Wstydzę się powiedzieć, ile mam lat, bo Wojtek powie, że ma tyle samo. Albo Grzegorz mi powie, że jestem za młoda na oglądanie zdjęć jego i Zbyszka w Chałupach. Tyle lat już na nie czekam =/
Nie pamiętam jak mam na imię, ale obstawiam albo "ZŁO" albo "IdźSobie". Tak najczęściej do mnie mówią. Koniki lubię różne, najbardziej na świecie kocham mojego wirtualnego konisia, którego już próbowano ode mnie kupić, ale za bardzo go kocham ,żeby go sprzedać. Poza tym uwielbiam MustangoFryzy z różowymi grzywami i takie, co chodzą na pyskzorać. Jeżdżę też bez ostróg i siodła, bo siodło to Zło!
Strzyga tez uwielbiam konie z rozowymi grzywami!!!! :******* moja kolezanka kiedys tak zrobila swojemu ale jej ojciec ja strasznie skrzyczal w tedy. ale wygladal super!!!
Strzyga tez uwielbiam konie z rozowymi grzywami!!!! :******* moja kolezanka kiedys tak zrobila swojemu ale jej ojciec ja strasznie skrzyczal w tedy. ale wygladal super!!!
ee ja wole pomaranczowe koniki takie jak na fotce mam! Strzyga bez ostrog 😲 mi pani mowila ze mam zdjac ale teraz jezdze juz sama to zakladam zawsze.. raz tylko nie zalozylam bo mi sie polamaly bo mi kon nie chcial skakac 🙄 ale go oddalam i teraz jezdze na takim co skacze 🏇