hej szkoda zenie ma takiego watku ze sie wszyscy moga przywitacwiec ja go zaloze bo sama jestem tu nowa. mam nadzieje ze mnie milo przyimiecie i ze sie poznamy. widze ze jest tu kilka madryhc osob krore znaja sie na koniach a aj sie dopiwero ucze wicmoze mi pomoga...🙂
sorry, zapomniałam, że to temat, żeby pisać "hej" [swoją drogą taki już istnieje]. Rozumiem, że można też walić tu bezczelne orty i nie przejmować się literówkami?
dobrze postaram sie ale zawsze mialam z nia problemy. jesli jest juz taki temat to wystarzcy powiedziec przeciez bym tam to napisala i nie tzreba pisac tylko hej mozna cos wiecej np powiedziec cos o sobie
Hej, jestem Strzyga, choć znajomi mówią na mnie ZŁO. Nie wiem czemu, może dlatego, że jestem ZŁA. Poza tym, interesuję się ZŁEM i jestem wyznawcą HipnoRopuchy. ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD:
hej, ja tez jestem nowa i naprawde nie wiem o co wam wszystkim chodzi.. na kazdym forum jest taki watek gdzie kazdy mowi ile ma lat, skad pochodzi i co robi 🙄 natasza, to moze zaczniesz 🙄