Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Chingis a co się nie udało ? 🙁
Moi bracia są psychiczni! zamorduje i powiesze na płocie!  👿 Wczoraj kolega straszył mnie pająkami.. pozyczyli ptasznika od kolegi, rano sie budze i mam takiego WIELKIEGO PUCHATEGO SŁODZIAKA na poduszce obok. Z łóżka wyskoczyłam w 0.0001s, niech ja ich tylko dorwe  👀
Intryga, nie lubisz takich małych słodkich włochatych pajączków? 🤣 😁 też bym zabiła. Jak miałam 5 lat i szłam w ciemnym pokoju do łóżka, nie wiedząc, że brat pod nim jest, to darlam się na cały dom. Bo jak już usiadłam na łóżku to brat złapał mnie za nogę i zaczął wydawać dziwne dźwięki. Nie zapomnę 😁
kocham, zwłaszcza jeśli są wielkości talerza, to wtedy lofciam kofciam i w ogóle! Matko boska, w życiu tak szybko nie wyskoczyłam z łóżka  🤔 niech oni tylko wrócą, doigrają sie  🍴 muszą teraz odkupić koledze pająka, biedaczek skończył trzepnięty encyklopedią  😁
Zabiłaś go? 🙁
Hermes omg  😵
Facella apap słaby jest, może coś innego pomoże bardziej?
Intryga zabiłabym! Albo sama padłabym na zawał!

ja za ostro imprezuję chyba... wczoraj to już było przegięcie.  😵
O tak, straaaaaaaaasznie biedny.. w sumie troche mi go szkoda, ale zginął tylko dlatego, że Ci dwaj idioci mi to podrzucili na poduszke obok.. Gdyby położyli go na parapet albo biurko to inna sprawa 😁
nopebow, co np.? bo apap jest z paracetamolem, więc teraz nic z ibuprofenem nie mogę wziąć...
Intryga, ja bym się darła pewnie, no ale nie wiem czy bym zabiła :C dobry sposób na szybką pobudkę!  😂
Usłyszała mnie cała okolica 😂 ze strachu szybko chwyciłam i no.. A mam rolete zewnętrzną więc wiecie, wyobraźnia działa w pokoju ciemno, a Ty widzisz tylko takiego puchatego słodziaka wielkości talerza na poduszce obok  👀
nopebow, co np.? bo apap jest z paracetamolem, więc teraz nic z ibuprofenem nie mogę wziąć...

ahh no tak  😵 Właśnie myślałam o jakimś ibupromie, ale to przecież się wyklucza.
biedactwo 🙁 mialam kiedys ptasznika, ale biedaczek nie przezyl opieki mojej przyjaciolki. Kudlaty sie nazywal. sprawie sobie kiedys nowego. dobry sposob na pobudke 😁
ChingisChan oj przykro mi, że się nie spisałam  😡 😕
a co się stało i nie udało ?  🤔

Hermes ach faceci  🙄
z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej  😂

jakos stanęłam w moich działaniach i mi źle z tym  🙁
muszę się wziąć za siebie bo zamierzam jeszcze w tym roku osiągnąć chociąz 1/2 moich celi  🏇
Niemiłek błagam nie rób mi tego, ja  sie okrutnie ich boje  👀  Przeżyłby gdyby położyli go na biurko, szafke.. zdala ode mnie  😁 a tak to ich wina!
Intryga no cos Ty, one sa slodziutkie, takie puchate i wgl, bardzo przyjazne. tylko nie te ktore robia kokony i wielki pajeczyny, te sa okropne fuj fuj

warto dodac ze mialam arachnofobie 😁
Niemiłek przez Ciebie nie zdejme nóg z fotela..
Facella, w publicznych przychodniach to z bolem maja obowiazek przyjac Cie bez kolejki.  😉
Intryga Matko Boska 😲 Gdyby mi ktoś położył takiego wielkiego pająka na poduszce, to bym chyba na zawał zeszła.
Ostatnio mój facet zlokalizował u mnie w pokoju małego pajączka na suficie. Ganiał mnie z nim na papierze toaletowym po domu zanim go wypuścił na dwór 😵
Wczoraj też miałam pająka w pokoju, nad łóżkiem na ścianie, centralnie nad głową, mama działała adidasem. Co z tego, że był malutki, skoro był ohydny i miał czerwony odwłok... Mama się śmiała pół dnia ze mnie. Nie boję się tylko tych takich z długimi nogami (chociaż na sam ich widok mam drgawki), reszta odpada, albo ja wpadam w panikę i tracę przytomność 😁
Mysza mam tak samo 😁 braci ubiłam, lece do konia 🏇
Hermes tych facetów to tylko pogonić czasem  🤔 ale może się poprawi w końcu?
Intryga ja się boję wszelkich owadów a pająków to już w ogóle! jakbym coś takiego znalazła to na prawdę mogłabym dostać zawału chyba albo trwały uraz psychiczny  😵 a mój brat po takim numerze powinien uciec jak najdalej od mojej zemsty (zakładając, że bym ten zawał przeżyła  😲 )

nope uważaj z imprezami. też wcześniej dużo imprezowałam ale wyszło mi to tylko na złe  🙄
Intryga ile lat mają bracia?  😂
Kamita wieczne dzieci.. 34 i 18 😂
Intryga wspolczuje! ale mimo wszystko.. biedny pajaczek. ja przez jakis czas zylam z takimi w pokoju (brat hodowal) i dalo rade sie przyzwyczaic, nawet mialam jednego na rece, po czym dowiedzialam sie, ze mogl mnie urąbac. 😂
losieq  🤔 😵 👀 zabije ich!
Intryga Radzę dokładnie posprzątać pokój bo jak to gdzieś jaja złożyło to...Ale takiego prawdziwego ptasznika Ci  położyli na łóżku ?! I on se nie poszedł gdzieś tylko tak siedział na tej poduszce ?
Intryga a to zdjecie mojego brata ciotecznego. sprzed dwoch lat chyba -

fakt, ze pajak jest mlodziutki i nie jest wielkosci talerza.. ale tez slodki, nieprawdaz? 😍 hehe przepraszam!

edit: zmienilam linka. 😉
bakalia nie, położyli go na poduszce i na poduszce siedział sobie, coś czuje, że dzisiaj przeprowadzam się do pokoju siostry, alleluja, wyjeżdża do internatu  👀
losieq nie otwiera sie, szczęście moje 😁
Intryga to trochę nie odpowiedzialnie... Ale był bez jadu tak ? Bo taki ptasznik to swoim jadem by mógł konia spokojnie powalić...
Intryga Matko kochana, współczuję takiej pobudki  😵  Nie mam nic przeciwko pająkom, ale taki wielkości talerza... ja bym pewnie myślała z samego rana, że to jakiś pluszak, czy coś  😁
losieq Mi również się nie otwiera, zalinkuj gdzieś indziej 🙂

Ja wróciłam niedawno ze stajni, porobiłam pensjonariuszom zdjęcia na treningach skokowych, i trochę takich "pozowanych". Od razu zrzucone zostały na stajennego laptoka, więc mam nadzieję, że nie będzie tragedii jeśli idzie o jakość, bo kilka ma iść na stronę  👀 . Ogólnie bardzo przyjemny dzień 😉.
Jako, że to forum ogólnodostępne, to wrzucam tylko fotkę padokowej (dlatego niezbyt czystej, i pachnącej) Rudej, na którą zawsze wsiadam  http://i39.tinypic.com/2wcjsr4.jpg 
Heval, zaraz u mnie będzie, się okaże co będzie po rozmowie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się