Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

po 1. nie zyje
po 2. widzialam po tygodniu konie
po 3. spokojnie, kiedys [czy to juz minelo..?] latalam za facetami 30+ i wtrynialam im sie do lozek [w sensie ze tam spali 😁 ]
po 4. nie zyje
po 3. dość dziwnie zabrzmiało 😁
dobra, teraz Wam powiem  🤣 mój ostatni post był pisany przez Alabamkę, ja mówiłam co ma pisać z podłogi 😵
umieram, byłam straaaaasznie głupia tej nocy, ale było fajnie 😜 🤣

oj tam oj tam 😉

Umieeeram ale tak pozytywnie dość  😜

Po tych całych moich urodzinach byłam dziś na koncercie na stadionie, potem musiałam z buta iść z pragi do centrum + strasznie sie źle czułam i przemarzłam ale było taaaaaaak fajnie  😜
Warszawskie małolaty mam pytanie czy któraś ma pożyczyć spodnie na snowboard?  🙇
- 15 na dworze a ja muszę iść po drewno do kominka  😵 Jestem cały tydzień sama w domu, kto wpada w odwiedziny?  😁
Zuza, ja bym wpadła, ale obawiam się, że na piechotę do Ciebie nie dojdę i po drodze zamienię się w sopelka.

Chyba trzeba się ubrać i do konia udać.
Podjedź 73 😉 wtedy nie zamarzniesz 😀
Alabamka, po tych całych Twoich urodzinach dziwne myśli krążą mi po głowie...
Jestem już prawie żywa! 😀 ale i tak nie czuję się najlepiej chyba  😁 a jutro już wracam do domu 🙁 😕
Arroch, sugerujesz, że w naszym MPK włączyli ogrzewanie ;D?
Chciałam dzisiaj do Baskila skoczyć, ale chyba zamarznę ;P.
Właśnie mi przypomniałaś, że ja też muszę, bo muszę kupić lizawkę... Kurde tata mi kluczyki zabrał, może pogadam z dziadkiem, żeby mi auto pożyczył...  🙄
Arroch, haha, 73 zawsze zostaje ;P.
niemiłek, pkt. 3. - mam podobnie tylko rozstrzał wiekowy odrobinę mniejszy
chociaż nie powiem, jest takich dwóch 40+  😁

[s]zmieniam[/s] edit: zmieniłam avka, nareszcie znalazłam coś godnego bycia moim avkiem  🏇
btw, za cycki w avatarze można dostać bana jakiegoś?  😜
Małolaty  kto jest z wielkopolski ?  😀 I czy w ogóle ktoś jest  🤣
Bakalia ja  😀
Facella no to ja mowie o znajomych tych panow 😁
Małolaty
KOCHAM MOICH PRZYJACIÓŁ  😜 💘 😍
ale tak oprócz tego to mam lekkiego doła jakis kop pozytywnych emocji by się przydał niemiłek możesz?
masz cudownych przyjaciol, jestes piekna i mloda, cale zycie przed toba, jutro zaswieci slonce, umiesz francuski, jezdzisz konno, ZYCIE JEST PIEKNE, usmiechnij sie!

[img]http://i1.ryjbuk.pl/7b3295a4820075546be0cff0a540dc0105ebc09f/0257_9587-gif?1327940885863[/img]
Hahahah przekonałas mnie obrazkiem  😀 😂
dziękuję  :kwiatek:
bakalia ja częściowo w wielkopolsce, znaczy dolnośląskie, ale kilka km i już jestem w wielkopolsce  🏇
hahaha szukałam swojego posta i nie mogłam znaleźć bo avatar nie ten  😂

niemiłek dosłownie do łóżka?  😲

życie mi się prostuje  🏇

powiecie mi jak to jest z tymi cyckami?
nie chodzi mi o gołe, tylko w staniku, taka fotka z góry  😁
Aaaaaaaaaale mnie tu dawno nie było, pewnie już nikt mnie nawet nie pamięta 😁

Facella - dopóki nie ustawisz to się nie dowiesz :P haha

Trochę zmienię temat - wybiera się ktoś na koncert Red Hotów w lipcu ? 🙂
pewnie niemiłek  😁

oj ustawiać nie zamierzałam nawet, tylko mnie ciekawość zżera  😂
hahaha, czyżby nuda Cię zżerała, Facella ? 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1282574#msg1282574 date=1327940879]
masz cudownych przyjaciol, jestes piekna i mloda, cale zycie przed toba, jutro zaswieci slonce, umiesz francuski, jezdzisz konno, ZYCIE JEST PIEKNE, usmiechnij sie!
[/quote]
niemiłek, jesteś moim mistrzem 😂

a ja się ogarnęłam, pogadałam z koleżanką, humor trooooszkę lepszy.
Ale jeśli Alabamka i jej znajomi dalej będą się ze mnie śmiali (raczej z tego, co ja zrobiłam 😵 ), to nie ręczę za siebie 😁
hahaha, czyżby nuda Cię zżerała, Facella ? 😉

tak!

załadował mi się podkład do SIASL, idę śpiewać  💘
Ojojoj, ja to wolę nie śpiewać kiedy ktoś jest w domu, szczególnie, że jest chyba -15 na zewnątrz, więc byłoby mi zimno, jakby mnie wyrzucili  🤣
Z nudów przeglądam strony z ciuchami haha :P
Ojojoj, ja to wolę nie śpiewać kiedy ktoś jest w domu, szczególnie, że jest chyba -15 na zewnątrz, więc byłoby mi zimno, jakby mnie wyrzucili  🤣

hahahhah to dokładnie jak ja  😁
ależ ja mam pusto w domu  😀iabeł:

to jest jakiś profan, to co robię  😵
Facella - zazdroszczę 😉 jak ja mam pusto w domu to robię imprezę na 1 osobę hahaha 😀
Małolaty, gra któraś w Simsy na Facebooku? Szukam znajomych dla mojej simki ;p.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się