Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

alexz może mi powiesz że śpiewanie do siebie to nie jest megafullwypas wixa? PARTY HARD PEOPLE !
Facella - JAK NAJBARDZIEJ 😀 + do tego jakieś dziwne tańce, pepsi i chipsy  😍
tańczyć nie mogę, głośników nie mam więc siedzę przypięta słuchawkami do kompa  😂
edit: w sumie to i lepiej, jeszcze bym coś stłukła...
Aaależ dzisiaj przemarzłam masakra, chyba jutro nie pójdę do szkoły, bo nie dość, że mnie brzuch strasznie boli, jestem dziwnie zmęczona, źle się czuję ogólnie to jest ogromny mróz i zaraz będę chora 😵
Facella, dobrze czynisz, my Alabamce zrzuciłyśmy talerz, lampkę, pojemniki z mazakami i szklankę, która się stłukła 👍 ah i jeszcze miskę z czipsami, ale ona była plastikowa i tylko się rozsypało 😁
zimnoooooo 🤔
maiiaF jestem z was dumna  😁
Facella - ja mam kolumny od kina domowego, wrzucam płytkę albo włączam vivę czy inny szajs i jazda  😀iabeł: czasem na MTV live lecą niezłe koncerty ;P

Hermes - ile u Ciebie stopni ? 🙂
Facella, fajnie się tańczyło, skakało i chodziło 😎

-10 stopni a my z siostrą poszłyśmy sobie na spacer do łazienek 😂 zamarzły mi uda, posiniaczone i odmrożone, wyglądam wspaniale pewnie 😁
alexz, -18 😲
u nas rano było -13,5, teraz niedawno było -6, brrrr....  😵
Oooo, u mnie 'tylko' -12...  😵
ciekawe jak jutro będzie wyglądał mój trening... hahahah

Facellla - MOJA MAMA WYSZŁA ! PUSTA CHAŁUPA... OZNACZA... PARTY HARD 😀DDDDDDDDDD
niemiłek dosłownie do łóżka?  😲

nooo do pokoju, to prawie ze :P

btw ja mialam takie avatary ze... zaraz poszukam

Trochę zmienię temat - wybiera się ktoś na koncert Red Hotów w lipcu ? 🙂

Facelka ma racje, o ile bedzie kasa i dodadza kogos ciekawego 😉

niemiłek, jesteś moim mistrzem 😂

mgr niemilek psycholog sie klania 😎
Komputer mówi, że Lublin -12. Ale pewnie u mnie zimniej jest.

Koń na hali mi zamarza ;D, sopelki ze śliny mu się robią.
Hermes, na wołominie tyle? 😲
weźcie małolaty !  🙇 miałam przeczytać 'zemstę', nie wyszło mi  😵 nie mam siły  😡
maiiaF, niestety tak, to zadupie mnie zabije przez ten mróz 😲
Facella eeeh znalazlam tylko jeden taki avatar, a bylo wiecej :c

ale polgoli faceci to u mnie norma 😁
Hermes, mokotów -10 😉

na tvp2 program o porozumieniu z konikami 💃 💃
borkowa - nie ma sensu 😁 streszczenie lepsze :P i tak będziecie to pewnie jesczez omawiać, więc chill  😎
alexz spoko, spoko, przed spaniem zajrzę do streszczenia  😁
Maniu jeszcze ołówki razy 2, krople żołądkowe, kamionkę z wodą oraz drugi tależ z tortem  :kwiatek:
Może ktoś to ogarnie?
klik1
klik2
klik3
któro?
Sisisa, byłam przed chwilą w Dominowie, widziałam Twojego Horsa, nawet go głaskałam 😀 Tylko derkę ma chyba za dużą w klacie, bo zjechała mu na przednie nogi.
Alabamka pierwsza, jak podkradam kumplowi to jest fajna 😁
Alabamka, ja bym nie brała żadnego z tych, nokiom mówię nie, bo się wieszają, jak brałam telefon, to zastanawiałam się między SE a HTC 😉 mykaj do kącika telefonicznego  🤣
kamionkę z wodą?! gdzie to stało? 😲 to Agata chyba :>
cii, tam sie boje 😉
Kamionka była na kaloryferze, wchodze do pokoju a wy że coś "tam tam tam" łupnęło na ziemie 😉
niemiłek, właśnie chyba 1 wezme  🙂
Izu, to nie my, okno się otworzyło mocno i wszystko pospadało 👀
aaa propo okna to jeszcze kartki świąteczne od re volty  😂
te kartki to zawsze spadały 😵 Re-volta taka odlotowa 😎
borkowa., czytaj Zemstę, super jest! Albo przynajmniej film sobie obejrzyj, bo jest na prawdę genialny. (mówi to osoba, która nie czyta żadnych książek).
o tak, też przeczytałam Zemstę. Pierwsza lektura w od roku, którą przeczytałam 😂
fajne ferie, zapowiadają się dalej fajne 💃 💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się