Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Aiva nie zauważyłaś wczoraj moich życzeń urodzinowych dla Ciebie 🤬 więc jeszcze raz wszystkiego najlepszego  😀
Alabamko, nie można liczyć na ludzi 🤔 idź na ursynalia 😀

Znowu zaspałam 😵
A ja wstałam już, zaraz muszę jak co tydzień posprzątać w łazience i w pokoju i idę do koleżanki (właścicielki Pamsa) 🙂
Ech, powinnam teraz siedzieć na zawodach, latać od konia do konia, momentami przesiadywać na bandzie z koleżankami, nagrywać, robić zdjęcia, dopingować i w ogóle, a ja co? Siedzę w domu i nic nie robię. :/
mils, nie łam się, będą inne zawody na pewno 🙂
Hermes nie chodzi o same zawody. Chodzi o sam fakt, dlaczego nie mogłam na nie pojechać. O sam fakt, że mama teraz będzie wyszukiwała i wykorzystywała wszystko, nawet najmniejszą rzecz, żeby mi zakazać tego i tamtego. Przykładowo, bo nie zrobiłam 3 prac z plastyki z pierwszego semestru i mam je zrobić, żeby pokazać nauczycielce, że jestem odpowiedzialna? Nie żebym już miała z nich pały, więc na pewno nauczycielka doceni moją "odpowiedzialność". 😵
mils, to co mi na PW pisałaś?
Hermes no, tylko dzisiaj kolejne interesujące rzeczy słyszę. 🙂
Konik był na wybiegu, pojeżdżony, drugi wybiegany i wyskakany. Teraz mogę iść spać!
mils, powiem szczerze, ale nie ogarniam Twojej mamy, ma jakiś dziwne teorie spiskowe 🙂

A ja wpadałam w trans sprzątania, wysprzątałam prawie całe mieszkanie 😁 i za niedługo idę do Pamsolotnej właścicielki 🙂 

edit: aaa dzisiaj jadę do Pamsola 😜
jak zwykle na razie nie pojeżdżę sobie, ot co, nie ma czasu ani osoby, która poduczyłaby mnie, a do tego podłoże. u koni wysprzątane, konie wypadokowane, sianko dostały i już 🙂
AAAA małolaty !! Jestem po superowym treningu  i to nie na moim koniu i nie w mojej stajni.  I bd mieć fotki i filmiki !! Aaaa ale było super 🤣 🤣
Hermes hehe, ja też. 🤣
bakalia jak tylko dostaniesz, to się chwal!
Wam też dzieje się coś dziwnego z fejsem ?
Again, jest jak było, tylko się chwilami potrafi rozjechać

Alabamka, najlepszego! spóźnione  😡
Dobra, zaraz lecę do koleżanki i jedziemy do Pamsola 😅 będziemy go focić 💘
Metal Fest czy Ursynalia?  😵
Ja chce najlepiej ursylanie w Krakowie!  Wole zespoły, które mają grać na ursynalii
Ogólnie chce do krakowa, mój przyjaciel jedzie a na ursynalie ide z koleżanką albo...sama.

Ursynalia, pojdziemy razem z moja ekipa 😉 niestety my mamy tylko zwykle juwenalia 😁 ciekawe kto bedzie gral w tym roku. wiesz Krakow czeka 😁
umieram z głoduuuu  😵
a  w ogóle to dzień dobry wszystkim bo jeszcze mnie tu dzis nie było  😀
oj, też się nie przywitałam! przepraszam  😡
witajcie Robaczki!

chyba się nuuudzę.
a jakby kto pytał, facet ogarnął i jest w miarę ok.
edit: zapomniałam o czcionce...
Alabamka chce audycje! 😀
Małolaty, wiecie jaka to tortura wytrwać półtora tygodnia bez volty? 😵

[sub][sub]Alabamko, spóźnione o dzień, ale wszystkiego najlepszego :kwiatek:[/sub][/sub]
niemiłku, ja też! 😀
mitery0322 a gdzie Cię wywiało, że re-volty nie było ??  😲
Mój komputer wywiało 😉 A właściwie to kartę graficzną. Co nie zmienia faktu, że wytrwać było trudno. W dodatku w ferie, które przesiedziałam w domu 🙂
O małolaty..nie wiem co to, ale postanawiam się dołączyć.

H E J wszystkim!  😀
jezujezujezu nie wierze w swoje szczescie <3
trzymajcie mnie bo wybuchnę, jak ja nie cierpię ludzi  😵
ALE! wyjątki są... na szczęście, bo skończyłabym w wariatkowie  🙄

niemiłek co jest co jest?
edit:
AAAA chyba widzę  😲
kajaa Hej  😉  Powiesz coś o sobie?  😀
Facella np. JA  jestem wyjątkowo fajnym człowiekiem 😀
niemiłek co jest !!?  🤔
idaczerwcowa, nie wątpię w to (-;

jak nie wiadomo o co chodzi niemiłkowi, to wiadomo, że chodzi o... LETO !
wiem, powinno być Marsów, ale Leto się tak jakoś rymuje ładnie
edit: chociaż w sumie, w tym wypadku o Leto  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się