Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Prosimy zdjecia.  😀
Kamita01 historia i wos, przerwa i polski.

powtarzac czy dac sobie juz spokoj? 👀 😵
ChingisMiałaś już kiedyś rękawiczki Roeckla?
Szampanki to drugie od góry.
szampanki
Romby
romby
i Lady Line 😀 (jak już to karmelowe)
LL
losieq może odpoczynek i jeszcze potem ogarnij notatki czy z czego tam się uczysz wzrokiem? 🙂
NIE ZAPOMINAJCIE O ŚNIE Z KSIĄŻKAMI/ZESZYTAMI/NOTATKAMI POD PODUSZKĄ!!! 🏇 Idiotyczny zabobon ale ja nawet czasami praktykuję 😂.
Kamita tak, a o co chodzi? 🙂
Chingis A jak ci się sprawowały? 😉 bo ja miałam i po paru miesiącach były na palcach przetarte. Niedawno zainwestowałam w hv polo i jestem jak na razie zadowolona. 😉 Wybrałabym szampanki !
ChingisChan moim zdaniem szampanki albo romby kolor drugi. 😉
a co do nauki, to tak zrobie.
ChingisChan, z tymi książkami to prawda jest! zwłaszcza jak sobie przed snem je przeczytać.

po majówce idę na kanałowe. dupa z moimi planami, ze względu na matury i długi tydzień majowy miałam mieć 2tyg. wolnego, najprawdopodobniej nie będę mogła jeździć, żeby nie podrażnić zęba. kategoryczny zakaz spadania z konia, a z moim szczęściem, to wiadomo  🙄
w ogóle zdarzył się cud, że dentystka mnie dzisiaj przyjęła. dostałam potrójne znieczulenie, najprawdopodobniej mam zapalenie okostnej i coś ropnego wewnątrz, ząb zdrowy z zewnątrz  😵 nie mam pół twarzy, znieczulenie dalej trzyma ale ból czuję :/
Chingis  :emota200609316: Me gusta zasypianie z podręcznikiem od biologi pod poduszką.  😁 Mi się podobają szampanki lub romby.
Małolaty... mam dylemat. Czy ubierać konia na zawody na biało ? Bo tak właściwie to mało kto bierze konia już całego nia biało i myślałam nad tym ,żeby  Baki ,ktora jest gniada ubrać na taki jasny granat z białą lamówką... I do tego nie wiem czy białe ochraniacze ... Bo one długo białe nie będą i mam dylemat ...  🙄  I nie wiem czy jak na ten granat to nauszniki  granatowe z białą  lamówką czy  białe. Aaaa help me !
Facella ja jakoś po takim śnie się pewniej czuję 😁
Kamita u mnie sprawa wygląda tak, że prawie każde rękawiczki nadają się do kosza po tygodniu. Ostatnio kupiłam sobie roeckle (w styczniu), fakt są przetarte ale tylko na jednym palcu i jeszcze żyją poza tym, że są za małe w nadgarstku i się nie zapinają. A w końcu nawet na zawody towarzyskie uważam, że trzeba jakoś wyglądać 😀. Masz może link to HV?
bakalia ja bym brała granat jako cały komplet 😀. My chyba pojedziemy w ocean 😀.
Mysza nie nudzi Ci się tak prowadzić? 😁

A czy gdyby mi się nie nudziło, to chciałabym oddać swoje godziny ? 😁
Jeszcze mnie instruktor postraszył, że jedziemy na wielkie rondo, którego ostatnio nie mogłam ogarnąć... 😵
Wolę jeździć w trasie 😉 Ostatnio z Legnicy do Lubina dojechałam w 15 minut, gdzie mój facet jedzie koło 25 minut, a instruktor pół godziny 😂 (i tak się średnio jedzie, tym bardziej zgodnie z przepisami ! 😁 )
Specjalnie mi prędkości pilnował, a ja sobie jechałam 2 - 3 km wolniej niż ograniczenie, na ekspresowej o 10km/h mniej, a i tak byłam przed czasem 😁

Edit: ja mam roeckl już dwa lata i nie narzekam 🙂 Miałabym dłużej, gdybym jednej pary nie zgubiła 😁
ChingisChan, a ochraniacze białe czy granatowe ?

