Forum konie »

Kącik Rekreanta

Raven- mi też się wydaje że ona nie jest jeszcze gotowa dlatego pisałam wcześniej że to nie bardzo wchodzi w grę. Stąd moja prośba o pomysły na urozmaicenie treningów.
Dziękuje bardzo będziemy próbowały  😉 😀
wątek zamknięty
Młoda a jak kon pracował wczesniej? na jakim jest etapie wyszkolenia? jesli chcesz by dziewczyny ci doradziły napisz wiecej o koniu, ile ma, jak pracuje, jak ty jezdzisz, ile.
wątek zamknięty
szafirowa-siwy jako dresiarz normalnie obled w ciapki 😜
a jak Ci sie jezdzi na tym oglowiu?Jest jakas roznica in+?
wątek zamknięty
szafirowa, super sie prezentujecie!!!! 😉

A to cos naszego, starego....

wątek zamknięty
Dzieki baby 🙂 a na oglowiu jezdzi mi sie super,siwemu na pewno nie przeszkadza,bardzo szybko je zaakceptowal. akurat zaczelismy na nim jezdzic w momencie przelomu (powrot pod siodlo po przerwie lonzowo-bezrobotnej zw z brakiem warunkow do treningu) i mysle ze to strzal w 10. w kazdym razie nie zaluje wydanej kasy 🙂 a 2 tyg. sumiennej pracy w nowym domu zaczynaja przynosic pierwsze efekty 🙂
wątek zamknięty
Szafirowa przecież z niego urodzony dres! 😎
wątek zamknięty
Burza jak? gdzie? 😉 ciiiii... taki tylko przebieraniec :P sama sie z siebie smialam jak mu owijasy na podkladki zawijalam 😉
wątek zamknięty
Pozdrowienia świąteczne od Kulawego Lalka i naszej stajennej sąsiadeczki-ślicznotki 🙂

wątek zamknięty
Szafirowa no way, musicie sie przekwalifikowac!!

Caro ale slodkie zdjecia 🙂
wątek zamknięty
Sesese, indoktrynacja Szafirowej i Crossa została rozpoczęta 😉
Tak naprawdę to na zdjęciach jest jedynie początek jazdy, potem koń się jeszcze świetnie rozluźnił, puścił łopatki, wydymił trochę czachę 😉 , a że przyszła do nas jeszcze trenerka, to naprawdę było na co popatrzeć - niestety fotograf z aparatem wybył zalewać mesz :P

Siwy jest bardzo ciekawym koniem, o dobrych wszystkich trzech chodach. Na pewno można w jego przypadku rozważać wybór dyscypliny, chociaż ja bym z tym stworkiem pracowała raczej dwutorowo, niż postawiła tylko na ujeżdżenie - koń potrafi skakać, jeśli to będzie lubił, to szkoda go tylko do płaskiej roboty.
Tak w ogóle to Cross, mimo swojej innej urody jest bardzo ładny. I znać po nim konstytucję przyszłego pakera - on naprawdę błyskawicznie się umięśnia (pewnie sterydy), fajnie rozbudowuje i jak solidnie przepracuje zimę, to sezon rozpocznie dwa razy większy 🙂
wątek zamknięty
Caro reniferowy szał  😜
wątek zamknięty
caro, jaki renifer z klasa. Super!!
wątek zamknięty
Szafirowa - to zaczynamy czekać na jakieś wyjazdy na zawody ;-P
wątek zamknięty
Nreszcie znalazłam rumaka odpowiedniego do moich gabarytów 😁

Cyron

wątek zamknięty
Wesołości życzy przerażony straszną-czapą-zjadającą-końskie-uszka Osiołek 😉
wątek zamknięty
Laguna, a co to za karusek?
wątek zamknięty
ale śliczne reniferki i mikołaje 😀
wątek zamknięty
Laguna racja - ładna z Was para 😉 choć Ty juz zamężna! ;p i takoż ładna hala
wątek zamknięty
Niedawno zajeżdżony kucyk, którego mam pod opieką.Bo jako jedyna w stajni ważę na tyle mało, aby móc na nim jeździć 😁

Miły konik, ale ma takie dopalacze, że ostatnio jak poszła ze mną piecem to dopiero po 2 kółkach na hali udało mi się ją zatrzymać 😁
wątek zamknięty
Laguna, gniady po jakiejś kontuzji że tak nie dokracza?
wątek zamknięty
Ależ tu świątecznie  😀

Laguna Kucyk boski. Napisz o nim coś więcej  🙂
wątek zamknięty
Dziekuję wszystkim  😀

opolanka,młody tylko na parkurze tak skakał bo zachowywał sie jakby każda przeszkoda gryzła, bo przeciez na stojakach byly nutki, reklamy itp, na rozprerzalni i na treningach skacze "normlanie" w sensie ekonomicznie i wbrew pozorom potrafi zrzucic nawet jak wszytsko pasuje bo za malo poprawia zadem ale ciągle nad tym pracujemy.
wątek zamknięty
Raven jaki radosny kantarek 😉
wątek zamknięty
Burza- gniady do odpracowania po dzierżawie. Dyszel na mordzie, zad na tamtym świecie i coś co mnie rozkłada na łopatki: nauczono go zmieniać nogę od półparady 👿

Mara- kucyk to młoda klaczka. Jeszcze dość "zielona". Ale BARDZO sympatyczny zwierzak z niej 😀
wątek zamknięty
ale śliczne reniferki i mikołaje 😀
jak zwykle zwierzaki mają przerąbane w święta 😉

...ale z drugiej strony - są tak rozbrajające, że zamiast przynosic nam prezenty, to my im cuksy damy za pozowanie do durnych fotek  🤣

moj w reniferowych rogach dzisiaj poszedł na oprowadzanie w ręce  🤣 nie przeszkadzaly mu, wiec nie narzekal, a ja mialam swietna zabawe 🙂
wątek zamknięty
Haha to masz teraz co robić, co?😉
No ale tak to jest robić po kimś.
wątek zamknięty
co do reniferów:

stare foto sprzed kilku lat 😉
wątek zamknięty
Burza koń nieszczęśliwy, to chociaż kantar stwarza pozory 😁  :kwiatek:
caroline Nowa pewnie za nic nie dałaby założyć sobie "reniferków", a co dopiero się w nich poruszać 😉 Więc masz dzielnego Kaszalota 😉
Ale moje biedne stworzonko zostało nagrodzone smakołykami, więc jesteśmy kwita 😎
A to apogeum "strachobździlenia" 😁
wątek zamknięty
Ooo Kucka!! Jeszcze w tym... ja się ta stajnia koło chlewu nazywała? 👀
wątek zamknięty
Laguna, ale dużo napisałaś...  🤬
co za kucyk?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.