Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja w tym roku szkolnym żadnej książki nie przeczytałam. Mamy taki system, że właściwie czytać ich nie musimy, mamy znać tylko treść i mieć napisane streszczenie. Więc czytam rozbudowane streszczenia, przepisuję i już wiem mniej-więcej o co chodziło w lekturze.

Nie lubię czytać. Chociaż ostatnio, ta, prawie rok temu przeczytałam książkę "I boję się snów", polecam, a jakieś przygodówki, romanse, czy inne Harry Pottery to zupełnie nie dla mnie...
Jejuuuu jest tak potwornie zimno, że jutro to chyba w kołdrze do szkoły pojde   😵  😂
A ja lubię czytać nawet lektury choć nie wszystkie oczywiście 😀
Po przeczytaniu zadań na prace domową stwierdziłam że zostwie to innym mądrzejszym ode mnie a ja tylko sobie spiszę na lekcji  😁
Rodzice mnie dziś dobili kompletnie  🙁
Sisisa, u nas nie przejdzie. Taka szkoła 🙄 ale to ciekawe, krzyżaków nie przeczytałam- z kartkówki ze znajomości lektury 3+. Dziady przeczytałam- jedynka 😂 🤣

rumka, co się stało? 🙁 jak coś to pw :kwiatek:
maiiaF, przez krzyżaków się po prostu nie da przebrnąć moim zdaniem 😉
Sisisa, Harry'ego to Ci nie wybaczę normalnie ;P

A swoją drogą, czyta ktoś Murakami'ego? Ja się totalnie wciągnęłam w książkę 1Q84, polecam  😜
A ja nie poszłam do szkoły, bo tak mnie brzuch boli, że nie mogę z łóżka wstać 😵
alexz, nie wiem, w sumie nawet nie zaczęłam 🤣
Hermes, trzymaj się! :kwiatek:
ja to podziwiam Alabamkę, nie dałabym rady wczoraj iść do szkoły 😵

zaraz muszę jechać na dworzec i wracam do domu, nie chcę, tu jest taaaaak fajnie  😕 🙄
A mój kolega teraz rozciął rękę w pracy do kości 😵
Hermes - nawet mi nie pisz takich rzeczy  😵
A mam ferie kochane małolatki i dziś rano byłam w zimowym terenie z panią z avka  😍
Ale jestem zła -,-  Wczoraj sie  uczyłam na sprawdzian z Romka i Julki i sie dzisiaj zwolniłam z ostatnich fakultetów z wf i idę pisać ,a Pani ,że zapomniała wziąć  ten sprawdzian. I muszę jutro po lekcjach zostać a miałam w planie jechać do  Baki -,-
bakalia - ja bym zabiła...  😀iabeł:
A ja właśnie robię naleśniki z polewą czekoladową 😍
I kolega mnie zaprosił na wesele jako osoba towarzysząca 🙂
Hermes, podziel się !  😀
alexz, zapraszam 🙂
Kto chce zobaczyć Huxa jako tap madl? 😎
ChingisChan Ja chętnie zobaczę  👀  Choć mój net pod koniec miesiąca pozwala mi jedynie na google  😎 
ChingisChan, ja ja ja 😅
dobry dla was? bo mnie na dzień dobry zawalają sprawdzianami  😵

ChingisChan jasne!
Chingis, z wielką chęcią 🙂
Hux w wersji tap madl
Sesja "Czy ty myślisz, że będziesz się wiercił?"

Zły model w czapce  😎

I te bardziej "udane"

Pozdrawiamy! 😀
ChingisChan, jaki on ma fajny pyszczek 😍
Stringi ma jako odmianę 😂. Ale faktycznie, pysk ma taki... spokojny 🙂.
pocieszny jest  😁
ja to podziwiam Alabamkę, nie dałabym rady wczoraj iść do szkoły 😵

Izu, miszczu  😎 Ciągnę na zwolnieniach z wf pisanych przez koleżankę, poręczy przy schodach, ew. windzie soł dobrze jeest  😁
ej mam nowy avatar i jestem tam... ja !!!  😀iabeł:
witam wszystkich po kolejnym udanym i pełnym miłosci do przyjaciół dniu  😍
borkowa ładnieee  😀
ida  :kwiatek:
i nie proście o duże foto !  🏇
ChingisChan, nie za wąskie to siodło?

Mój koń ma jutro urodziny, będzie impreza ;D.

mam ochotę się zalać w trupa, wspominałam coś o prostowaniu życia? nieaktualne  😵
ChingisChan śliczne czapraki.  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się