Magdzior To ja już nic nie rozumiem 😵 Ja mam dla swojego Hampy pro fulle i są ledwo na styk. Fakt, że mają bardzo mocną gumę, ale rzep ledwo łapie za końcówkę. Nie mierzyłam jeszcze na mojego innych ochraniaczy pro, ale byłam pewna, że te Hampy jakieś takie bardzo małe 🤔 Bo np. mam ochraniacze horze te za 30 zł za parę i na przód M są ok a na tył M jest na styk , ale pasują. Czyli mój koń nie ma jakichś wielkich nóg. Z kolei kupiłam Villa Horse Memory Form full i wydają mi się dużo większe niż ta Hampa. Aż dzisiaj sprawdzę jak te Villa leżą. Bardzo dziwne. Nawet zaczynam się zastanawiać czy mi tej Hampy w rozmiarze cob nie przysłali chociaż na opakowaniu był rozmiar full. 🤔wirek:
ja jestem świeżak jeśli chodzi o owijki, dlatego mam do was pytanie, jak je wiązać?! jedna z koleżanek pokazywała mi że jakoś na kłosa, ale zajmuje się konikiem polskim a owijek nie chce obcinać (3m) a grubo wychodziło. Znacie jakieś dobre sposoby? wytłumaczcie mi to jak osłowi bo na prawde już nie moge 🤔wirek:
ja jestem świeżak jeśli chodzi o owijki, dlatego mam do was pytanie, jak je wiązać?! jedna z koleżanek pokazywała mi że jakoś na kłosa, ale zajmuje się konikiem polskim a owijek nie chce obcinać (3m) a grubo wychodziło. Znacie jakieś dobre sposoby? wytłumaczcie mi to jak osłowi bo na prawde już nie moge 🤔wirek:
[quote author=olenka19951 link=topic=30.msg1019778#msg1019778 date=1306244315] ja jestem świeżak jeśli chodzi o owijki, dlatego mam do was pytanie, jak je wiązać?! jedna z koleżanek pokazywała mi że jakoś na kłosa, ale zajmuje się konikiem polskim a owijek nie chce obcinać (3m) a grubo wychodziło. Znacie jakieś dobre sposoby? wytłumaczcie mi to jak osłowi bo na prawde już nie moge 🤔wirek:
nie ten wątek [/quote]
Zielona33 a mogłabyś mi pokazać który? :kwiatek: ;> bo szukałam przez wyszukiwarkę re-volty i przez wujka google i nic nie moge znaleźć, tylko tutaj trafiłam 🙂
Chcę kupić porządniejsze ochraniacze-mam zwykłe Yorki w tej chwili rozmiar M. Czy rozmiar M Veredusów będzie odpowiadał M Yorka? Klacz delikatnej budowy, noga na oko góra 21cm
Forta - jak te białe Ci się sprawują? wytrzymałe a przy okazji nie ma zbytniego problemu z dopieralnością?
oraz czy ma ktoś ochraniacze Event Teddy podszyte futerkiem białe Hansbo chodzi mi głównie na rozmiarówkę potrzebuje takich na konia w typie pogrubionym i nie wiem czy brać L i XL czy oba XL
Medziiik ja mam białe kaloszki z futerkiem Mustanga. Jestem w nich zakochana. Zakładam je w sumie tylko na zawody lub zdjęcia, ale są to jedne z moich ulubionych. Bardzo polecam. Wytrzymałe bardzo, a piasek usuwa się bez zarzutu. Nie wiem jak z innym brudem, ale podejrzewam, że gąbka z wodą załatwi sprawę. 😉
Są takie super neopreny Kieffera, ostatnio wyrzuciłyśmy je po kilku latach codziennego używania tylko dlatego, że już nie wyglądały ładnie, a nie chciały się zniszczyć !! 🙂 Zapytaj w koniku.
MA ktoś Eskadrony cross country ? Jakie one są rozmiarowo ? Dałyby radę na sporej nodze?? Wrr... że tez taki niski koń ma łepę jak jakieś niewiadomoco !!!