Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

alexz, no właśnie, moje robienie porządków zazwyczaj wygląda tak, że upycham wszystko do szafy i komody 😉 dzisiaj jednak się postarałam i pokój zaczyna wyglądać znośnie  😁

[s]tak na serio, to gadałam z mamą o przemalowaniu jednej ściany, jak będę się starać, to może zgodzi się szybciej 🤣 no i to liceum... znaczy się-jak czegoś chcę, muszę być przykładnym dzieckiem 🤔[/s]
nopebow ach życie, bez facetów źle z nimi jeszcze gorzej  🍴

smutna prawda.

Makbet na jutro, nauki full. A ja nic nie zrobione jak zwykle. 😵
byle do ferii, byle do ferii, byle do ferii....

byle do ferii, byle do ferii, byle do ferii....

szczęsciara  🙄
maiiaF, no dokładnie, też upycham wszystko, nie ma, że się nie mieści! 😁
niemiłek, a jak tam Frugoś?
nie wiem czy będzie czwarty raz, jak mi się choć raz uda to będę przeszczęśliwa.

a bardzo dobrze, dzis mnie ugryzl 2 razy. uee tez tak sadzilam, ale tak sie nie da 😁
ugryź go ode mnie też.
edit: hahaha ja się uczę. o 14 pojechałam do stajni, wróciłam po 15 i od tamtej pory siedzę przy kompie, a biologia leży  😵
zamiast robić cokolwiek do szkoły, to siedzę z telefonikiem z internetem, niby sprzątam, planuję zmiany dotyczące wystroju pokoju, niektóre właśnie czynię, no i uczę się pozostałych zwrotek piosenki, która ma być zaspiewana przez nas na koncercie w ramach niespodzianki  😎

alexz, najlepsze jest to, że w szafie mam więcej "wszystkich rzeczy" niż samych ciuchów 😵 😂
maiiaF, malowanie! Lubię to ;D. Też chcę przemalować pokój, najgorzej, że nie mam nikogo kto mi te ściany przemaluje :|.

Wisła nam zamarzła.  🤔wirek:
małolaty trzymajcie za mnie mocno kciuki w tym tygodniu bo całe moje dotychczasowe życie się zmieni i teraz kwestia tego czy na lepsze czy na gorsze  😲
Sisisa, w warszawie już dawno była od góry zamarznięta 😀 w naszych okolicach też, i Wisła, i Nogat 😉
ja jakiś czas temu przemalowywałam sama (znaczy z mamą 🤣 ) na zielony, mam teraz wokół okien jasni-wrzosowy, reszta taka jasna trawiasta zieleń. Mama na przemalowanie całego pokoju się nie zgodzi (z resztą, jak za półtora roku uda mi się przeprowadzić, to bez sensu 😎 ), więc maluję jedną ścianę na czarny/bardzo ciemny szary  😜
maiiaF, ja to czego nie noszę to się pozbywam, więc jakoś bardzo dużo rzeczy tam nie mam, ale i tak jest syf  😀iabeł: ogólnie to z całego pokoju robię jedną wielką szafę, bo ciuchy leżą na łóżku, biurku, krześle etc. 😉
a ja już mam porządek 💃 pierwszy raz od dawna 🤣 alergie dają się we znaki, spuchłam, kicham, leci mi z oczu i nosa, wszystko mnie boli ale co taaam 🏇 marynarka tylko wisi na szafie,szkoda mi jej pchać do środka, w przyszły weekend biorę się za ogarnięcie szaf, teraz zostało tylko odkurzyć,ale na razie sobie daruję, bo pies leży na dywanie  😵
biorę się za lekcje i szykuję zdjęcia do plakatów na ścianę 😍
dłonie mi czymś dziwnie pachną, zapach znajomy, ale nie jestem w stanie go sprecyzować...  😵
biologia leży. allegro poszło w ruch, przeglądam WSZYSTKIE strony z ciuchami, jest ich spooorooo...
maiiaF, ja też alergiczka, na kurz szczególnie  :emota200609316:
Facella, czegoś konkretnie szukasz? 😉

