A ja miałam się uczyć biologii, bo w środę sprawdzian mam, a jak się nie nauczę to nie pojadę do stajni, a ja oczywiście siedzę na fejsie i na re volcie 😁
Ja powinnam się wosu uczyć, ale mi się nie chce. Jutro jadę do stajni w Lorcinie (60 km od Warszawy), impreza mojej koleżanki ! 18 lat skończy, a mam dla niej beznadziejny prezent: perfumy i dezodorant Playboy'a. Phi.. Jeszcze postaram się ogarnąć 25 zł tam na jazdę i .. po niedzieli znów do szkoły.. 😫
Aiva najlepszego !!! 🥂 a propos statusu to przykro, że w urodziny zmieniłas...chyba, że nie warto było ciągnąć to wtedy jak najbardziej dobrze 🙄 Facella niestety to nie wykonalne 👿 Mils zapraszam, w razie problemów służę ramieniem do wypłakania i uszami do wysłuchania :przytul:
ogłaszam wszem i wobec moje szaleństwo: nie ma to jak próbować zaprzyjaźnić się z dziewczyną którą podrywa facet Twoich marzeń, który kiedyś podrywał Ciebie ale od czasu kiedy ona się pojawiła w ogóle Cię nie zauważa. nie wiem czy mi nie wyszedł nieregulaminowy post więc napiszę coś normalnie też.