nie widze w tym nic zlego....skoro jest watek dla seniorow to dlaczego nie moze byc tez takiego...? niestety ja sie juz nie kwalifikuje ... ;( notarialna wyluzuj
Notarialna, przeciez to jest swietny pomysl! niech maja swoje miejsce, niech sobie tu urzeduja i beda malolatami, bez spiny, ze nie moga z czyms wyskoczyc bo funkcjonuja na doroslym forum. pandora, rozkrecajcie sobie fajny watek, a co!
zmieszczę się mam 15 😀 w sumie może być tu coś innego, na luzie, a pozatym też czuje sie dziwnie jak widzę posty o dzieciach, że mąż ma załatwić, i to co druga re-voltowiczka a moze nawet więcej jest pełnoletnia z ''bagażem doświadczeń'' 😀
ale Norweska szkoła to lajcik a nie szkoła 😀 już za 1,5 tyg. na wycieczkę śmigam 😀 2 dni szkoły a oni w drugi rozdawali dopiero jakieś 4 książki. Bo my nie kupujemy ksiazek ani zeszytów tylko dostajemy ze szkoły, tak samo jak ołówki, długopisy, linijka itp. moje lekcje to np. prace ręczne albo gotowanie 😀 mam tez coś jak matematyka, norweski, angielski, Francuski/Hiszpanski/Niemiecki/Włoski - do wyboru, Nature, Społeczństwo, Religie i to wszytsko 😀 taki lajt że szok ;d