Cos mi się zdaje ze będzie trzeba po prostu w kolejne skorupy York Cristal zainwestować i dosztć rzepy dłuższe...Tylko trzeba obecne finalnie doszmacic
znacie jakąś firme ktora robi bardzo duze tyły w rozmiarze full albo czy istnieje jakiś Xfull? bo niestety na moim koniu te w rozmiarze full wyglądaja jak pony 😵
Cos mi się zdaje ze będzie trzeba po prostu w kolejne skorupy York Cristal zainwestować i dosztć rzepy dłuższe...Tylko trzeba obecne finalnie doszmacic Duże z tego co wiem i jedyne jakie pasują mi na Kluska to skorupy Verdeus Light, ale ciężko z ich dostępnością - co najwyżej można szukać używanych L-ek 🙂
Dramka Gdydby nie fakt że mój mąz prawie zawsze jest ze mna w stajni i widzi co na konia zakładam, tez pewnie bez opamietania kupowałabym ochraniacze zamiast szmat, bo uwielbiam 😀
Naciau ja mam takie, jak miała Dramka, od ponad 2 lat, sprawują się nieźle, z tyłu rzepy od tej klapki trochę słabo trzymają i pewnie gdyby były używane codziennie,a nie na zamianę z dwoma innymi parami, wyglądałyby gorzej niż veredusy.
Właśnie przeglądam allegro i są w promocji ochraniacze kontaktowe CALDENE. Ten neopren taki jakiś dziwny - ma to ktoś z re-voltowiczów ? Cena przyzwoita jak na promocję przystało.
słuchajcie polecam sklep pasi-konik zamówiłam ochraniacze niestety nie było tych co chciałam i mi zaproponowali dużo droższe bez dopłaty i już do mnie takie lecą 😍
zielona33 to Single Lock WW? Mam je i dob rze się spisują 🙂 Szybko się je zapina, dobrze się piorą, tylko trochę rzepy się prują - nici z nich wychodzą. Reszta jak najbardziej ok.