idaczerwcowa ja tak samo! zatańczymy krakowiaczka 😀 a z mils się napiję. utopimy złości. 😁
Dziewczyny to ja idę z wami i tańczyć i pić 😁 bo mam dość w poniedziałek szkoła a ja nic nie zrobiłam i wgl się pogmatwało 🙄 Aiva najlepszego 😀 Ida blond! Hermes załóżmy klub małolatowych pogmatwanych spraw 🙄 a i tak wgl Pams jest śliczny 😀
bakalia07, dziękuję :kwiatek: Misskiedis, u koleżanki się parę spraw pokomplikowało i nie pojechałyśmy, ale w niedzielę pojadę sama dać mu marchewkę, bo wsiadać sama nie chcę 🙂
edit: idaczerwcowa, się spodziewaj, że może przyjadę znów do Warszawy się wyżalić 🙂
co do pieska 🙂 Sarusia jak mnie pierwszy raz zobaczyła to się... posikała 😂 bała się mnie strasznie, a potem już się oswoiła, dziś spacery + zabaawy 💘 u koni byłam pobiegały, nażarły się zmrożonej trawki, wybiegały się (z tatą je zmusiłyśmy :hihi🙂, kopytka się wyczyściły, może w przyszłym tyg. przyjedzie kowal 🏇
A ja może doła dzisiaj nie mam, ale zamiast w szkole wylądowałam u lekarza 🤔wirek: Ostatnio szkolna pielęgniarka wzywała mnie do siebie przy każdej okazji, bo odkryła, że mam strasznie niskie ciśnienie, i dzisiaj dało o sobie znać, nie mogłam zwlec się z łóżka i mama pozwoliła mi nie iść do szkoły, ale ja do 15,30 dalej spałam jak kamień, miałam tak mózg nie dotleniony, że miałam problemy z trzymaniem pionu 🤔wirek: Jutro 100dniówka, ależ mi się nie chce 😵