Forum towarzyskie »

Casting- Modeling

Niestety, selekcja z roku na rok jest co raz ostrzejsza.
Oczywiscie zdarzaja sie dziewczyny ktore maja troche wiecej w biodrach albo sa troszke nizsze, ale musza byc naprawde zjawiskowe.

No ale co roku setki osob wylatuja na studiach z informatyki, weta, medycyny, prawa, matematyki, fizyki czy czego tam jeszcze i nikt nad nimi nie placze. Tam tez sa wymagania i jest selekcja. I nikt tego nie zmieni. Selekcja byc musi.
Kaprioleczka - lacze sie z Toba w bolu nosow pozlamaniowych, moj jest calkiem podobny ;P

Mi modelki tez sie nie widza w ogromnej wiekszosci, ale niech sobie beda jak im dobrze =P ja bym tak wygladac nie chciala, nie podobaja mi sie tak chude dziewczyny na ulicy, ale poki to nie jest wywolane anoreksja nie mam nic do tego.

Z koleji spora czesc fotomodelek mi sie podoba i sama, gdybym byla troche urodziwsza, chetnie bym sie czyms takim zajela. A ja niestety ani ladna ani fotogeniczna =P
no masz - teraz sie cale forum mierzyc zacznie  😂

No nie wytrzymałam  😂 96-70-97
Jakieś pół roku temu miałam 10 cm mniej w talii. O_o

Ja jednak częściej spotykam się z tym, że faceci lubią kobiety o kształtach klepsydry, ale z długimi nogami. I raczej chudsze niż grubsze.
Co do tego psioczenia na chude, to pewnie, że 90% przypadków, w których krąglejsze kobiety psioczą na te chudsze, jak to one ,,nie mają cycków i tyłka" to efekt zazdrości. Wiem, bo sama czasem sie na tym łapię w myślach.  👀 😁
Ja się już dawno pomierzyłam. I wynik mi się nie podoba 😁
ja tez ja tez
Smarcik własnie mi przeprowadzil lekcje 'jak sie mierzyc' na pw i jest:
85-60-90
nie narzekam haha
pony a jaki wzrost 😉 ?
oj wszyscy sie mierzyli to i ja poszłam,90-70-90 szkoda, tylko ta talia hmm 😂
Wzrost 158
No wlasnie, do wymiarow dobrze jeszcze wzrost dodac ;P

Ja sie nie mam jak zmierzyc bo jestem w pracy i ktos zakosil centymetr/metr czy jak to tam sie zwie ;P
barbor- 167, średio duża jestem, ale nie chciałabym tego zmieniac🙂
pony, nie dziwie ci sie😉 ja nie przepadam za wlasnym wzrostem, ale na szczescie poszlo mi w nogi, zawsze cos 😉
barbor- a Ty próbujesz jeszcze gdzieś się załapać?🙂
długie nogi to to, co mi się w modelkach podoba! Nie mówię teraz o ich grubosci, mowie o długości, bo niektorym kolana wystaja tak ,ze fe
88-67-84  170cm   🤣
Ja tam myślę, że Daniel powinien mieć bana na ten wątek, bo nie jest obiektywny :P

A co do piersi to ja najczęściej słyszę od facetów, że pierś powinna się mieścić w dłoni partnera (fullhand?)
Też tak słyszałam. Ale moja zmieści się w dłoni dziecka z podstawówki, a to już chyba przeginka 😁
A jak sie nie miesci??
Partner ma za mała reke 😁
No! Zdecydowanie! Jego wina ^^
Dworcika - a co ja mam powiedziec jak ja jestem praktycznie wklesla  😎 jak bylam mlodsza to bardzo ubolewalam, potem docenilam i nadal ciesze sie, ze mnie cycki co krok po twarzy nie okladaja  😂 nie zamienilabym sie z nikim!  👀
Bo serio to chyba z wiekiem przechodzi. U mnie też to był mega kompleks, ale się wyleczyłam i teraz już nie ma mowy o tym, że się będę gorzej czuła, bo mam małe. Niech się inne martwią, że nie mają takich fajnych jak moje 🙂
Nie no jaja sobie robię 😉 Gdyby mi doszło troszkę, to bym obrażona nie była, jakby ubyło, to bym się znowu nie cieszyła. Ale nie narzekam - mam 86cm.
Dworcika, tyle, ze wiesz ten wymiar ma malo do wypuklosci. Mozna miec spory biust i maly obwod i na odwrot, a wymiary wciaz te same.
pony, moze po maturze odwiedze agencje, ktora mnie zapraszala, ale nie mam jakiegos strasznego parcia. I tak moje szanse sa male w pororwnaniu z 15-16 latkami 🤣
barbor, nie podaje nawet ile mam w obw. pod biustem 😁
dziękuję, miło że się podsumowanie podobało - tak to rozumiem 😉

Ja sie nigdy do żadnej średniej nie łapie.
Mam 173 cm i jak założę obcasy to wyglądam na potwornie wysoką.
Fakt faktem, że w kręgu koszykarzy obracam się cały czas,
ale no cóż - lubię wysokich 😉

barbor - mnie dopiero pierwsza (i niestety ostatnia) agencja przyjela dopiero po maturze 😉 ale no cóż - lubię wysokich 😉

ja tez  😁 😁 😁Niech się inne martwią, że nie mają takich fajnych jak moje 🙂

Pięknie powiedziane  :kwiatek:
Kaprioleczka - z doświadczenia (nie tylko swojego) wiem,
że jak facet jest niższy od kobiety to nic dobrego to nie wróży  😎
Jakieś kompleksy chyba czy małe ego.

[sub]Pewnie są wyjątki potwierdzające regułę bo zawsze są  😉[/sub]
88-67-84  170cm   🤣

kilka cm więcej wzrostu i byłaby modelka  😉 chociaż w Twoim wieku, to jeszcze się dużo może zmienić  😉

a ja bym nie miała nic przeciwko kilku cm wzrostu więcej  😉 chociaż nie lubię patrzeć z góry na świat jak chodzę na obcasach.
Kaprioleczka - z doświadczenia (nie tylko swojego) wiem,
że jak facet jest niższy od kobiety to nic dobrego to nie wróży  😎
Jakieś kompleksy chyba czy małe ego.

[sub]Pewnie są wyjątki potwierdzające regułę bo zawsze są  😉[/sub]

ja mam niska tolerancje na nizszych ode mnie facetow 😉 rowny wzrostem to jeszcze - w bolach to w bolach - ale przejdzie. Nizszy - no po prostu nie moge. Nie da sie.
To tak jakby probowac zjesc maslo czosnkowe bez pieczywa 😁 po prostu sie nie da.
A nawet jak sie da, to niestety, za smaczne to nie bedzie 😉
Kaprio, wez rejestruj:P kocham  masło czosnkowe bez pieczywa, jest przepyszne a poza tym to DA SIE, jest git🙂
Pony - ja moge nawet czosnek wcinac i to garsciami (byle obrany  😁 ) - ino byle bez masla  😉 maslo podchodzi mi gorzej 😉

btw - kocham Twoj nowy avatar!  😜 😜 😜 😍 😍 😍 to Siwy?
pisałam w odniesieniu do niższych facetów!😀

Tak, siwy siwy oraz ja🙂
Kaprioleczka - trafnie ujęte 😉

Wszystko się da, ale znowu co kto lubi.
Jak dla mnie to 180 jest ok, ale nalepiej to tak od 185 wzwyż  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się