Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

idziosława, może kubek termiczny Starbucks, taki z wymienianym obrazkiem?
idziosława kup mu pilota na kobietę, albo taką szybkę jak jest przycisk wzywający straż pożarną z prezerwatywą w środku i napisem "W razie niebezpieczeństwa zbić szybkę.''  😁
Kurde, nie wiem. Facet ma 19 lat i chciałam mu kupić coś takiego...niezapomnianego. I raczej nie lubi niespodzianek, ale wybredny nie jest...
idziosława kup mu pilota na kobietę, albo taką szybkę jak jest przycisk wzywający straż pożarną z prezerwatywą w środku i napisem "W razie niebezpieczeństwa zbić szybkę.''  😁

jakos nie czuje takiego poczucia humoru

idziosława a czym sie interesuje?
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1290028#msg1290028 date=1328373372]

idaczerwcowa co zdajesz?
[/quote]

zdaję certyfikat DELF z francuskiego  😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1290449#msg1290449 date=1328389900]

jakos nie czuje takiego poczucia humoru

idziosława a czym sie interesuje?
[/quote]
ja też nie czuję właśnie  🤔
Muzyka, aktorstwo, muzyka. Szkoła wokalno-aktorska ogólnie.
Mogę się pewnym przemyśleniem podzielić? i ciągle potrzebuję tulenia ;(
idaczerwcowa oo ja DELFa zdaje od 3 lat i cos sie zebrac nie moge, predzej sie DALFa dorobie xD

idziosława najbardziej oklepane, ale zawsze trafione - plyty. a jak niezapomniane to bilety koncertowe 😉

Arroch pewnie :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
Arroch, pewnie, ciocia idziosława zawsze przytuli!  😉
A więc: czasem chciałabym, żeby miej mi na Badziu zależało, a potem przyjeżdżam do stajni, a stajnia daleko - ponad 40km, a on do mnie rży... mimo, że widzi mnie o wiele rzadziej niż wcześniej... To jak ma mi na nim nie zależeć? I jak mogłabym go nie leczyć? Mam już dość wysłuchiwania czego jest wart a czego nie mój koń, od ludzi... 😵
A ja znowu z imprezy wrocilam. i powiem wam ze faceci to swinie... a jak znajdzie sie jakis odpowiedni to zawsze jakis problem...
Dziewczyny, na poprawę humoru. 😉
Nie drażnijcie mnie, bo będziecie mieli do czynienia z moim koniem!
Arroch ja mam tak, że moja kobyła mnie nie lubi, jak tylko słyszy mój głos, to się odwraca  😵 ale jednak jak czyszczę innego konia, to się patrzy i jak mówię coś do tego konia, to kopie w boks i rży...  😁 Zazdrośnica stara. Ciesz się, ze twój koń cie lubi  😉
niemiłek hahah też tak miałam ale w końcu się wzięłam za siebie bo wizja studiów się zbliża  😂
Arroch "życzliwi" zawsze jacys się znajdą ale najważniejsze jaką wartosć Twój koń ma dla Ciebie  :kwiatek:
nopebow ach życie, bez facetów źle z nimi jeszcze gorzej  🍴
Arroch twoj kon jest wart ciebie, twojej opieki, troski i milosci

idaczerwcowa do studiow 3,5 roku to moze zdaze 😁
niemiłek no ja mam za 1,5 także masz jeszcze dwa lata jak się bedziesz zbierac jak ja  😁
niemiłek, na pierwszy raz to nie będę burżuja robić, zwykły mi starczy  😁

Arroch, po co słuchać zdania innych ludzi? w tej kwestii ważne jest akurat to co Ty czujesz i czego Ty chcesz, nie to czego chcą inni. niech sobie gadają, nic im z tego nie przyjdzie. a przejmować się tym nie warto, bo tylko sobie psychikę można spieprzyć.

chyba dostanę swoje pierwsze ostrzeżenie w życiu na tym forum  😂
Facella za co? ^^
za ciągnięcie offa w kwiatkach, no ale nie mogłam się powstrzymać, cała dyskusja toczyła się gdy mnie nie było przy kompie  😁
Arroch ja mam tak, że moja kobyła mnie nie lubi, jak tylko słyszy mój głos, to się odwraca  😵

Hehe ja weszłam wczoraj do stajni, a on na końcu stoi i gadałam z ludźmi po drodze jak tylko mnie usłyszał wystawił łeb i zarżał z pretensją dlaczego nie idę do niego tylko z ludźmi gadam  😂

Facella staram się nie słuchać, ale mówią to na tyle głośno i dosadnie, że mimowolnie słyszę, oczywiście za plecami, bo w twarz mi nikt nic nie powie...  🤔wirek:
Arroch, no to cóż, trzeba reagować i to najlepiej ostro. powiedz, że nie życzysz sobie takich uwag, to jest Twój koń i Twoja sprawa, więc reszta ma się odczepić, bo nic im do tego. a pakowanie nosa w cudze sprawy jest chamskie i nie świadczy dobrze o człowieku.
ja bym tak zrobiła  🙄
zaczęłam sprzątać pokój, nie wiem jak się do tego nakłoniłam 😁 niby mama mnie tam zaszantażowała trochę, że na wymianę i na koncert nie pojadę, ale i tak bym pojechała 🤣 jestem z siebie dumna 😎
maiiaF my również jesteśmy z Ciebie dumne  😁
mam jutro spr z historii, może kartkówkę z fizyki, niby się uczyłam, ale na fizykę nic nie umiem  😵
Facella pewnie, za pierwszym ma sie jeszcze sile. za drugim tez. przy trzecim zaczyna sie miec jej troche mniej, czwarty jest juz dosc slabo... 😁

ale moj kon sie ucieszyl jak mnie zobaczyl 😍
maiiaF woow, mnie do sprzątania trzeba wołami zaciągać i z batem nad głową stać.

borkowa., jutro mam kartkówki z chemii, fizykii i matematyki, we wtorek gigantyczny sprawdzian z botaniki (biologia i to rozszerzona), w środę sprawdzian z historii i pewnie mi jeszcze coś w tygodniu dołożą...

niemiłek, a jak tam Frugoś?
nie wiem czy będzie czwarty raz, jak mi się choć raz uda to będę przeszczęśliwa.

edit:
dokonuję czynu złego, zdobywam simsy3, acta mnie dorwie
Facella jutro z historii, we wtorek z angielskiego, w środę duży spr z biologii, w czwartek z matmy  😵 najwyżej zgłoszę np z fizyki  😂
Facella, ze sprzątaniem mam to samo 😁 Dobrze, że mama nie widziała co się w szafie dzieje...  😵
borkowa. o właśnie! angielski mnie też chyba czeka, w końcu skończyliśmy rozdział  😵

alexz ja mam garderobę w domu na spółę z mamą i bratem, więc jakiś porządek tam jest. ale rzeczy końskie trzymam w szafce ze względu na zapach, tam jest wszystko wymieszane xD

o lool, simsy zamierzają się pobierać dwa dni -.-
fizykę lubię, ale nie lubię kuć na pamięć wzorów, a teraz może zrobić z przekształcania wzorów, a głupio brać nieprzygotowanie na początku semestru  😵
Facella, ja mam swoją garderobę <3 A w pokoju i tak jeszcze szafki... 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się