Canter Club robi ochraniacze veredusopodobne. Posiadam juz z półtora roku i jestem bardzo zadowolona ;] nic sie nie odpina, nie zjeżdża naprawde bardzo fajne ;]
Grejsix, ja już pisałam, że moim zdaniem nie warto. Ja nowe kupiłam za 400zł i nawet tyle drugi raz bym za nie nie dała. Lamówka przetarła się dosłowie po kilku jazdach 4-5... Tylne ochraniacze mimo, że były dobrze dobrane rozmiarowo i dobrze zakładane, zjeżdżały i wpadało do nich nprawdę dużo piachu. Do tego tyły są bardzo niskie.
Grejsix, zakładanie neoprenowych ochraniaczy na początku (zwłaszcza jak się rzep do wszystkiego przyczepia😀) trwa tyle co zakładanie owijek 😀😀
No właśnie.
Kończąc juz OT, Grejsix nikty nie napisał ze trzeba nie jeździć. Ale można nie mieć super ochraniaczy. A nauka stania naprawdę nie trwa wieki. Warto poczytać trochę o naturalnych metodach, jeśli chodzi a naukę tak podstawowych rzeczy, mają fajne pomysły. Zawsze najłatwiej napisać bo to koń nerwowy, bo taki, bo śmaki. A wszystko się da. Tylko trzeba chcieć i iść na łatwiznę (pisze to już ogólnie, nie w odniesieniu do Ciebie)
Teraz Luzaczka kupowala mi je podczas badminton bo cena super i pytala czy M czy L.. cholera wie, wzielam L..
a zdrodzisz jaka cena?ja znalazłam komplet na 4 za około 580 zł z przesyłką... [/quote]
Wiesz ja mialam komplet, ale przod walnal mi w szwedzie w BB🙂 ochraniajac b. dobrze noge, balam sie go naprawiac, bo traktuje ochraniacze jak kask, jak pekl to sie nie uzywa.. mimo ze to raczej rzepy sie przeciely przez karbon a nic sie nie uszkodzilo to ja wole dmuchac na zimno i lepiej zeby na sciegnie nie walnely drugio raz... i w ich sklepie kosztuja po ok 80 funtow. " ja" nabylam za 50 wiec sporo zaoszczedzilam, ale mysle ze Twoja cena za 4 bardzo okazyjna
Mam konia 156 cm wzrostu z dośc krótkimi nogami (na przodach nosi M Veredusa i są akurat) i nie wiem jak będą pasowac Pro Jump'y Veredusa. Ubierał ktoś te ochraniacze na takie kurduple?
Polecam gorąco ochraniacze firmy Acavallo "Vittoria" ! Sprawdzone na błocie zasysającym,nie spadają,nie zsuwają się a co najważniejsze, nie odpinają się!Świetny zakup!
czy ktoś mi może powiedzieć jak wypadają względem siebie veredusy olimpic i eskadrony pro safe? bo szukam jakiś fajnych i trfałych ochraniaczy ale żeby cena też mnie jeszcze nie powaliła🙂