Eeee tam, tańczyliśmy trochę :P A o Badziu wszystkim opowiadam, ciekawe dlaczego? :P Na prezentacji par mięliśmy zaśpiewać "Solą w oku" ale niestety kamerzystka się na nas wydarła, że nie wolno 😂 a potem miała problem, bo robiliśmy pogo pod sceną a reszta klasy była z tyłu i kazała nam iść do nich i wstydu nie robić 😂
co się z Ankers dzieje? 100 lat jej nie widziałam...
Facella, może słuchać potrafi, ale jednak olewać potrafi najlepiej ... -,-
oni nawet nie są świadomi, że to robią 😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1293013#msg1293013 date=1328553554] lol laski, widze tu dosc duzy material dla psychologa. bez urazy.[/quote] na mnie już psychiatra powinien czekać...
Hermes, ja, ja!
wiecie co? siedziałam wczoraj do 1 nad biologią. po czym się okazało, że sprawdzian banalny 😵 straciłam masę czasu, mogłam w tym czasie zrobić coś pożytecznego, np. expić w lolu 😂
jaaa pier*eeee jest 17.20, na 17 byłam umówiona z przyjacielem na rozmowę - mieliśmy mieć oboje chwilę czasu, a ten co? "sory, Asia przyszła, z nią gadam" ZABIJĘ. po prostu normalnie gołymi rękoma zabiję. a na propozycję "to zróbmy konferencję" usłyszałam "NIE! porąbało Cię chyba" yghyghyfhfy i jak ja mam być stabilna emocjonalnie!?
niemiłek, chodźmy od razu teraz bo moje dłuższe przebywanie bez opieki specjalisty się skończy jakąś katastrofą...
edit: zaraz mnie trafi, znowu jestem ta zła i przesadzam 😵
Facella, to chyba jednoznaczny sygnał, że facet ma Cię gdzieś. Zastanów się, czy jest sens ciągnąć dalej tą relację.
Prawdopodobnie będę miała drugiego kota 😀 Weźmiemy go od cioci na próbę na kilka dni i jeżeli nasza "aryskotratka" go zaakceptuje, to zostanie. Ale się cieszę! 😀
Kiełbasiu, same dobre rzeczy mi powiedziała 😜 po maturach odpalamy się z siodła 💃 Kochamy Agnieszkę 😁 a teraz bardziej na serio: nie ma tragedii, na grudzie musi uważać i na dobrą sprawę nie powinien po niej chodzić ale nie ma wyjścia trochę, dalej wcieramy, dalej magnetyki, dostał syropek, trochę na wyrost ale na mróz kości bolą i trzeba konia wspomóc 😉