Też mamy tabliczkę z dostajni.pl Bardzo ją lubię i następna też będzie od nich. Tutaj macie ją w wersji: "stan faktyczny", czyli po ponad trzech latach od zakupu. A przeszła nie mało, i co najmniej dwie stajnie ze mną zwiedziła.
Ja właśnie mam zamawiać tabliczkę z dostajni.pl (no prawie cała stajnia od nich będzie zamawiać), ale chcę zrobić indywidualną tabliczkę, tylko nie mam pomysłu na tabliczkę dla Demona 🙁
Armara to nie jest logo SO Książ, a jedynie mocno do niego nawiązuje. Skąd pomysł? Bo jak tylko kupiłam Czardasz, to przez pierwszy rok w nowej stajni wszyscy zachwycali się nim i ubolewali nad nim, na zasadzie: "Ależ piękny ślązak! Szkoda, że kasztan" 😉 Poważnie.
Jak mówiłam, że to sp'ek (młp/śl), to każdy się mnie grzecznie pytał: "Dziewczynko, a ty widziałaś chociaż tą jego małopolską matkę?", bo... "to piękny ślązak, na mocnej nodze. Lubie ten typ, szkoda tylko że ino rudy" 😉 Więc tabliczka nawiązuje trochę z przekory.. ;P
A jak dodasz do tego moją wcześniejszą fascynację Książem i ślązakami, cóż... stara miłość nie rdzewieje 😉
Busch, niestety Epk ma rację. Nie dostaje nic ponad to, co jest wypisane na tabliczce. Zdjęcie jest z sezonu "trawa po brzuch zaprasza", aktualnie dostaje minimalnie ponad pół miarki Pavoskiej na posiłek, mieszanki w której zawiera się sieczka i muesli, w stosunku 1:1 😉 Muesli oczywiście niskobiałkowe, niskoskrobiowe i niskoenergetyczne... 😉
Busch, niestety Epk ma rację. Nie dostaje nic ponad to, co jest wypisane na tabliczce. Zdjęcie jest z sezonu "trawa po brzuch zaprasza", aktualnie dostaje minimalnie ponad pół miarki Pavoskiej na posiłek, mieszanki w której zawiera się sieczka i muesli, w stosunku 1:1 😉 Muesli oczywiście niskobiałkowe, niskoskrobiowe i niskoenergetyczne... 😉
długo szukałem, nawet chciałem już sam wykonać bo te plastiki, których pełno jest w necie mi się nie podobały. W końcu znalazłem coś takiego http://dzieciol.eu/pk589-tabliczki-na-boks-1.html . Może trochę drogo ale przynajmniej jest to wykonane w drewnie i naturalne.