Ja kiedyś miałam ochraniacze z Go-Sport. Białe tyły i granatowe przody. Zadnym nic się nie stało a używałam ich jakiś rok (przodów, bo tyły zdecydowanie krócej). Jedne mi ukradli a drugie sprzedałam. Może to nie ta jakość co Eskadron, ale przy cenie 40 zł za przód i 8zł za tył zbyt wiele oczekiwać nie można:-). W sumie wychodzą na plus. (z tym, ze kupiłam je już dawno więc może były inaczej szyte...)
Ma ktos ochraniacze Euro Stara?? Te kolekcyjne kolorowe?? Jestem ciekawa jak z ich jakoscia. Czy tyly sa porzadne czy plasterki jak to bywa w wielu firmach??
Klami, ja ich nie mam, chociaż kiedyś miałam zamiar kupić, ale z tego co wiem to te nowe są porządne, bo stare były dość cienkie (tzn. produkowane kilka lat temu). Kiedyś używałam ich na jakiegoś konia (dawno, dawno) i pamiętam właśnie, ze zarówno przód jak i tył był kiepski jeśli chodzi o plastik.
Ma ktos ochraniacze Euro Stara?? Te kolekcyjne kolorowe?? Jestem ciekawa jak z ich jakoscia. Czy tyly sa porzadne czy plasterki jak to bywa w wielu firmach??
Jak dla mnie to one są dość podatne na różne zdrapania. Już kilka razy widziałam takie ze zniszczoną stroną zewnętrzną. Na cross chyba najlepsze są WW albo cross country Eskadrona, które też masz;-)
no chyba niedługo się popłaczę 👿 😕 smb elite przody leżą ok, nic nie zjeżdża, piach nie leci jest ok, ale tyły 😤 po kilku krokach kłusa już się zsuwają, jak by tego było mało, znoszę do stajni kilogramy piachu (w ochraniaczach) i jeszcze do tego przetarła się lamówka w jednym tyle!
ochraniacze za 800zł! (tzn, ja dałam mniej, ale tyle normalnie kosztują!) 🙄
Ja dzisiaj wypróbowałam strychulce na tył zakupione dopiero co w Decathlon. I szczerze mówiąc nie podoba mi się jak te cieniutki paseczki gumowe leżą..
Na poczatku byłam pewna ze biorę duble locki ale w tendon boot są profilowane od środka i zrobione z oddychającego materiału...i już sama nie wiem. Ma ktoś?? Coś polecacie??
O tym oddychaniu przeczytałam w opisie tendon boort...a w przypadku duble locków nic nie pisało... Nie znam tych ochraniaczy więc chcę zebrać jak najwięcej informacji 🙂
W tendonach kuszą mnie też te kolorowe rzepy, w przypadku duble locków nie ma takiej opcji, nie??