Strzyga, możesz odpracować w moim nowo otwartym salonie piękności dla konisiów, farbowanie, strzyżenie, czesanie, balejaż, manicure. we wszyyyyyystkich kolorach teczy. polecam jednak kolor różowy, ew ze złotymi refleksami
joł joł ludziska tu z bielska ferajna was wita, wpadłam się przywitać , bo to w końcu wieloquoniarkowe forum co nie? może wam zara nawet jakiegoś biciora zapuszczę, ale najpierw Strzyga musi mi wyjaśnić, czy te pomarańczowe gile u siwka to jakiś nowy patent zamiast pyskzorać? Bo może też bym swojego rumakusa na przeróbkę wysłała, jak zacznie mi sie fajnie zbierać. Ale tylko przez centrum Sigmy, bo musi być markowo i firmowo!!!
magda fajna jestes - pobawisz sie ze mna jak przyjade ??
ej dziewczyny czy smerfi to nie jakis zbok? pani w szkole mowila ze jak ktos bedzie proponowac zabawe przez internet to mamy powiedziec rodzicom.. a mojej mamy nie ma bo wyjechala i ja nie wiem co teraz zrobic 🙁
[quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946] magda fajna jestes - pobawisz sie ze mna jak przyjade ??
ej dziewczyny czy smerfi to nie jakis zbok? pani w szkole mowila ze jak ktos bedzie proponowac zabawe przez internet to mamy powiedziec rodzicom.. a mojej mamy nie ma bo wyjechala i ja nie wiem co teraz zrobic 🙁 [/quote]
Pobaw się z nią prze chwilę a jak nie spodoba ci się to powiedz,że musisz iść do toalety i siedz tam długo aż jej się nie będzie chciało bawić !!! Ja bym tak zrobiła na serioo !!
Te gile to są płomienie zebrania. Nastawia się konia na 30 minut, a jak dochodzi, puszcza płomienie.
No ale czy one pomagają w zbieraniu? Bo mi cholera mała klaty gryźć nie chce no! A czy dopalają takze w skoku? Bo ostatnio na 2 metrowym murze mu brakowało i zrzucił cegły... A ja chcę pobić rekord!
aniapa, nie, nie , nie, do tego trzeba dokupić opcję pro. Wtedy dostajesz pyskzorać jak wstęp do treningu, a potem dajesz konisiowi małe, czerwone kapsułki...
Płomienie zebrania są lepsze niż strzelanie z wydechu 😂
Ale jak tak patrze na te prace Srzygi (swoją drogą, nieźle sie kobieto musiałaś przy tym namęczyć, ale czego nie robi siędla Qunisi) to mam wrażenie, że zaraz zamiast ZUO będzie się na Ciebie wołać DoBrO, ale co lepsze - Tęczowa wróżka 😅
[quote author=magda link=topic=30256.msg676377#msg676377 date=1281809982] [quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946] magda fajna jestes - pobawisz sie ze mna jak przyjade ??
ej dziewczyny czy smerfi to nie jakis zbok? pani w szkole mowila ze jak ktos bedzie proponowac zabawe przez internet to mamy powiedziec rodzicom.. a mojej mamy nie ma bo wyjechala i ja nie wiem co teraz zrobic 🙁 [/quote]
Pobaw się z nią prze chwilę a jak nie spodoba ci się to powiedz,że musisz iść do toalety i siedz tam długo aż jej się nie będzie chciało bawić !!! Ja bym tak zrobiła na serioo !! [/quote]
alez Magda - jak mozesz tak sadzic 🙁🙁 Przeciez ja nie jestem facetem i nie mam xx lat 🙂 i nie chce sie bawic przez neta , tylko Cie odwiedzic 😁 😁