Hermes, Ja jadam pizze z siostrą starszą o 8 lat, woooow Ałaa mój brzuch
edit: moment moment, albo Alabamka coś pokręciła, albo to ze mną było już nie tak, ale jak czytała mi co tu naprodukowałyście, to usłyszałam, że Hermes je pizzę ze starszymi chłopakami 😲 a tu jednak pisze... nono. na serio ze mną nie tak 😎
Hermes, dla mnie to normalne, mam przyjaciela lat 21 (prawie dokładnie 4,5 roku różnicy, ja kwiecień, on październik) dobrze się z takimi gada, bo to już nie takie dzieciuchy jak rówieśnicy. fakt, faceci dojrzewają wolniej. jeśli w ogóle im się zdarza dojrzewać.
dobrze że mi przypominacie, muszę spisać jutrzejszy plan - mam tak kochaną klasę, że zrobili grupę na fb i tam jest WSZYSTKO: od odpowiedzi do nadchodzącego sprawdzianu, przez odrobione zadania domowe, po wszelkie info i przypomnienia w stylu "pamiętajcie, że jutro nie ma PP!" <3
A ja rano pojechałam do konia.. I skończyło się tylko na wypuszczeniu go na dwór, taka piękna pogoda była 🙂. Słonko ślicznie świeciło, aż Hors nie chciał wracać z wybiegu!
dobra, teraz Wam powiem 🤣 mój ostatni post był pisany przez Alabamkę, ja mówiłam co ma pisać z podłogi 😵 umieram, byłam straaaaasznie głupia tej nocy, ale było fajnie 😜 🤣