Forum konie »

Kącik Rekreanta

caroline, to juz szybciej jakis poza konkursem bym jechala, niz te towarzyskie, bo u Was towarzyskie konkursy ta sa odznakowe programy... jakos nie chce mi sie organizowac wyprawy zeby zaprezentowac jak robie kolo w klusie w polsiadzie xD ale pomysle, propozycje aromerowe monitoruje, wlasnie dlatego ze mamy blisko 🙂

cholerka, to nie taki jednorozec jak moj... gil to ma zwyczajnego nakostniaka na glowie  😵 neoderma raczej nie ma szans...
wątek zamknięty
caroline, misia, to chyba czas na założenie kolejnego Kącika / Klubu Koni Magicznie Piaffujących 🤣

Żeby nie było - Swarovski właśnie robił zwykłą zmianę nogi i to było zagalopowanie ze stępa 😁

misia, a Tobie to baty, bo zamiast koniowi cerować pupsko w celach sprzedażowych, to powinniście we dwójkę zabrać się za ujeżdżenie i sporo ugrać w tym sporcie. Ot co. 🤬

wątek zamknięty
caroline, misia, to chyba czas na założenie kolejnego Kącika / Klubu Koni Magicznie Piaffujących 🤣

oł je! jestem za Klubem!!

Czardaszinero też sie nada do tego Klubu 😎

Misia, słuchaj sie Ciotki Quanty!!
wątek zamknięty
Misia super, a Twoja mina na pierwszym foto bezbłędna 🤣

Foty będą jak Ciska przyjdzie i tyle.
wątek zamknięty
moj tez umie, moj tez ! i to nawet taki zdolny ze bez jezdzca  😁

(duza fota wiec daje link)

wątek zamknięty
Belfast też umie 😁

wątek zamknięty
Forta, ,D&A, to mozliwe,ze sie spotkamy 🙂 ja najprawdopodobniej bede w hippice,ale w roli 'tego krzykacza na dole' 🙂

Fajnie🙂to jak coś to krzycz,machaj albo coś ,bo ja ze stresu mogę Cię nie zauważyc 😉
No to widzicie, nic straconego  uśmiech Wreszcie poznam wasze fajne kasztany, a wy moją sierotkę  uśmiech
Dzionka,i jeszcze mojego siwuska,bo też jedzie😉
wątek zamknięty
My też 😉
wątek zamknięty
to i my😉
wątek zamknięty
Ja też! Ja też!

😵 Ludzie, naprawdę każde zdjęcie z kłusa w odpowiedniej fazie nadaje się do klubu piaffujących?
wątek zamknięty
Bush, czyżbyś nie miała takiego zdjęcia w takiej fazie kłusa i zwyczajnie zazdrościsz, myśląc, żeś skrzętnie ukryta pod maską dystansu i ironii?  😀iabeł:
wątek zamknięty
ej 🙁 ale ja nie mam zdjęcia w kłusie
wątek zamknięty
Nada się?  😎 Autorstwa Ciotki Sierry De Beściary
wątek zamknięty
To my chyba też się nadajemy  😂

wątek zamknięty
caroline, to juz szybciej jakis poza konkursem bym jechala, niz te towarzyskie, bo u Was towarzyskie konkursy ta sa odznakowe programy... jakos nie chce mi sie organizowac wyprawy zeby zaprezentowac jak robie kolo w klusie w polsiadzie xD ale pomysle, propozycje aromerowe monitoruje, wlasnie dlatego ze mamy blisko 🙂

cholerka, to nie taki jednorozec jak moj... gil to ma zwyczajnego nakostniaka na glowie  😵 neoderma raczej nie ma szans...

Kujka, to jedź P10R to już jest całkiem fajny i ciekawy program.
wątek zamknięty
D&A, trzymam.
Co do Gniadego, widzialam go raz! W sobote, jak jechalismy z tz do kina, to zaraz po wyjechaniu z dzialki widzialam na drodze konia z jezdzcem. Myslalam, ze to ktos ze stajni w Wegrzcach, ale jak mijalismy konia, zobaczylam na nim brata kolezanki.
No, Gniady piekny. Zwykly zimnokrwistak. Jabluszka na zadku. I te oczy! No jak nic, wpadlam po uszy. Gostek siedzial na oklep, a zamiast wodzy mial sznurek. Domyslam sie, ze to kon chodzacy tylko na wodze, ale uwazam, ze ja krzywdy mu nie zrobie. No i oczywiscie pewnie nawet go nie pozbieram, bo nie mam takiej wiedzy. Ale co z tego? Ja z nim moge tylko na spacerki chodzic i bede w niebowzieta <zakochany>
wątek zamknięty
A piaff w galopie umiecie?  😎 😎
Ny tak  😎 😎 widzicie ten boski moment zawieszenia?  😎 😎

wątek zamknięty
darloga, wszystko pięknie, ale nogi się wam pomieszały! :P powinny byc nogi po przekatnej uniesione 😉 wyszedł wam piaf w inochodzie 😉
wątek zamknięty
A to nie byle osiągnięcie!  😲 👍 😁
wątek zamknięty
Dawno nas nie było... Troszkę p. Santosa

wątek zamknięty
caro jak patrzę na Twojego wielkoluda aż trudno uwierzyć, że to jest koń, który miał przerwę w pracy. Wszystkiego naj i szybkiego powrotu do top formy  :kwiatek:

