po 1. nie zyje po 2. widzialam po tygodniu konie po 3. spokojnie, kiedys [czy to juz minelo..?] latalam za facetami 30+ i wtrynialam im sie do lozek [w sensie ze tam spali 😁 ] po 4. nie zyje
dobra, teraz Wam powiem 🤣 mój ostatni post był pisany przez Alabamkę, ja mówiłam co ma pisać z podłogi 😵 umieram, byłam straaaaasznie głupia tej nocy, ale było fajnie 😜 🤣
oj tam oj tam 😉
Umieeeram ale tak pozytywnie dość 😜
Po tych całych moich urodzinach byłam dziś na koncercie na stadionie, potem musiałam z buta iść z pragi do centrum + strasznie sie źle czułam i przemarzłam ale było taaaaaaak fajnie 😜
Alabamka, po tych całych Twoich urodzinach dziwne myśli krążą mi po głowie... Jestem już prawie żywa! 😀 ale i tak nie czuję się najlepiej chyba 😁 a jutro już wracam do domu 🙁 😕
Właśnie mi przypomniałaś, że ja też muszę, bo muszę kupić lizawkę... Kurde tata mi kluczyki zabrał, może pogadam z dziadkiem, żeby mi auto pożyczył... 🙄
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1282574#msg1282574 date=1327940879] masz cudownych przyjaciol, jestes piekna i mloda, cale zycie przed toba, jutro zaswieci slonce, umiesz francuski, jezdzisz konno, ZYCIE JEST PIEKNE, usmiechnij sie! [/quote] niemiłek, jesteś moim mistrzem 😂
a ja się ogarnęłam, pogadałam z koleżanką, humor trooooszkę lepszy. Ale jeśli Alabamka i jej znajomi dalej będą się ze mnie śmiali (raczej z tego, co ja zrobiłam 😵 ), to nie ręczę za siebie 😁
Ojojoj, ja to wolę nie śpiewać kiedy ktoś jest w domu, szczególnie, że jest chyba -15 na zewnątrz, więc byłoby mi zimno, jakby mnie wyrzucili 🤣 Z nudów przeglądam strony z ciuchami haha :P