A ja chyba wpadłam w szmatoholizm... Nawet nie mam swojego konia, a właśnie zakupiłam kolejny czaprak...  😵 Co prawda za jakiś tydzień jadę srebro, więc trzeba coś na konia założyć, ale bez przesady... 😁
alexz, nie, no może jakiś sweter (luźny, szeroki i długi, najlepiej czarny, bez zamków, guzików etc.)
A patrzyłaś na strony berska i pull&bear? Bo fajne rzeczy są często na wyprzedarzach, można zamówić do domu, albo do sklepu bezpłatnie 😉 ja nie tak dawno kupiłam koronkową koszulkę, która już mi się dłuższy czas marzyła za mniej niż pół ceny początkowej  😅
http://www.bershka.com/
http://www.pullandbear.com/
:kwiatek:
no pewnie, że patrzyłam. ostatnio nawet w Kapp Ahl widziałam idealny dla mnie, tylko... różowy  👿
Haha, kroją się zakupy! Obym znalazła to, co chcę... 🙄
mils, żyjesz marzeniami  😁
Facella oj tam, oj tam. 😁
maiiaF, u nas też jest od kilku dni zamarznięte, można chodzić na drugą stronę, chyba po raz pierwszy od 2007 roku.
Facella, ja kupiłam ostatnio śliczny sweter w Cubusie 😍 Taki gruby, ciepły, długi, granatowy...  😜 Normalnie go kocham ahahhaha 😀
A co do różowego to... da się znieść. Przełamałam się nawet niedawno i kupiłam różowy pad i polarek, które mam na avku 😉 Raz nawet poszłam w polarku do szkoły, bo była to jedyna ciepła rzecz, którą znalazłam ubierając się rano :P
zjadłabym sama siebie za ten różowy, wszystko, tylko nie różowy. będę się bronić wszelkimi odnóżami, w mojej szafie nigdy nie zawita ten kolor!
Facella ja mam z Kappahla czarny luzny prosty tylko asymetryczny, z tylu dluzszy. no i kupowalam go przed swietami

oj tam oj tam rozowy, w wakacje bede miec takie wlosy 💃
Różowy jest fajny! Tak, jestem słit i lubię różowy.

Ostatnio w Reserved widziałam śliczny sweter w czarno - różowe pasy. Taki luźny, za duży. Kocham takie swetry.
niemiłek, właśnie takie widziałam, z kieszonką na lewym cycu. i jeszcze jakieś rude były, ale w rozmiarze L w górę. w sumie przy tym kroju by mi to nawet nie przeszkadzało...
allegro, ratuj.
Sisisa, ja bym nie ryzykowała 😁 nawet na nasze jezioro wolę nie wchodzić, mimo że wygląda na zamarznięte 🤣 a do głębokich szczególnie nie należy, z dużym koniem jak płynęłam sobie, to idąc właściwie środkiem na drugą stronę tylko w samym środku musiał płynąć 😀 swoją drogą, śmieszna sprawa takie pływanie z koniem. Ja tak się o niego bałam,  bo starszy, bo chory trochę, a temu tak się spodobało, że jak jeździliśmy w teren ścieżką obok tego jeziora, to zawsze mnie, biedne małe dziecko, ciągnął do wody 😂 kochany, poczciwy konik to był...
maiiaF, sąsiad był dzisiaj w sklepie po drugiej stronie ;P, goście go nawet przez Wisłę odwiedzali, z 15 cm lodu jest u nas.
co do luźnych swetrów... ukradłam tacie jeden  🤣 jest świetny do męskich koszulek <3
ja dzisiaj byłam w reserverd i był świetny luźny sweter, szary w żółte i grafitowe paski w przystępnej cenie. Niestety miał dziurkę na ramieniu i jakoś dziwnie na mnie leżał. Ostatecznie wyszłam z granatową koszulą  😍 rozmiar 40.....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się