Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Nie wiem czy taki, ale na pewno podobny :P
a tak lepiej? :-D
Czy tylko mnie nauczyciele męczą kosmiczną ilością zadań domowych ? -,-
+ masą sprawdzianów  🤔
ale dzis zmarzłam  🤔
a w ten weekend impreza z piątku na niedziele  😵
we wtorek certyfikat  😲 umieram z przerażenia  🙁
Facella nie wiem jaki mialas przed chwila ale ten co masz teraz mialam jako jeden z pierwszych 😉

[img]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/b71a16f96b9f5f0038c5bfe42c259015.png?1328104294[/img]
najbardziej zyciowe ever 😂
OMG jak zimno!
Sisisa no, ja wytrzymałam na sankach tylko z 20 minut. 😁
mils, ja od 13 do 17 byłam w stajni i praktycznie cały czas na hali siedziałam. Więc nieźle zmarzłam. Nawet konia z boksu nie wyciągałam, bo nie ma sensu, żeby marzł na tym dworze do tego w urodziny ;D. Rano jeszcze w sklepie jeździeckim byłam, ale cieplej było dużo, niż po południu.

Mama mówi, że rano coś koło - 23 było u mnie (a termometr mam na piętrze o_o).
uuupssss, ja i snowboard na górce przeznaczonej do zjazdów na blaszce od piekarnika (czyli polanej wodą w celu zrobienia górki lodowej), to chyba nie najlepszy pomysł  😂 ale się wymęczyłam 😁 w piątek idę przygotować taką meeeeega górkę, a jutro do Gdańska 💃
a dzisiejszy dzień mogę zatytułować "jak mając 16 siniaków niewiadomego pochodzenia zrobić sobie jeszcze kilka"  🤣
niemiłek FUUUJ ZABIERAJ TEGO AVA STĄD
ja chcę "twój" sweat back!
btw, co bym nie wybrała i tak byłby jednym z Twoich wcześniejszych  😁
a wcześniej miałam to ło: klik

nie mogę jechać w piątek do stajni, trener jedzie do... Indii  😵 to się machnę w sobotę do innej.
btw, ktoś ostatnio Indie już przerabiał  🙄

dzisiaj rano było -13,5, tzn. o 7.00 jak stałam na przystanku...
A u mnie w szkole jest tak ciepło że dziś siedziałam w kurtce  😵 + kocham moich nauczycieli którzy skutecznie utrudniają życie nawałem sprawdzianów  🙄 a szkoła wymyśla coraz nowe akcje jak uprzykrzyć uczniom życie czyli nie wpuszczamy bez butów na zmianę i nie dajemy uczniom spokojnie wypalić w toalecie  👿 Mam dość
nie dajemy uczniom spokojnie wypalić w toalecie  👿 Mam dość
O no to faktycznie. Ja bym się przepisała w trybie natychmiastowym.
rumka, jesteś w liceum? i każą wam obuwie zmienne nosić?  🤔
u mnie szkół średnich jest kilka i chyba w żadnym nic takiego nie każą. no, poza WFem.
W ogóle macie jakies okrutne szkoły moja 7 z najlepszych w Warszawie a nic nie robię i srednią mam 4,0 albo jestem geniuszem albo nauczyciele super bo jednak umiem  😲
Audycja z gadaniem przez godzinkę 😉 www.alabamkafm.yoyo.pl
facella, dla mnie też sie stałaś niemiłkiem  😡
U mnie, również w LO też trzeba buty zmieniać. W taką pogodę nauczyciele w brudnych/zimowych na lekcje nie wpuszczają czasem, albo piszą uwagę. Jak nie ma deszczu, to sobie można chodzić w czym się chce łącznie ze szpilkami.
idaczerwcowa, bez obrazy, ale stawiam na nauczycieli  😁
bez porządnego wyjaśnienia to nawet geniusz kończy w du... tam gdzie ciemno.

Alabamka, mi to nie przeszkadza, tylko nie wiem co na to niemiłek...  😁
idaczerwcowa, a gdzie chodzisz?  😉

U mnie w gimnazjum sale w nowej części szkoły są tak gorące, że można siedzieć w krótkich rękawkach, za to w starej części jak w psiarni... Na hali sportowej jest całe 7*C - wisi tam termometr  😵 Jak się tak chodzi 7 godzin od sali do sali to można szoku termicznego normalnie dostać  😁
Anderia Poniatówka  😉
http://vlo.edu.pl/

u nas zawsze cieplutko  🙂
fotele przy kaloryferach jak ktos ma okienko mozna się grzać na dole, a na antresoli i tak zawsze ciepło  😉
Małolato, o 21.05 PŚ w Zurychu na Eurosporcie! 🏇
idaczerwcowa dzięki za info  🙂

I tak już całkiem zdębiałam w temacie "gdzie iść po gimnazjum". Wiem że do LO, bo szkoda mi jednego roku dłużej w technikum, ale niestety w tej Wawie za duży wybór jest, żebym zdecydowała się na 100%. Na tą chwilę myślę o Żeromskim albo Herbercie :P Wie ktoś coś o tych szkołach?
Żeromski super szkoła moja przyjaciółka tam jest i zachwycona  😀
aczkolwiek nie powiem, że moja fajniejsza, tak zupełnie obiektywnie  😁
Alabamka pało, masz dwie, aż dwie propozycje, a Ty narzekasz, że nikt Ci nic nie podsyła 🤦
idaczerwcowa eee tam poniatówka, Reytan pozdrawia 😎 A tak na serio to się zastanawiałam nad tą szkołą, ale słyszałam same złe opinie, jak tam na rzeczywiście jest? Z ciekawości pytam, mojej szkoły bym nie zamieniła. Mimo tego, że też gonią za niezmienione buty 😉
idaczerwcowa no to miło - jeszcze kwestia tego, gdzie mnie przyjmą  😎
U mnie w szkole jest strasznie zimno! Na ostatnim piętrze to całkiem. Wieje tam jak cholera ;D.

Chociaż w domu też za ciepło nie mam, czasem i 15 stopni tylko, ale jakoś się do tego nie mogę przyzwyczaić.
Facella eeeej czekaj chce czegos innego :<

nie mogę jechać w piątek do stajni, trener jedzie do... Indii  😵 to się machnę w sobotę do innej.
btw, ktoś ostatnio Indie już przerabiał  🙄

ciekawe, ciekawe... ;>

EDIT: pasuje sweat ze zrodla? xD
moja szkola jest bardzo cisnaca jesli chodzi o nauke. ciezko jest tu o dobre oceny. slynie z rygoru, ale nie jest tak zle. z wierzchu wydaje sie bardzo sztywna ale jest w miare ok. nie musimy zmieniac obuwia. pierwsze slysze 😀 generalnie to nasza szkola jest dosc ciekawa jesli chodzi o sam budynek. miesci sie tam gdzie muzeum, wiec przez nasz hol bardzo czesto przewijaja sie wycieczki itp, bo stoja tam eksponaty. 😀 oprocz tego mamy pietrowe lawki tzn kazda jest wyzej od poprzedniej, to tez jest fajne. nasza szkola generalnie jest inna.
💃 Aaaaaaaaaaaa ! Małolatki ! Zobaczcie, co dziś zakupiła moja trenerka !  😍
http://www.photoblog.pl/indreams/113806320
sisisa, miałam meldować jak kolczyk. Ucho nie boli raczej, jak dotknę to tylko troche, dziś wypadł mi znów kolczyk i tak patrząc na dziurkę... lekko sina  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się