A my jutro pakujemy manele na małą wycieczkę. Tak czekałam na te zawody, ale przez tę cholerną delegację jestem jakaś wybita z rytmu. Wczoraj trening krosowy, wszystko fajnie, ale entuzjazm jakby mniejszy, szczególnie na widok prognozy pogody na najbliższy weekend  🤔wirek: Trzymajcie kciuki za folgluta oszołoma i jego zaspaną pańcię.
wątek zamknięty
Lena, dzieki, miło coś takiego czytac :kwiatek:
oczywiście bedziemy trzymac kciuki 😀 mocno-mocno 😀

wątek zamknięty
Lena, jasne! My z Czardaszem na pewno będziemy trzymać kciuki  😅

Santoska śliczne zdjęcia. Praca wre?  😉

Dla dopominających się Czardasza, parę kadrów by Ciocia Koniczka

Zadowolona lama-lama

i spracowana, cierpiąca lama-lama

Lama-lama w kłusie

i lama-lama w trybie "FOCHen machen"

I jest fajnie!  🤣

Szkoda tylko, że koń schudł i zaczyna wyglądać jak koń (nie jak wieloryb), kiedy ja w tym czasie upasłam się na morświna. :/ Bo to że jestem wredna świnia i zmuszam Bogu ducha winnego koniczka do pracy i jeszcze nad nim wytrząsam, to wie każdy. Nie każdy wie jednak, że przy okazji - z tej wredności, i po złości - aby mu dowalić roboty utyłam dobre 5-6kg.

Zwykły, wredny ze mnie świn, a obecnie nawet morświn. :/

wątek zamknięty
Sierra na pierwszym rzeczywiście wygląda na zadowolonego, jakby się uśmiechał 🙂
wątek zamknięty
darolga
Gdzieś ty była, że podwozie takie czarne??  😎

Santoska

Więcej!!  😉

Sierra

Jak zwykle pięknie wyglądacie, a Księciunio jaki poważny i dostojny  😍
A co do dodatkowych kilogramów, to bardzo dobrze je maskujesz, patrzę patrzę i dopatrzyć się nie mogę 😉

Ola
Co tam u Was?
Gdzie zdjęcia? 😀

Trzeba by się w końcu spotkać 😉
wątek zamknięty
Pauli Bo zrobiłam widocznie dobrą selekcję  😡

**Ola** Cieszy się, bo Lama-lama już wiedział, że praca właśnie się skończyła. I że morświn szykuje się do opuszczenia pokładu  🤣
wątek zamknięty
Sierra
Wprost kocham Cię czytać!  🤣
Jaka tam selekcja, w jasnych bryczesach niczego nie zakamuflujesz 😉
wątek zamknięty
Sierra, ty się od morświnów odpimpaj!
Podpisano: Tłusta Foka   😀iabeł:
wątek zamknięty
Ja już nawet nic nie mówię...
Zdjęcia już wstawiłam i nic nie ukryję, a miałam ciemne bryczesy  😁
wątek zamknięty
A dziękuje wam bardzo... 😀iabeł: uda w rozmiarze Jedi to u mnie norma. Pogodziłam się z nimi (jak z pupą "prawie jak J Lo"😉, ale z tymi ramionami i drugim podbródkiem pogodzić się jakoś nie mogę.

Dotarło to do mnie, gdy oglądałam zdjęcia (jedząc kolejny kawałek pizzy, popijany kolejną Colą) i gdy zaczęłam wywalać, nie dlatego, że koń chadzał w trybie lama-lama, tylko dlatego, że nie mogłam już patrzeć, jak na kolejnym zdjęciu mam bary albo ala Mariuszek Puuuudzianowskiiiiii,  🤔 albo mi zwisa drugi podbródek  😵

Anyway, Koniczek chodził nieźle, ale zdjęć nie wstawię, bo i tak nic nie zauważycie spod morświna  😁 😁 😁

Pauli, skoro ja bredzę na temat swojego rozmiaru, to ty bredzisz na temat swojego tym bardziej... 🤬
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.