Forum konie »

Przyjaźń między koniem a jeźdźcem.

Czyli jak myślicie wasze konie was kochają czy lubią? Koń długo się przywiązuje. Wasze konie wam okazują miłość?🙂 Tulą się itd ? 🙂
wątek zamknięty
😵 :emot4: :emot4: :emot4:

ile można? Tak, moje konie mnie kochają, wspierają mnie, codziennie ze sobą dużo rozmawiamy i chodzimy razem raz w tygodniu na terapię.  🙄
wątek zamknięty
Nowy smaczny kąsek dla voltopirów? 😎
wątek zamknięty
Tulą się itd ? 🙂

tula, tula, moj to zawsze tuli uszy jak do niego ide...
beromania, ile jeszcze debilnych watkow zalozysz?
wątek zamknięty
Moje drapią mnie kopytkami po głowie, bo wiedzą, że to lubię. Czy to jest przyjaźń czy kochanie?
wątek zamknięty
katija gruba nie odzywaj się  😎
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Dublowanie wątków + obrażanie innego użytkownika
wątek zamknięty
ej nie, nie, proszę 🙄 miejsc uczty dla voltopirów też już wystarczy!
wątek zamknięty
Moje konie codziennie układają w żłobie z ziarenek owsa pewne tajemnicze litery
I tak po kolei jak stoją w boksach mają w żłobach następujące literki
pierwszy I
drugi L
trzeci O
czwarty V
piąty E
szósty Y
siódmy O
ósmy U

Cóż to za tajemne znaki? Pomożecie rozszyfrować?
wątek zamknięty
majeczka zazdroszcze!
wątek zamknięty
Dokładnie, co za dużo, to niezdrowo.
wątek zamknięty
Moje mnie kochają - Skwarek ostatnio narysował laurkę i schował ją w szczotkach. Wiecie, jaką miałam niespodziankę, jak ją znalazłam? 😵
Ja się też kocham z moimi wszystkimi konisiami, zaczynam myśleć o tym, czy się nie pobrać.
wątek zamknięty
katija gruba nie odzywaj się   😎

halo dziewczynko, zdaje mi sie, ze ci sie gruba literowka wkradla, albo nicka zlego wpisalas do swojej wypowiedzi. pozyjesz jeszcze troche na tym swiecie gowniaro, to moze do mlodszych bedziesz mogla sie w ten sposob odnosci, a jak na razie, do mnie  to prosze pani, smrodzie jeden.
wątek zamknięty
Quanta dopiero teraz o ślubie myślisz?  🤔
phi, ja to już od dawna zaobrączkowana. ale w Holandii, bo w Polsce nie uznają małżeństw między kobietą, a kobietą  🙁

ile można?

ej, ją trzeba podziwiać za wytrwałość i bujną wyobraźnię!
wątek zamknięty
wątek zamknięty
mam prośbę beromania - idź i nie wracaj, ok?
wątek zamknięty
zazdroszczę wam..
mój mnie nienawidzi  😕 zawsze powarkuje gdy ściągam go z padoku, a gdy kłusujemy w terenie i np. szumi wiatr, to zdarza mu się bąknąć pod nosem "spadnij spadnij" albo "skuś baba na dziada"
nie wiem jak to zmienić
wątek zamknięty
a gdy kłusujemy w terenie i np. szumi wiatr, to zdarza mu się bąknąć pod nosem ...

Moim koniom też zdarza się bąknąć, ale spod ogona to bąkanie się wydobywa...  😡
Myślicie, że to znaczy, że mnie loffciajom???? x)))) :**** ????? :*****

PS. Może by tak poprosić moderatorki o zamknięcie wątku?
"hej" wystarczy 😉
wątek zamknięty
"hej" zostało zamknięte i to też powinno. Voltopiry już się najadły świeżej szczypiorowej krwi, na trzy dni przynajmniej 🙂
wątek zamknięty
Hej dziefczyny, tak mondrze piszecie, to powiedzcie mi, czy jak mój koń przy czyszczeniu mu ogona puszcza bąki, to znaczy, że mnie nie lubi? A może u koni to znaczy, że wręcz przeciwnie?

....sorry nie mogłem 😉
wątek zamknięty
beromania, błagam, przestań! Mamy na prawdę dość! Ile można?!

NIE KARMCIE TROLLA
wątek zamknięty
....gówniaro,smrodzie jeden..?..hmmm....gdzie moderatorzy?
cokolwiek napisała w tym wątku  beromania, z całą pewnością zrobiła to bardziej kulturalnie.
wątek zamknięty
RioBrawo
katija gruba nie odzywaj się   😎

ar ju siur? 😉
wątek zamknięty
RioBrawo, wlasnie, ar ju siur? 😉 moja wina, ze dalam sie sprowokowac.
wątek zamknięty
Wszystkich poniosło, mamy dość szczypiorstwa
wątek zamknięty
o jaki fajny wąteczek. W sam raz na upały.

Zazdroszczę tym z was zo takie kochające was koniesie majom (laurki, literki z owsa). Ja chyba musze się bardziej postarać my mój koniś bardziej mnie lofciał. 😕
wątek zamknięty
ElaPe, bo ty nie chcesz sie z nim bawic naturalnie, a on by cie wtedy lofcial najbardziej, jakbys wyrzucila wedzidlo i powiedziala, ze siodlo to ZUO.
wątek zamknięty
poważnie???? oooo, nieaeeee 😕

a ja gópia ciongle mu to wendzdło do ust pakój i siodło.... i karze mó (jej) w tym wszyskim hodzić...

wątek zamknięty
tak, mysle,ze moj mnie kocha bo po kazdej jezdzie wyciera sie o mnie glowa  😅 😂
wątek zamknięty
A mój ma do mnie przedmiotowy stosunek, bo jak chce, żeby go po cumperliku poskrobać, to nogą pokazuje, ale tulać ze mną to się nie chce. No ale cóż - facet  🙄
wątek zamknięty
A do mnie kiedyś przychodził Mikołaj, miałam papierowe konie w pokoju (nie było takich zabawek, jak dziś), w ogrodzie ustawiałam przeszkody i namiętnie przez nie skakałam. U rodziny na wsi „miałam” ukochane siwki, które latem odwiedzałam. Byłam przekonana, że mnie lubią, bo przecież robią takie miny. Byłam dzieckiem i patrzyłam na świat oczyma dziecka. Na szczęście miałam wokół siebie ludzi, którzy nie wymagali od 12-latki emocjonalności i rozumowania na poziomie absolwentki studiów i nikt nie przyszedł pewnego dnia, nie zdzielił po twarzy mówiąc „Mikołaj nie istnieje Ty durna małolato”, tylko wejście w rzeczywistość dorosłych odbyło się bardziej łagodnie. Dlaczego w ogóle piszecie coś w takich wątkach? Nie interesuje Was, nie Wasz poziom, to co tu pisać?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.