Ech... A ja mimo, że jutro mam wolne to i tak muszę o 16 iść zaliczyć kartkówkę czyli nici z jazdy ;/ . A po dzisiejszym dniu mam dosyć szkoły.... Jak można trzymać do 16 30 ? 🤔
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1359755#msg1359755 date=1333471939] Again tak? To podaj mi prawdziwa, tzn inna niz biblijna 😉 pisze z glowy, nie jestem nieomylna, z checia sie dowiem 'jak to bylo' 😉 [/quote]
Moja też jest biblijna, omyłka w interpretacji, proroctwa, etc , później podeśle na PM, bo to zagmatwane jak dla mnie 😀
Ja niiiigdy nie potrafię siedzieć dłużej, ba, nawet wylatuje jakby mi skrzydła wyrosły, bo mam autobus równo z dzwonkiem (zawsze 5 min przed końcem lekcji siedzę już ubrana) i tak codziennie 😂
Again to ja też poproszę, bo mnie to zaciekawiło. 😉 Muszę odwalić kaaaawał bardzo porządnej roboty, w końcu ruszyć do przodu i może... Może od września będę mieszkać w Gdańsku!
Goździk rodzice powiedzieli, że nie mają nic przeciwko temu, żebym poszła do liceum w Gdańsku. Czeka mnie mnóstwo pracy itp., ale kto wie... Na pewno byłaby to dla mnie wspaniała lekcja życia. 😁
Mils, wybacz, ale nie mogę czytać takich rzeczy 🙄 miałam iść do liceum do wawy, gdzie mieszkałabym z siostrą, wszyscy są za tylko oczywiście mama zarzuca mi jakimiś bezsensownymi argumentami. Trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :kwiatek:
dopiero wstałam, chyba jakieś lekcje muszę zrobić 😵
maiiaF rozumiem, szkoda że tak u ciebie wyszło. U mnie wszystko zależy w sumie ode mnie. Sporo muszę się nauczyć, ale przede wszystkim porządnie zacząć pracować i wykazać się sporą dojrzałością. Mam nadzieję, że się uda... 🙂 No i oczywiście dziękuję. :kwiatek:
Ja nawet nie wiem co się dzieje u mnie w szkole 😂 Jutro tylko wpadam do polonistki oddać bibliografię do prezentacji i z powrotem do domu, ale nastąpił przełom bo po 3 ketonalach mogę się na plecach położyć 😁
Intryga gratulacje ! 😀 ja dzisiaj zrobilam sobie male wagary. 😁 i wlasnie ogarnelam stajnie, koniki sie padokuja. btw piekne sloneczko w koncu u nas. 😉