flygirl, nie mów mi nic o czekoladzie, wczoraj zjadłam JEDNĄ czekoladkę, taką z bombonierki i mam okropne wyrzuty sumienia, bo dentystka by mnie chyba powiesiła... to za oddanie krwi dają... 8 czekolad?! 👀
powinnam się uczyć na megasprawdzian z renesansu z polskiego, kurde, ja jestem biol-chem-fiz, jadę rozszerzoną matmą i angielskim, a babka sobie z nas zrobiła humana i wymaga diabli wiedzą czego. humanistką nie jestem i nie potrafię odpowiedzieć na pytanie "co autor miał na myśli". jakbym chciała mieć rozszerzony polski, to bym poszła na humana 👿 no i mam kartkówkę z fizyki jutro - z tematów, z którego zadania liczyliśmy dzisiaj i jeśli ich nie ogarnę, to nawet nie będę miała szansy się o nie spytać. a nie ogarnę, bo zasypiam.
Facella a coś Ty myślała ? 😁 K. jak się dowiedział o tych czekoladach to koniecznie chciał oddać krew 😁 Mnie też chciał zmusić, ale ja jak widzę krew to robię się blada, jest mi słabo i mdleję, ew. w najlepszym przypadku mam odruchy wymiotne 😂
Dzisiaj mam tak śmiechowy dzień z mamą, że brzuch nie chce mnie przestać boleć, ona jest nienormalna 😁
Mnie by nie przekupiła ani bułka, ani mega wypasiony Grzesiek 😁 Musieliby mi chyba ferrari dać żebym się zgodziła krew oddać, chociaż nie wiem czy wtedy też bym poszła 👀
flygirl chyba wpadnę do Szczecina na stare śmieci (mieszkałam tam 😀 ) i oddam krew bo mi już nikt bułek nie robi a chętnie bym dostała taką fajną 😂 ale chyba trzeba mieć 18lat?
bakalia biegaj biegaj 😀 ja też biegam i to na prawdę fajne. Podczas ruchu wydobywają się endorfiny czyli tzw hormon szczęścia! I rzeczywiście jak pobiegam to się lepiej czuję tak mi lekko na duchu 👀
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1383767#msg1383767 date=1335374580] nie moge sie doczekac az bede mogla oddac krew! pierwsze co zrobie po 18-nastce [/quote] the same here! i żeby nie było, powtarzam to od jakichś dwóch lat 😁
flygirl oddawanie szpiku chyba jest trudniejsze prawda? tzn ja to znam z dr House ale tam jest to bardzo bolesne i nieprzyjemne. Jeśli rzeczywiście tak jest to podziwiam Cię bardzo! Ja boję się igieł ale krew chcę oddawać ale szpik to chyba za duża igła jak dla mnie 😵 Czekam na tą 18stkę...