[quote author=fin link=topic=30353.msg1276102#msg1276102 date=1327595392] Moi rodzice mają przyjaciół w Szwecji, którzy kilka razy w roku są w Polsce 😉 zamierzam z tego skorzystać i zamówić 2 ogłowia z Hooksa w wakacje 😀
😁 😁 😁 daj znać wcześniej, są conajmniej 2 pozycje które "MUSZĘ MIEĆ!" [/quote] Już Ci mówiłam jak u mnie byłaś, że dam Ci znać odpowiednio wcześnie o zamówieniach "pomaturalnych" - co, gdzie, kiedy 😀 ale pod warunkiem, że zabierzesz mnie na przymierzanie tych rzeczy na Badzia w wakacje 😀 będzie ciepło i ładnie, w sam raz na foty 😀
Mam dwa ogłowia "MUSZĘ MIEĆ!" na oku, a gdyby nie to, że nie mam konia, to na pewno zamówiłabym też przepiękną zimową derkę, którą kiedyś widziałam w ich katalogu.
Lychee, moje też 😜 dam znać jakoś tydzień przed złożeniem zamówienia! Dobrze, że wszystkie jesteśmy z Lublina, to nie będzie problemu z rozsyłaniem dalej, itp. 😀
Arroch, skorzystam z zaproszenia, ale jak będzie cieplej 😀
fin nic nie pisz o dereczkach 😵 mój koń zjada a hooksowe są takie piękne 😜 chyba sporo funduszy musimy uzbierać na to "po maturze", juz zacznę oszczędzać 😁
dawno mnie tu nie było i w akcie desperacji postanowiłam tu zajrzeć, jest na sali psycholog/psychiatra? ktoś mi musi pomóc poradzić sobie ze smutkiem, żalem i bólem serca.
dawno mnie tu nie było i w akcie desperacji postanowiłam tu zajrzeć, jest na sali psycholog/psychiatra? ktoś mi musi pomóc poradzić sobie ze smutkiem, żalem i bólem serca.
fin, wolę o tym nie trąbić na prawo i lewo bo to sprawy osobiste, o tyle dobrze, że nijak z końmi niezwiązane. dzieje się niedobrze... borkowa., ja nie wiem czy to pomoże, ale dzięki
nie powtarzajcie mojego błędu i nie idźcie na spacer w trampkach i koszulce na ramiączkach 😵 a "to tylko -7*" 😂 tak, wiem, że ze mną coś nie tak ostatnio 😁 a wiecie co jutro? piątek 😎
podsrywam sobie tecza. to uczucie gdy czujesz bliskosc z ukochanym zespolem. to uczucie gdy piszesz bezposrednio z jego czlonkami. to uczucie gdy frontman tego zespolu wrzuca twoje zdjecia z przyjaciolmi na swoja strone. to uczucie gdy ten zespol wrzuca twoje zdjecia z przyjaciolmi na swoja strone. a teraz dla odmiany chyba rzygne 💃
Chingis, zaraz latam! 🤣 tak jakoś wyszło, Warszawa tradycyjnie, w pomorskim też często bywam, więc w ferie musiałam odwiedzić, a dobrze się złożyło, że są wspólnie, bo sporo osób spotkać miałam i mam 😎
Facella, Jako do psychologa to możesz pukać do mnie. Jaka ja padnięta, mania przepraszam, że nie wyszło, zaraz ci naskrobię co z jutrem. Nie mam nawet siły iść do mamy po drugą obiecaną wczoraj dziurkę 😡