Ja kiedyś też spałam z książkami pod poduszką ale oprócz masakrycznego bólu szyi rano to nie było żadnych efektów .  🤣 
Całe życie byłam przekonana ,że piszę się szyji ale jednak ... google się nie myli .  🤣

No pewnie, że granatowe 😀.
Facella, współczuję.
Ja 26 kwietnia idę, dwie dziury i chyba trzecia, mam strasznie słabe zęby a dbam..  🤔wirek:
Chingis , Dzięki! Bo miałam wątpliwości ale skoro mówisz ,że granatowe to granatowe.  🤣

Boję się trochę tych zawodów szczególnie ,że to moje i młodej drugie zawody ;D Pierwsze skończyły się szpitalem więc...  😂

Teraz muszę znaleść jakieś ładne dość jasno granatowe ochraniacze. Ale większość to taki ciemny granat...  🙄
Chingis, ja bym brala Lady Line. Ewentualnie romby, ale w ten material nawlazi potem malutkich slomeczek i sianka, i bedzie brzydko.
mikusiowa, a ja od 17 lat (jestem rocznik 95) nie byłam u dentysty  😂 zęby z zewnątrz wszystkie zdrowe, w tym tyg. spróbuję się wcisnąć na rtg i nie wiem czy robić całą szczękę na wszelki wypadek, czy tylko tę nieszczęsną piątkę.
w sumie to miałam ogromną spinę przed, weszłam tam, usiadłam na fotel i wszystko ze mnie zeszło. i jest lajcik, już nawet ból przechodzi.

bakalia07, granat!

ChingisChan, szampanki *_____*
Oj małolaty 😁 spytałam się o LL i gripy  czy są dostępne 😅.
bakalia wszystko granatowe ! 😉 Dacie radę ! Kiedy są zawody?
Chingis http://www.horse-trade.pl/pl/p/Rekawiczki-HV-POLO/221 (przepraszam nie umiem skracać linków  😡 ) tylko że ja mam granatowo beżowe (od wewnątrz beżowe)
Ja nie mam ani jednej dziury w zębach  😅
Kamita całkiem, całkiem są. A jak z ich "grubością" w porównaniu do Roeckli? Dla mnie Roeckle są jak druga skóra. 😀
Chingis bierz szampański!
Facella nieźle..  😁
Chingis, szczerze powiedziawszy też jestem za Lady Line 😉 [sub][sub][sub][sub]edit: Choć szampańskie też niczego sobie[/sub][/sub][/sub][/sub] 😁

Drogi roczniku '96! Powodzenia na testach Wam życzę 🙂
Wezcie nic mi nie mowcie o dentystach... 🙄
To tylko ja mam plombe na plombie?  🤔
Od malego mialam strasznie podatne zeby, ze ojacie. Szorowalam ostatnio zeby Elmexem, co ma duzo fluoru, coby zapobiegac. I co? Fluoroza.  🤔wirek:
Kamita01

29-30 dwu dniowe . Hmmm właściwie jak są dwa dni to powinnam mieć  dwa komplety .  😁

Nie no  przekonałyście mnie . Idę w jasny granat i na gniadej będzie wyglądać... 😍

Ach dobrze ,że już 6 mam urodziny ...  Idealnie się złożyło .  😀
mils Ciupke grubsze są od Roeckla 😉 Gdyby cena HV polo i Roeckli była taka sama to wzięłabym Roeckla rękawiczki, ale jest różnica + miałam jeszcze rabat w sklepie, a rękawiczki były mi na już potrzebne 😉
bakalia no to trzymam mocno kciuki  :kwiatek:
Ja mam słabe szkliwo, od małego próchnice miałam, ostatnio długo nie byłam i w marcu było małe "ooo!", plomba, borowanie, i teraz znów mnie czeka. Ohhhhhh nie.
I ja jeszcze bez znieczuleń bo się boję tego zastrzyka.  😂
Na szczeście pani rzadko na nerwy najeżdża, ostatnio tylko raz się zdarzyło, co nie zmienia faktu  że to strasznie nieprzyjemne.  🍴
Kamitka01 ,dziękuje Ci bardzo. 😉

Och ,ach  boję się .
Facella nieźle..  😁

no cóż, zaniedbałam  🙄 ale teraz to czuję że będę często u dentysty. może jestem dziwna, ale mi się spodobało  😁
Ja też nie mam dziur. Mam najzdrowsze zęby w całej rodzinie 😂.
Ja kiedys panicznie balam sie stomatologow. Oh, ile to razy zwialam z fotela.  😵 Teraz pokutuje.  😡
Przynajmniej juz sie niczego nie boje, chociaz znieczulenie musi byc. Z zastrzykami sie zaprzyjaznilam.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się