cooo wy chcecie, 2012 jest najlepszym rokiem dotychczas! Mimo moich humorów jest świetnie 😜 no i chciałabym naprawić kilka spraw, które totalnie się popsuły z mojej winy, ale chyba nie dam rady, za słaba jestem 😡
nopebow, swoją drogą po nocy u Alabamki też mam zepsute okulary, ale jakoś je noszę, mimo, że spadają 🤣 mam tak ogromną wadę, że bez okularów nie widzę za bardzo nawet z małej odległości...
ChingisChan, to bierz z kołnierzem, zawsze będzie mniej zawiewało.
Dziewczyny, nie narzekajcie! Też chciałabym mieć zawalistego konika i pieniądze na treningi. Mam tylko kochanego kucynka, brak jakiegokolwiek instruktora i wizji na przyszłość. Ale kocham go i nie zamierzam sprzedawać! Nie poddawać się!!!
Wszystko zależy od tego, na czym bardziej Ci zależy. Jeżeli na startach w zawodach, rozwijaniu się i pięciu do przodu, to sprzedaj konia w dobre ręce i zainwestuj w nowego. Jeżeli jednak bardziej chcesz zatrzymać zwierzaka, w którego włożyłaś tyle pracy i serca, to pogódź się z takim stanem rzeczy. Niestety tutaj nikt Ci nie doradzi, sama musisz przemyśleć wszystkie "za" i "przeciw", a potem zdecydować.
nopebow chyba wiesz, dlaczego akurat tego. 😁: [quote author=ChingisChan link=topic=30353.msg1287292#msg1287292 date=1328207854] nope nie, nie. 🤣 Suczkę rasy Coton de Tulear 😁
[/quote] no tak 😁 kolejny 'coton' do kolekcji 😁
maiia ja na szczęście wadę na prawym oku mam bardzo małą, prawie nieznaczącą. Za to na lewe oko widzę tylko kontury. 😁 W okularach różnicy nie ma, widzę tak samo, tylko oczy się nie męczą. Okulistka powiedziała mi, że okularów już nosić nie muszę, bo wada już jest i tak nie do skorygowania. Ja już się przyzwyczaiłam do tej mojej ślepoty.
Anderia miałam 😀 raczej przeciętne, tylko że środków mało i stypendium dostawały 1-2 osoby ze szkoły. 🤔 Taaa, inwestycja w edukację
Moi jakos ostatnio wreszcie uswiadomili sobie (nie wiem na jakiej podstawie 😀 ), że jestem bardzo odpowiedzialnym młodym człowiekiem i chętnie mnie zostawiają 😉
nasz wychowawca miał wybrać 5 osób do zdjęć, do reklamy szkoły i co ? i mnie wybrał, ja jestem brzydka, gruba i niefotogeniczna 😵 problem w tym w co się ubrać, do miasta na 99 % nie pojadę do poniedziałku... 🤬
borkowa oj tam oj tam, skoro wybrał widocznie miał powód 🙂
mitery ja miałam w podstawówce też 4... Taką mieliśmy wspaniałą klasę, że aż nikt nie chciał jej prowadzić. Jedna pani pod koniec 4 klasy nawet umarła. tak wiem, czarny humor 😀. Ta z gimnazjum się dzielnie trzyma, powiedziałabym, że jest nie do zajechania mimo różnych ciekawych pomysłów na życie mojej klasy 😁
Kurde, ale mi się chce jeździć. Szok. Najfajniejsze, że nie mam na czym 😂
Moja wychowawczyni z 1. klasy odeszła na zwolnienie roczne zdrowotne, następna, która była przez prawie cały pierwszy semestr, odeszła na ciążowe, ostatnia była katechetką. Kuratorium stwierdziło, że katecheta nie może być wychowawcą klasy i teraz mamy wychowawczynię, która uczy wfu.
ściska mnie w dołku. martwię się jak cholera, przyjaciel jedzie pociągiem na tym mrozie, miał być na miejscu o 14.30 i poinformować mnie o tym, ale nie daje znaku życia do tej pory 🤔 a w środku nocy, mniej więcej o tej porze o której odjeżdżał pociąg, obudziłam się po koszmarze i od rana mam złe przeczucia 👀
ja mam weekend dzisiaj od 12. i miałam jechać jutro do stajni, ale chyba nic z tego nie wyjdzie x-;
a ja liczyłam, że jak kilka razy stuknę się w łeb, to coś do mnie dotrze. poszłam na jedną z większych górek w pobliżu ze snowboardem (mogłoby zadziałać, pierwszy raz jeździłam w środę na malutkim wzgórzu). jako, że górka stroma i długa, to zanim się wdrapałam, przemyślałam trochę. pozjeżdżałam i tylko tyłek obiłam. niedobrze 🤔 do tego nie zdążyłam się wyspać 😵