Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

i jeszcze się dowiedziałam, że zakres materiału na sprawdzian z biologii (wtorek) jest o wiele większy niż mi się na początku wydawało...
fizykę, matmę i chemię piszę w poniedziałek, w środę historia i nie wiemy, czy będą pojęcia, czy opisówka...
wesoło jak ch...
u mnie oprócz tego okrutnego certyfikatu to tylko kartkówka z łaciny ale to akurat mój konik  🏇  😉
trzymam kciuki żeby okrutny certyfikat nie był aż tak okrutny  😁

Bozie, co ja tu jeszcze robię? zamiast kuć to siedzę na re-volcie i fejsbuczku  😵
edit: czy tylko mnie się nie rusza mdlejący emotikon?  👀
Facella dzięki  :kwiatek:
u mnie się rusza  😉
ja sobie pisze milion różnych form po francusku typu list, opowiadanie itd  😵
zaraz zapomnę jak się mysli po polsku  😲
ida to, że w marcu to wiem, chodziło mi o konkretne dni.
Alabamka dzięki. 😉
ale naprodukowałyście...  😵 czuję się okropnie, żołądek chce mnie zabić.  😵
idaczerwcowa, to jest najlepsza metoda. ja się na lekcji angielskiego przestawiam na myślenie w jęz. angielskim, prawie nie myślę po polsku i tak jest łatwiej np. odpowiedzieć szybko i bez zbędnego kombinowania na pytanie.

Aiva, ziółka Ci polecam, szczególnie miętę, tylko bez cukru ani słodzika!
o tak, mięta pomaga  🤣

powinnam sprzątać i robić lekcje jeśli jutro chcę jechać. a ja tu siedzę i się przejmuję wszystkim czym się da 🤔wirek:
Facella no wiem wlasnie dlatego się tak czasem "wyłączam"  😉
no to 8:2 dla metallici/y (jak to sie odmienia? )
Alabamka niech będzie 9:2. 😉 Na Torwarze byłaś, a skoro nie widziałaś na żywo to dawaj na Metallicę.
Już 10:2
Ja chce na obaa  🙁
Alabamka eee tam Torwar, nie dość, że byłaś, to z roku na rok jest coraz gorzej. Meta też już zrobiła się komercyjna i strasznie zeszła na psy, ale że mają podobno zagrać cały Black Album... to może i warto 😉
Rozkmina roku... :c
Metallica czy Torwar?

Metallica. kiedy minely te czasy gdy powiedzialabym Torwar a kase wydawalam na sprzet a nie bilety... 🙄

idaczerwcowa co zdajesz?
Mam jeszcze tydzień ferii, a wciąż myślę o nauce. ;/. To nie jest normalne.
Sisisa, ostatni dzień ferii przede mną a ja nie jestem w stanie pomyśleć o czymkolwiek innym niż to, co zaprząta moją głowę, bo nie wiem co to takiego. już widzę siebie w poniedziałek w szkole. na biologii kolega siedzący obok mnie ratuje, ale na innych przedmiotach, to ja nie wiem co to będzie 😂
Ruda vel Rolex jest kochanym cudownym konikiem który trochę diabełka w dupce ma  😜 A Ziutek vel Korniszon to Korniszon i do niego nigdy nie będę miała zastrzeżeń  💘+ daliśmy dzisiaj z Korniszonem koncert wścibskim sąsiadom którzy nas podziwiali  😁
Tydzień mam zawalony sprawdzianami a nic jeszcze nie ruszyłam  🙄
Alabamka zdecydowanie Metallica 😉
maiiaF, a ja właśnie z biologii muszę nauczyć się cykli rozwojowych grzybów, bo od razu po feriach z rana będę to pisać chyba ;/. Nienawidzę tego!
Sisisa, to pozdro, w poniedziałek mam kartkówkę a nawet nie wiem z czego 😎
Badzio strasznie na twardym kulawy ;( ale we wtorek przybywa do nas lek.wet. to nas poratuje syropem  😁

Alabamka TORWAR! ja na Metallice byłam tylko 4 razy  😁
Arroch, przesądzone, większość jest za Metallicą 😎 sama bym pojechała gdyby nie to, że wolę trzymać kasę na Emilkowy sklepik na marcowym koncercie 😁

biedny Badzioch  🙁
10:3
Maniu ale mój głos sie liczy razy 50 tylko ktoś musi mnie na coś namówić...
Małolaty  jestem po cudownej jeździe.  💘 I to uwaga... na moim koniu  😍
Alabamka jak nie pojedziesz na Torwar to nie zobaczysz mnie ;(

maiiaF biedny, biedny, dlatego wet mu potrzebny ;(
Izu, nie na imprezie? 😲 czy to wczoraj było? 😁 metallica i już. przekonam Cię :>

właśnie się dowiedziałam, że na wtorek mam do napisania dwie rozprawki. e tam. kiedyś to zrobię. na razie jestem niezdatna do myślenia, idę obejrzeć jakąś tanią komedię  🤣
ja tam dzisiaj oglądam "Skazanych na Shawshank" i mam w dupie biologię xD
sama bym pojechała na Metallicę, gdyby nie to, że odkładam na przyszłego goldena na Marsów  😜 a o obiektywie to już mogę zapomnieć.

niemiłek, wiesz co wymyśliłam?
pojadę na studia do Krakowa bo Ci cholernie zazdroszczę Cracow Crew. Wrocek niewiele robi a i tak mam do nich daleko, u mnie trzy osoby na krzyż, a Kraków zawsze coś genialnego robi x-;
znowu żyję marzeniami x___x
ja tam dzisiaj oglądam "Skazanych na Shawshank" i mam w dupie biologię xD
sama bym pojechała na Metallicę, gdyby nie to, że odkładam na przyszłego goldena na Marsów  😜 a o obiektywie to już mogę zapomnieć.

niemiłek, wiesz co wymyśliłam?
pojadę na studia do Krakowa bo Ci cholernie zazdroszczę Cracow Crew. Wrocek niewiele robi a i tak mam do nich daleko, u mnie trzy osoby na krzyż, a Kraków zawsze coś genialnego robi x-;
znowu żyję marzeniami x___x

tez ogladam 😁

co do odkladania - przejdzie ci 😉 wiem po sobie i znajomych. jak sie zacznie trasa to bedzie szukanie kasy na gwalt i spontany

zanim pojdziesz na studia to my sie porozjezdzamy 🙁 hahaha ale zapraszamy, mamy dobre uniwersytety. ale nie wiem ile bys z nami wytrzymala 😂
niemiłek, zabraniam wam ruszać zady gdziekolwiek  😁 wytrzymać bym wytrzymała, prędzej by was szlag trafił przeze mnie  😂
trasy to ja mogę nie dożyć, jeśli dalej pójdzie tak jak idzie... chyba że się pospieszą, w co wątpię.
zwątpiłam w goldena, chyba wolałabym kilka zwykłych niż jednego...
Facella ee watpie, po tym jakie my akcje wymyslamy 😁 mi sie nie spieszy. im tez nie. jestesmy kwita. a po kilku zwyklych zachce ci sie jednak Goldena
Nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na urodziny  😵
Jakieś pomysły, kurde...?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się