Forum towarzyskie »

hej

😂 magda, ejjj! KŁAMCZUCHO
wątek zamknięty
Strzyga, padłam  🤣
wątek zamknięty
ja nie klamie  🙄
to ty jestes jakas dziwna  🙄
a moze sie przedstawisz?  🤣
wątek zamknięty
???, A nie mówiłam? Wystarczyło trochę poczekać i quniarka się znalazła 😁

mamy quniarke, mamy quniarke  💃 teraz ja zjemy  😁 😀iabeł: 😜
wątek zamknięty
magda odechialo mi sie pisania o sobie. myslalam ze tu bedzie sympateczniej a od razu zostala zjechana... pozostanemoze przy pisaniu o koniach...
wątek zamknięty
magda, ja się już przedstawiłam !!!!

Zapomniałam tylko dodać, że jestem Życzliwościowym Przodownikiem Pracy, Prezesem i Sponsorem Lans Jumping Team i Zakałowym Fotografem.
wątek zamknięty
no wlasnie tez sie zawiodlam  😕 😕
Strzyga, ale nie napisalas ile masz latek i jak masz na imie i jakie koniki lubisz...
wątek zamknięty
wez ??? o co cichodzi wogule...

co mam wziac??  👀
wątek zamknięty
no wlasnie strzyga! witajcie. milo ze nietylko ja jestem nowa 🙂
wątek zamknięty
magda, ja jestem znana:
http://re-volta.pl/galeria/img/13012
wątek zamknięty
rewir gdybys nic nie napisala to z twrayz pomyslalbym zejestes nawet sympatyczna ;0
wątek zamknięty
Hej :* ja tesz jestem nowa, pszywitajcie sie  ze mnom  🏇 😁
wątek zamknięty
No ja też od niedawna, podobnie jak zła zakała Strzyga. Mam na imię Eureka, mam 10 lat, i kolorowe kredki w pudełeczku noszę.
wątek zamknięty
rewir gdybys nic nie napisala to z twrayz pomyslalbym zejestes nawet sympatyczna ;0
wstawiam sobie to w podpis! DZIENKS 😁
wątek zamknięty
i ja jezdem tyz  🏇 calkiem nowa  😀
wątek zamknięty
rewir  🤣
ale tam nie ma ile masz latek i jakie koniki lubisz nooo  😕
wątek zamknięty
Przecież wiadomo że wszystkie uwielbiamy rooshoffe konisie ponisie  🙄  😎
wątek zamknięty
Wstydzę się powiedzieć, ile mam lat, bo Wojtek powie, że ma tyle samo. Albo Grzegorz mi powie, że jestem za młoda na oglądanie zdjęć jego i Zbyszka w Chałupach. Tyle lat już na nie czekam =/

Nie pamiętam jak mam na imię, ale obstawiam albo "ZŁO" albo "IdźSobie". Tak najczęściej do mnie mówią. Koniki lubię różne, najbardziej na świecie kocham mojego wirtualnego konisia, którego już próbowano ode mnie kupić, ale za bardzo go kocham ,żeby go sprzedać. Poza tym uwielbiam MustangoFryzy z różowymi grzywami i takie, co chodzą na pyskzorać. Jeżdżę też bez ostróg i siodła, bo siodło to Zło!
wątek zamknięty
witaj Livia!!!! :*********
wątek zamknięty
Strzyga tez uwielbiam konie z rozowymi grzywami!!!! :******* moja kolezanka kiedys tak zrobila swojemu ale jej ojciec ja strasznie skrzyczal w tedy. ale wygladal super!!!
wątek zamknięty
Ja nie lubię koni - śmierdzą i warczą, bleee jeszcze bym się pobrudziła  🤔

Lubię buziaczki :*:*:*:*:*:* takie - [link bo drastyczne 😀] http://daria24.wrzuta.pl/sr/d/2Pi6aFB1aG7/buziak_z_pieskiem
wątek zamknięty
heEjka fszySTkim! :****
wątek zamknięty
Strzyga tez uwielbiam konie z rozowymi grzywami!!!! :******* moja kolezanka kiedys tak zrobila swojemu ale jej ojciec ja strasznie skrzyczal w tedy. ale wygladal super!!!

o jeziuu a co uzywasz do farbowania????  👀
wątek zamknięty
ee ja wole pomaranczowe koniki takie jak na fotce mam!
Strzyga bez ostrog  😲 mi pani mowila ze mam zdjac ale teraz jezdze juz sama to zakladam zawsze.. raz tylko nie zalozylam bo mi sie polamaly bo mi kon nie chcial skakac  🙄 ale go oddalam i teraz jezdze na takim co skacze  🏇
wątek zamknięty
czesc olciiik 😉

rewir szampoentki bo nie chciaalysmy zeby dlugo tak mial. a i tak zejsc nie moglo dlugo....hihi
wątek zamknięty
A. już jesteśmy mylone! a to źle o Tobie świadczy 😎
wątek zamknięty
Mój kucyś miał kiedyś zieloną grzyweczką, poprosiłam kolegę to prysnął spreyem jak se grafiti na murku malował.
Faaajjjnie było  💃
wątek zamknięty
ajćc sorry rewir ;*** oczywiscie powinno byc "???" 😉))
wątek zamknięty
natasza, a ten konik jaki kolor gżywy miał? bo moja jest nóóódna gńada 🙁(((🙁🙁🙁 i się zastanawiamczy siem tak da . 😁
wątek zamknięty
Ja używam painta:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.