Ech, powinnam teraz siedzieć na zawodach, latać od konia do konia, momentami przesiadywać na bandzie z koleżankami, nagrywać, robić zdjęcia, dopingować i w ogóle, a ja co? Siedzę w domu i nic nie robię. :/
Hermes nie chodzi o same zawody. Chodzi o sam fakt, dlaczego nie mogłam na nie pojechać. O sam fakt, że mama teraz będzie wyszukiwała i wykorzystywała wszystko, nawet najmniejszą rzecz, żeby mi zakazać tego i tamtego. Przykładowo, bo nie zrobiłam 3 prac z plastyki z pierwszego semestru i mam je zrobić, żeby pokazać nauczycielce, że jestem odpowiedzialna? Nie żebym już miała z nich pały, więc na pewno nauczycielka doceni moją "odpowiedzialność". 😵
jak zwykle na razie nie pojeżdżę sobie, ot co, nie ma czasu ani osoby, która poduczyłaby mnie, a do tego podłoże. u koni wysprzątane, konie wypadokowane, sianko dostały i już 🙂
Metal Fest czy Ursynalia? 😵 Ja chce najlepiej ursylanie w Krakowie! Wole zespoły, które mają grać na ursynalii Ogólnie chce do krakowa, mój przyjaciel jedzie a na ursynalie ide z koleżanką albo...sama.
Ursynalia, pojdziemy razem z moja ekipa 😉 niestety my mamy tylko zwykle juwenalia 😁 ciekawe kto bedzie gral w tym roku. wiesz Krakow czeka 😁
jak nie wiadomo o co chodzi niemiłkowi, to wiadomo, że chodzi o... LETO ! wiem, powinno być Marsów, ale Leto się tak jakoś rymuje ładnie edit: chociaż w sumie, w tym wypadku o Leto 😁