Chingis to dawaj !! my chętnie przyjmiemy bo Modelson taka chudzineczka, że aż strach ! teraz i tak już troszke przytył i siersciucha odrosła ładnie i błyszcząco ale po goleniu wyglądał żałosnie 😵 🙁
Chingisnopebow ja mam problem w drugą stronę, chce już skoczyć a tu koniu robi fule i dopiero skok a ja jakieś dziwne rzeczy wyrabiam 🤔wirek:
the same here (-: ja daję łydkę do skoku, robię półsiadzik i takie zdziwko, a co to, jeszcze nie lecimy? ale dzisiaj na treningu miałam taki ogar, że heja, wszystko zrobiłam, nawet 3 lotne pod rząd, co takt, przypadkiem 😂 miała być przekątna w galopie z przejściem do kłusa w X, wyjeżdżam na przekątną, nic nie robię ręką ani łydką, a koń mi podskakuje 😂 Rodi to jest bestia 💘 w ogóle trening jakiś genialny, najpierw jeździła taka dziewczyna, co ją trener ostro zjechał za dyskutowanie z nim. ja już spina i wszystko na perfekt, żeby tylko na mnie nie nakrzyczał 😁 ogarnęłam latające łapy, ogarnęłam latające łydy. wiem jak jechać kłusem, żeby dodać, a nie pasażować. nareszcie jadę prosto na linii środkowej, kiedyś to była porażka, jakieś serpentyny jeździłam 😵 ogarnęłam się w przejściach, ogarnęłam dzisiaj skoki nawet! skakałam z galopu, Rodi mocno atakuje przeszkody więc potrafi bardzo dodać przed (poza tym jest cały czas w rytmie i trzyma tempo sam 💘 ), musiałam tego pilnować. a moje skoki z dodania kończyły się zawsze osobnym lądowaniem. nie dzisiaj 💘 za tydzień zawody, wygląda na to, że zobaczę trenera na parkurze 😍 odznaka jednak 9.06.
rumka, szkoda jeśli Cię nie będzie 🙁 Ja jadę raczej na pewno. Podobno moja koleżanka na Gieroju będzie startować. Szczerze mówiąc, jestem ciekawa tego konia.
czy u was też dzisiaj taka okropna pogoda? Miałam dzisiaj iść na zdjęcia - nie poszłam. Miałam iść do koleżanki, do koni porobić zdjęcia źrebakom - nie poszłam. :/
Ja również 🙂 chyba ostatnio dodali jakieś uzależniacze, a skutki widać np. na moim przykładzie. Ostatnio biorę tylko z polewą czekoladową (zaraziła mama); więc nie czuję tego loda 🙁
mikusiowa też je uwielbiam 😜 A dzisiaj leci Sala samobójców w TV 😜
fly powodzenia :kwiatek: i opowiadaj jak było albo tu albo na pw 😀
Ile ja bym dała żeby mój był tak "gruby" jak wasze 😂 ps. na 1 umiera... z głodu 😂 a na 2idzie tak wygięty, bo bał się jechać tam koło ściany przez te gałęzie, a dalej jakieś krzaki 🙂
aaaależ zakupy dzisiaj 😜 w ogóle co za dzień, jej, miło mieć taką osobę, wygadałam się za wszystkie czasy znowu 💘 z tym, że jestem chora, a planowałam wypad na rowery, cóż, może wyzdrowieję do jutra 🙄
co do lodów... ja konkretnie ubóstwiam te Grycanowe, z Ikei włoskie, mcdonaldowe w sumie też lubię, ale nie szaleję za nimi. ogółem lody to nie jest coś co uwielbiam tak po konkrecie 😁