xxagaxx, now iem własnie, że kalosze to na kucyki mają.... w kazdym razie na pewno nie takie talerze jak maja nasze konie. Dlatego zrezygnowałam. :/ To atakuj, może sobie przy okazji tez cos zamówie. 😉
Klami, ja też takie będę chciała! Ale czad! Tylko zdecydować się na jakiś kolor, kiedy ja mam każdy czaprak w innym wscieklym kolorze 😉 one są takie same na przód i tył czy na tyły są wyższe?
anai musisz sobie zmierzyć nogę i zobaczyć. Z tego co czytałam na stronie to większość osób ma Mki przodu i Lki tyłu. Mi zależy żeby były dość wysokie, dopiero sobie pomierzę 😉
Ja też mam kosmos jeśli chodzi o gamę kolorystyczną. Ale nie chcę brązowych bo tak smutno 😀 trzeba zaszaleć xD
Ja wezmę ventech elite, w 4ro paku, ze względu właśnie na podział na przody i tyły (na stronie PC jest tabelka z rozm. z uwzględnieniem przodów i tyłów)
VenTech to jest po prostu nowocześniejszy neopren, czyli ich aktualnie "topowy" materiał: specjalnie perforowany, który równie dobrze jak poprzednie modele odciąża i chroni ścięgna oraz stawy (bo za to odpowiada kształt ochraniacza i jego budowa), ale zapewnia lepszą wentylację, a dzięki temu zapewnia optymalną termoregulację nawet podczas intensywnej pracy. Minimalizuje on możliwość przegrzania nogi czy odparzenia.
Jeżeli już finansowo "szarpnę się" na PC, to na pewno będą to VenTech'i. Aktualnie używam popręg PC z tego materiału i jest absolutną rewelacją. Naprawdę materiał "grzechu warty".
I jeżeli byłoby organizowane zamówienie - mniej lub bardziej - zbiorowe to ładnie proszę o cynk :kwiatek: