudnoooo. 24 lipca wychodzi album (swoją drogą, zapowiedziany na "zaraz po zakończeniu trasy koncertowej", która skończyła się w hmm maju? 😁 ale przynajmniej podobno wersja deluxe ma być znowu 😎 ), pół wakacji planuję spędzić w stolicy (Małolaty warszawskie, dawaaaać 😀 ) a tak to remont w pokoju i leniuchowanie, milion wycieczek do 3miasta, nad morze i gdziekolwiek jeszcze 💘 🤣
Kamita  :przytul:
maiia wpadaj wpadaj, warszawskie małolaty umawiamy się na... hmm co reflektujecie?  😁

ja będę przez pierwsze dwa tygodnie lipca w stolicy  👀 powoli zaczyna brakować czasu na odpoczynek - same wyjazdy  😁
Ja caały lipiec w domu (tak do 28)  😉
a ja to w sumie nie wiem bo to zależy jak wygląda w stajni koło mojej babci, jak będzie na plus to mnie nie będzie a jak niebardoz to będę. To się będziemy umawiać już jak będziemy na miejscu 😀
Heval Pamiętasz że masz mnie do babci zabrać ? haha  😂
Jutro kartkówka z matmy  👿, dość prosty temat mam nadzieje na przynajmniej 3 jak było by 4 to jestem w 7 niebie  💘
Kamita zapomniałam! Ale już pamiętam  😂
Tylko, że tam jest chyba aktualnie tylko jeden koń i osioł  😂 ja biorę konia!  😁
Heval No spoko! to ja osła  🤣 spełnisz moje marzenie ''dosiąść osła''  😍 😂
Kamita no patrz! już się bałam, że zachce Ci się na konia wsiadać  😁
Choć mam nadzieje, że do wakacji się zapełni stajnia trochę. Bo przy jednym koniu praca za jazdy nie wypali  🤬 Muszę się umówić z właścicielką, że będę coś tam robić i za to jeździć coś wymyślę 🙂
Ja przepraszam, że tak teraz wpadam, bo rzadko się odzywam już teraz, a jest mi tak źle, że muszę gdzieś się wyżalić.
Zawaliłam caaały rok i to bardzo porządnie. Miałam mieć pasek, teraz okazuje się, że nie mam na niego żadnych szans. 🙁 Bez paska nie dostanę się do liceum, do którego bym bardzo chciała. Mam do siebie taki żal, tak mi wstyd... 🙁 I nic nie mogę zrobić, to chyba najgorsze. 🙁
mils, czyli nic nie wyjdzie z Gdańska?
Hej Małolaty (:
Tak się tylko wtrącę, bo małolatem jestem chyba już niestety tylko mentalnie :p, więc niestety jedynie Was czytam ale idaczerwcowa, ma dzisiaj 18 (: stoooo lat! :kwiatek:
O dziwo dzisiaj meszek i muszek wszelkiego rodzaju ani widu ani słychu! Za to od kilku dni była masakra, kupiłam jej derke siatkową, rano założyłam.. wystarczyły jej 2 godziny żeby roznieść ją w drobny mak, chyba ona też uważała, że wygląda jak kosmita.. żadne psikadełka nie pomagają, no ręce opadają! ale dzisiaj o 6 wypuściłam ją na pastwisko, nie dawno byłam sprawdzić czy żyje, o dziwo.. mucha nie siada 😉
padam na pysk, strasznie niefajny dzis dzien jest.
znowu P. sie zaczyna dziwnie zachowywac, kurde, nie wiem czy to moja wina... niemniej zirytowal mnie  🙄
a na dodatek zaraz obiad na szybko i znowu latac po galerii, bo przeceny  😵
Boże jaką ja jestem idiotką ... Zamówiłam raz derkę i stwierdziłam ,że jedna nie i zawracałam dupe tacie ,żeby anulował . Potem zamówiłam TĄ SAMĄ derke drugi raz i znowu stwierdziłam ,że jednak nie i muszę mieszać .  🤦

Na szczęście dzisiaj do konia.
Ida sto laaat 💃

śpię normalnie 😵 jeszcze tylko fizyka i do domu. Chyba skoczę na godzinkę na rolki się obudzić po powrocie, a na 17 muszę jechać gdzieś, nie chce mi się, może nie zdążę z rolek wrócić 😂
Konia od rana na pastwisku i jest prze szczęśliwa! Nie zjadają ją meszki, muszki czy inne dziadostwa, pańcia szczęśliwa  😜
Sto lat ida!  😅
sto lat, sto lat! 😀
Ida jakoś ostatnio tu nie wpadasz (chyba, że nie zauważyłam) ale może przeczytasz!

STO LAT! Wszystkiego najlepszego, sukcesów w szkole i oczywiście w jeździectwie. Spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego, co chcesz!  :przytul:
ida Wszystkiego najlepszego  😍 sukcesów i wielo letniej pracy z Modelem, dobrych ocen (  😁 ) zaje****ych wakacji, dobrych przyjaciół, zdrówka, no i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń!  :kwiatek: :emota200609316:
a ja jeszcze chciałam prosić o OGROMNE kciuki na jutro na godzinę 8.50. zaliczam matmę i to bardzo bardzo bardzo ważne! błagam módlcie się za mnie, trzymajcie kciuki i co tam jeszcze możecie zrobić.  🙇
WISH ME LUCK  🙇
Trzymam trzymam.  😀
No a ja jeszcze jutro mam kartkówkę z biologii i chemii i będzie wszystko z głowy !!  😜
A za mnie też potrzymacie? Mam wypracowanie ustne o folklorze, 2 wypracowania na religie i 56 ćw na zajęcia dodatkowe. Cóż, uroki nauki indywidualnej i dowiadywanie sie na koniec roku, że jednak reszte też trzeba zaliczyc.. 🙄
Wszystkiego dobrego Ida mimo, ze się nie znamy  :kwiatek:

Ja dzisiaj jestem z siebie straasznie dumna, bo udało mi się wyciągnąć niemiecki i biologię. Co do biologii to bardzo pomógł mi fakt, iż córka nauczycielki śmiga w naszej szkółce i ostatnio prowadziłam jej jazdę  😁
jutro nie mam lekcji i do szkoly ide na 10.30 robic sztuczny tlum na 25-leciu  😁 i z tego powodu dzis i wczoraj mialam skrocone lekcje  😁

potrzebowalam jednej pary jasnych lub wytartych dzinsow, wrocilam do domu z czerwonymi i mietowymi  😵
Facella  😂 widze ładnie 😀
Intryga, oj, przeceny byly  😀iabeł:
Facella .. GDZIE?!
Ide właśnie robić mhroczny heppening do szkoły, jak ja wyglądam  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się