ostatnio śpię po 3-4 godziny, najlepsze jest to, że moje niewyspanie objawia się popołudniami, przechodzi po 21 i znowu siedzę do 2-3, a pobudki o 6 😵 w weekend odeśpię może 😁
idaczerwcowa Joanna, wiec polaczenie z dupy ale co tam 😁 nie lubie mojego drugiego imienia, wgl mialam nie miec drugiego imienia ale ksiadz zmusil rodzicow 🙄
Ja jestem Milena Anna. Pierwszego nienawidzę, zawsze gdy ktoś zwraca się do mnie pełnym imieniem odnoszę wrażenie, że albo mnie nie lubi, albo jest na mnie zły. Taki wydźwięk ma u mnie to imię. :/ A już nie daj Boże ktoś do mnie powie Milcia albo Milenka - szlag mnie trafia, szczególnie, kiedy mówią tak koleżanki w moim wieku... Dlatego zdecydowanie wolę Mila, powoli się przyjmuje, mam nadzieję, że w liceum od razu wszyscy załapią. A drugie mam, bo babcia stwierdziła, że Milena to pogańskie jest, świętego patrona nie ma i muszę mieć chociaż drugie jakieś porządne. 😁 Sisisa bardzo ładne! Facella a tam, wybaczono jej. 😀 ida pewnie, że fajnie!
Czasem jak ktos Idalia woła to aż się dziwię, że to do mnie bo normalnie wszyscy Ida 😂 za to mama do mnie często z Idalią wyjeżdża jak jest zła 😡 mils, niemiłek dziękuję :kwiatek:
a moje imię pomińmy, mam ochotę zabić każdego, kto się nim do mnie zwraca. a zdrobnieniem, to już krzyczę. serio 😂 mnóstwo osób nie zna oryginału, niech tak pozostanie 😁
niemiłek serio?! Przecież św. Oliwia z Brescii... 😲 Ogólnie są chyba 2 i jeszcze 3 uznawane we Włoszech. alexz trenerka wymyśliła w starej stajni i jakoś się przyjęło. 😀
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1295973#msg1295973 date=1328729635] maiiaF ja tam obczailam imie juz dawno na fejsie, ladne 😉 [/quote] gdzie, przecież go tam nie ma? 👀 i nigdy nie było 😁