lejdis, ja tu jestem swiatowym specjalista dr mgr niemilczus, jesli ktorakolwiek ma jakikolwiek problem to kontaktujcie sie ze mna a on zaraz zniknie 😀
borkowa, Facella cos wymyslimy jak Warszawa nie dobra 😉 niemiłek ja poproszę trochę optymizmu, możesz wysłać pocztą tylko PRIORYTETEM!! 😅 edit. dobrze, że dopisałas drobnym druczkiem bo już chciałam zaczynać wyżalenia.... 🤬
Yeah! Niedawno skończyłam 16! 💃 borkowa, Lychee to jest właśnie najgorsze. U mnie są przez to ciągłe szlabany, awantury, pokazywanie kto dłużej wytrzyma drąc się albo obrażając. Z jednej strony nie potrafimy sobie odpuścić, a z drugiej zżerają nas wyrzuty sumienia i frustracja. Bo to jedna sprowokuje drugą, potem odwrotnie i tak ciągle. Czasami chciałabym usiąść, wytłumaczyć sobie wszystko, ale że WSZYSTKO i spróbować utrzymać wnioski, postanowienia... Ale kiedy tak na to wszystko patrzę, to... Wydaje mi się, ze taka rozmowa nie ma sensu, bo i tak się pokłócimy, a nawet jeśli nie, to efekty będą przez tydzień? Okropnie się z tym czuję, mimo że widzę, że nie wszystko jest moją winą. 🙁
[quote author=Facella link=topic=30353.msg1278347#msg1278347 date=1327689702] idaczerwcowa a jaaa?
o przepraszam 🤦 rumka, Aiva, mils, hermes, Lychee, borkowa i oczywiscie Facella wyczuwam ostry zgon :pijacy: 🥂 😵 [/quote]
zacytowałam ostatnią listę i Aiva jestes jako druga 😉 chyba, że chodzi o picie to niestety bez ciebie bo za młoda!! i nie rozpijamy 🤬 potem doszła jeszcze niemiłek ale ona jako pozytywny charakter - bedzie polewać 😜