Forum towarzyskie »

hej

Sigma, jest mi przykro i chyba zamknę się w sobie. I skąd ja wezmę na tą opłatę? RE-VOLTOWA ZRZUTKA?!!!!

ja mogem doŻucić 2 komcie! co ty na to? 😀
wątek zamknięty
ja bym siem zrzuciła ale mam przy sobie tylko pestki z śliwki.. mogom być ??  🏇
wątek zamknięty
nikomu sie moj konisss nie podoba buuuuu ide sie zamnoc w sobie a chcialam ussbieRac qomciE
wątek zamknięty
ja jusz siem poddajem, idem dac kobylce papu 😎
wątek zamknięty
Strzyga,  możesz odpracować w moim nowo otwartym salonie piękności dla konisiów, farbowanie, strzyżenie, czesanie, balejaż, manicure. we wszyyyyyystkich kolorach teczy. polecam jednak kolor różowy, ew ze złotymi refleksami
wątek zamknięty
A to nie zbieramy fujarek?

Sigma - tak tak! Uwielbiam to robić!  💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
wątek zamknięty
😂 😂 😂
Ma ktos antyperspiranta ??? 👀
Bo sie spocilam ze smiechu i teraz to juz nikt sie ze mna nie pobawi 😀😀 😵
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ja mam lekki katar więc twoje zapachy spod pachy mi nie będom przeszkadzać !!  😀
wątek zamknięty

o ja nie mogę jak pieknie !!! 👍 👍 po prostu bajecznie ja też bym tak chciała ale na żywo !!
wątek zamknięty
chyba jednak dostaniesz prace na pelen etat  😂
wątek zamknięty
🏇 nareszcie nie będzie biały! Dziękuję ZuuOO! I przy okazji praca Cię znalazła - ale ta re-volta fajna 🙂
wątek zamknięty
Strzyga, przepiękny ten koń! Ja też chcę takiego!  😍
wątek zamknięty
joł joł ludziska tu z bielska ferajna was wita, wpadłam się przywitać , bo to w końcu wieloquoniarkowe forum co nie? może wam zara nawet jakiegoś biciora zapuszczę, ale najpierw Strzyga musi mi wyjaśnić, czy te pomarańczowe gile u siwka to jakiś nowy patent zamiast pyskzorać? Bo może też bym swojego rumakusa na przeróbkę wysłała, jak zacznie mi sie fajnie zbierać. Ale tylko przez centrum Sigmy, bo musi być markowo i firmowo!!!
wątek zamknięty
Revolta odmienia los! Dziękuję wam wszystkim kochane!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Te gile to są płomienie zebrania. Nastawia się konia na 30 minut, a jak dochodzi, puszcza płomienie.
wątek zamknięty
aniapa hej no hej !!! fajnie ,że jest tu coraz więcej osób z którymi można pogadać !!
wątek zamknięty
magda fajna jestes - pobawisz sie ze mna jak przyjade ??

ej dziewczyny czy smerfi to nie jakis zbok? pani w szkole mowila ze jak ktos bedzie proponowac zabawe przez internet to mamy powiedziec rodzicom.. a mojej mamy nie ma bo wyjechala i ja nie wiem co teraz zrobic 🙁
wątek zamknięty
Revolta odmienia los! Dziękuję wam wszystkim kochane!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Te gile to są płomienie zebrania. Nastawia się konia na 30 minut, a jak dochodzi, puszcza płomienie.

🤔 🤔 Booże to z tymi płomieniami jest genialne xd
wątek zamknięty
[quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946]

ej dziewczyny czy smerfi to nie jakis zbok? pani w szkole mowila ze jak ktos bedzie proponowac zabawe przez internet to mamy powiedziec rodzicom.. a mojej mamy nie ma bo wyjechala i ja nie wiem co teraz zrobic 🙁
[/quote]

Pobaw się z nią prze chwilę a jak nie spodoba ci się to powiedz,że musisz iść do toalety i siedz tam długo aż jej się nie będzie chciało bawić !!! Ja bym tak zrobiła na serioo !!
wątek zamknięty
a jak mnie porwie i wykozysta  🤔
ja to sie boje troche jednak...
wątek zamknięty

No ale czy one pomagają w zbieraniu? Bo mi cholera mała klaty gryźć nie chce no! A czy dopalają takze w skoku? Bo ostatnio na 2 metrowym murze mu brakowało i zrzucił cegły... A ja chcę pobić rekord!
wątek zamknięty
aniapa, nie, nie , nie, do tego trzeba dokupić opcję pro. Wtedy dostajesz pyskzorać jak wstęp do treningu, a potem dajesz konisiowi małe, czerwone kapsułki...
wątek zamknięty
aaaa.... no tak, rozumiem.. a ile to wszystko mnie będzie komciów kosztowac 🤔 ale tak, żeby skakał po 260 cm i gryzł klate?
wątek zamknięty
Płomienie zebrania są lepsze niż strzelanie z wydechu  😂

Ale jak tak patrze na te prace Srzygi (swoją drogą, nieźle sie kobieto musiałaś przy tym namęczyć, ale czego nie robi siędla Qunisi) to mam wrażenie, że zaraz zamiast ZUO będzie się na Ciebie wołać DoBrO, ale co lepsze - Tęczowa wróżka  😅
wątek zamknięty
Tak,tak do niej pasuje tęczowa wróżka !!! ona jest taka dobra !!  😅 😅
wątek zamknięty
Manta, nie mogę być DOBREM, gdyż jestem owocem homoseksualnego związku Ridża Forestrea i Księdza Dobro Dobro.
wątek zamknięty
[quote author=magda link=topic=30256.msg676377#msg676377 date=1281809982]
[quote author=smerfi link=topic=30256.msg676296#msg676296 date=1281807946]

[/quote]

Pobaw się z nią prze chwilę a jak nie spodoba ci się to powiedz,że musisz iść do toalety i siedz tam długo aż jej się nie będzie chciało bawić !!! Ja bym tak zrobiła na serioo !!
[/quote]

alez Magda - jak mozesz tak sadzic 🙁🙁
Przeciez ja nie jestem facetem i nie mam xx lat 🙂 i nie chce sie bawic przez neta , tylko Cie odwiedzic  😁 😁
wątek zamknięty
taaak... jest taka reklama, ja tez jestem ania i mam 13 lat...
wątek zamknięty
Hey!

Jaki kolor grzywy powinnam wybrać dla moich konisiuf Murzusia i Wojtusia?
StRaShNiE iCh LoFfCiAm i nie chciałabym wybrać niewłaściwego koloró  😍

wątek zamknięty
ja myślę,że nie musisz ich już upiększać bo są wystarczająco ładne 👍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.