idziosława kup mu pilota na kobietę, albo taką szybkę jak jest przycisk wzywający straż pożarną z prezerwatywą w środku i napisem "W razie niebezpieczeństwa zbić szybkę.'' 😁
idziosława kup mu pilota na kobietę, albo taką szybkę jak jest przycisk wzywający straż pożarną z prezerwatywą w środku i napisem "W razie niebezpieczeństwa zbić szybkę.'' 😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1290449#msg1290449 date=1328389900] idziosława kup mu pilota na kobietę, albo taką szybkę jak jest przycisk wzywający straż pożarną z prezerwatywą w środku i napisem "W razie niebezpieczeństwa zbić szybkę.'' 😁
jakos nie czuje takiego poczucia humoru
idziosława a czym sie interesuje? [/quote] ja też nie czuję właśnie 🤔 Muzyka, aktorstwo, muzyka. Szkoła wokalno-aktorska ogólnie.
A więc: czasem chciałabym, żeby miej mi na Badziu zależało, a potem przyjeżdżam do stajni, a stajnia daleko - ponad 40km, a on do mnie rży... mimo, że widzi mnie o wiele rzadziej niż wcześniej... To jak ma mi na nim nie zależeć? I jak mogłabym go nie leczyć? Mam już dość wysłuchiwania czego jest wart a czego nie mój koń, od ludzi... 😵
Arroch ja mam tak, że moja kobyła mnie nie lubi, jak tylko słyszy mój głos, to się odwraca 😵 ale jednak jak czyszczę innego konia, to się patrzy i jak mówię coś do tego konia, to kopie w boks i rży... 😁 Zazdrośnica stara. Ciesz się, ze twój koń cie lubi 😉
niemiłek hahah też tak miałam ale w końcu się wzięłam za siebie bo wizja studiów się zbliża 😂 Arroch "życzliwi" zawsze jacys się znajdą ale najważniejsze jaką wartosć Twój koń ma dla Ciebie :kwiatek: nopebow ach życie, bez facetów źle z nimi jeszcze gorzej 🍴
niemiłek, na pierwszy raz to nie będę burżuja robić, zwykły mi starczy 😁
Arroch, po co słuchać zdania innych ludzi? w tej kwestii ważne jest akurat to co Ty czujesz i czego Ty chcesz, nie to czego chcą inni. niech sobie gadają, nic im z tego nie przyjdzie. a przejmować się tym nie warto, bo tylko sobie psychikę można spieprzyć.
chyba dostanę swoje pierwsze ostrzeżenie w życiu na tym forum 😂
Arroch ja mam tak, że moja kobyła mnie nie lubi, jak tylko słyszy mój głos, to się odwraca 😵
Hehe ja weszłam wczoraj do stajni, a on na końcu stoi i gadałam z ludźmi po drodze jak tylko mnie usłyszał wystawił łeb i zarżał z pretensją dlaczego nie idę do niego tylko z ludźmi gadam 😂
Facella staram się nie słuchać, ale mówią to na tyle głośno i dosadnie, że mimowolnie słyszę, oczywiście za plecami, bo w twarz mi nikt nic nie powie... 🤔wirek:
Arroch, no to cóż, trzeba reagować i to najlepiej ostro. powiedz, że nie życzysz sobie takich uwag, to jest Twój koń i Twoja sprawa, więc reszta ma się odczepić, bo nic im do tego. a pakowanie nosa w cudze sprawy jest chamskie i nie świadczy dobrze o człowieku. ja bym tak zrobiła 🙄
zaczęłam sprzątać pokój, nie wiem jak się do tego nakłoniłam 😁 niby mama mnie tam zaszantażowała trochę, że na wymianę i na koncert nie pojadę, ale i tak bym pojechała 🤣 jestem z siebie dumna 😎
maiiaF woow, mnie do sprzątania trzeba wołami zaciągać i z batem nad głową stać.
borkowa., jutro mam kartkówki z chemii, fizykii i matematyki, we wtorek gigantyczny sprawdzian z botaniki (biologia i to rozszerzona), w środę sprawdzian z historii i pewnie mi jeszcze coś w tygodniu dołożą...
niemiłek, a jak tam Frugoś? nie wiem czy będzie czwarty raz, jak mi się choć raz uda to będę przeszczęśliwa.
borkowa. o właśnie! angielski mnie też chyba czeka, w końcu skończyliśmy rozdział 😵
alexz ja mam garderobę w domu na spółę z mamą i bratem, więc jakiś porządek tam jest. ale rzeczy końskie trzymam w szafce ze względu na zapach, tam jest wszystko wymieszane xD