Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Arroch, tą seksowną, łososiową? Jaka szkoda ;(.

Ku***. 🙁.
jutro tylko 3 kartkówki i jeden sprawdzian 💃

ostatnio śpię po 3-4 godziny, najlepsze jest to, że moje niewyspanie objawia się popołudniami, przechodzi po 21 i znowu siedzę do 2-3, a pobudki o 6 😵 w weekend odeśpię może 😁
maiiaF, dlatego ja ostatnio śpię po południu  😁
wiecie jak bede miec na 3 imie? 😁
niemiłek jak?? ^^
zgadujcie 😁 jest tu jakis Hustler? albo chociaz ktos kto slucha All Time Low? ^^
A mi dzisiaj zaczęła rano lecieć krew z nosa i nie mogłam zatamować 🤔 znów się zaczynaa...
o masz! Hermesik a co Tobie, że się z nosa wykrwawiasz?  🤔
ueee nie lubicie zagadek? 🙁 to powiem. Stella 😁
niemiłek ładnie  😉 a jak masz na drugie?  😀
idaczerwcowa Joanna, wiec polaczenie z dupy ale co tam 😁 nie lubie mojego drugiego imienia, wgl mialam nie miec drugiego imienia ale ksiadz zmusil rodzicow 🙄
Ja mam Aleksandra 😉
więc jest Idalia Aleksandra też jakos z dupy  😲
niemiłek, bardzo eleganckie imię 😉.

Nienawidzę odrabiać polskiego!
ja tam jestem Karolina Maria, może kiedyś też Magdalena. Maria Magdalena była prostytutką, akurat.

Sisisa, nienawidzę odrabiać fizyki, chcesz się zamienić?

edit:
dzisiaj, w trzy miesiące po Łodzi, facet z niemca zapytał "Czy kiedykolwiek byliście na Marsie?". skąd on wiedział!?
Facella, chętnie! Fizyka jest fajna. O bez kitu, dobrze, że przypomniałaś, miałam uczyć się fizyki. Muszę poprawić 3 ze sprawdzianu.

Ja jestem Joanna Beata. Okropnie, kurde no okropnie!

idaczerwcowa, Idalia? Ale fajnie! Zawsze myślałam, że Ida jest pełnym imieniem, a nie zdrobnieniem 🙂.
fajnie ? czy ja wiem  😀
raczej nigdy nie lubiłam tego imienia ale ostatnio mi się zaczęło podobać  😉
idaczerwcowa, jestem mega przeziębiona i osłabiona i mi leciała dzisiaj krew 😲
idaczerwcowa, no fajne, oryginalne takie 🙂.
sisisa no prawda, że oryginalne  😉
zawsze się zastanawiam co tez moim rodzicom strzeliło do głowy, żeby nie było siostra jest zwykłą Magdaleną  🙄
Ja jestem Milena Anna. Pierwszego nienawidzę, zawsze gdy ktoś zwraca się do mnie pełnym imieniem odnoszę wrażenie, że albo mnie nie lubi, albo jest na mnie zły. Taki wydźwięk ma u mnie to imię. :/ A już nie daj Boże ktoś do mnie powie Milcia albo Milenka - szlag mnie trafia, szczególnie, kiedy mówią tak koleżanki w moim wieku... Dlatego zdecydowanie wolę Mila, powoli się przyjmuje, mam nadzieję, że w liceum od razu wszyscy załapią. A drugie mam, bo babcia stwierdziła, że Milena to pogańskie jest, świętego patrona nie ma i muszę mieć chociaż drugie jakieś porządne. 😁
Sisisa bardzo ładne!
Facella a tam, wybaczono jej. 😀
ida pewnie, że fajnie!
bede Oliwia Joanna Stella 😂 😵

idaczerwcowa sliczne imie!

Facella tooo tyyy byyylas w Looodzi? 😀
Czasem jak ktos Idalia woła to aż się dziwię, że to do mnie bo normalnie wszyscy Ida  😂
za to mama do mnie często z Idalią wyjeżdża jak jest zła  😡
mils, niemiłek dziękuję  :kwiatek:
niemiłku mnie tak tylko zastanawia... Dlaczego ksiądz kazał twoim rodzicom dać ci drugie imię? 🤔
Arroch, tą seksowną, łososiową? Jaka szkoda ;(.

Ku***. 🙁.

No niestety ;( ale Krystyna mówiła, że ją uratuje 😉
a moje imię pomińmy, mam ochotę zabić każdego, kto się nim do mnie zwraca. a zdrobnieniem, to już krzyczę. serio 😂
mnóstwo osób nie zna oryginału, niech tak pozostanie 😁
mils bo nie bylo sw. Oliwii i nie chcial mnie tak ochrzcic :/

maiiaF ja tam obczailam imie juz dawno na fejsie, ladne 😉
mils, Milena mi się nie podoba, ale Mils... szał! 😀
niemiłku mój drogi nie )-: on mnie szantażuje
niemiłek serio?! Przecież św. Oliwia z Brescii... 😲 Ogólnie są chyba 2 i jeszcze 3 uznawane we Włoszech.
alexz trenerka wymyśliła w starej stajni i jakoś się przyjęło. 😀
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1295973#msg1295973 date=1328729635]
maiiaF ja tam obczailam imie juz dawno na fejsie, ladne 😉
[/quote]
gdzie, przecież go tam nie ma? 👀 i nigdy nie było 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się