Niestety, selekcja z roku na rok jest co raz ostrzejsza. Oczywiscie zdarzaja sie dziewczyny ktore maja troche wiecej w biodrach albo sa troszke nizsze, ale musza byc naprawde zjawiskowe.
No ale co roku setki osob wylatuja na studiach z informatyki, weta, medycyny, prawa, matematyki, fizyki czy czego tam jeszcze i nikt nad nimi nie placze. Tam tez sa wymagania i jest selekcja. I nikt tego nie zmieni. Selekcja byc musi.
Kaprioleczka - lacze sie z Toba w bolu nosow pozlamaniowych, moj jest calkiem podobny ;P
Mi modelki tez sie nie widza w ogromnej wiekszosci, ale niech sobie beda jak im dobrze =P ja bym tak wygladac nie chciala, nie podobaja mi sie tak chude dziewczyny na ulicy, ale poki to nie jest wywolane anoreksja nie mam nic do tego.
Z koleji spora czesc fotomodelek mi sie podoba i sama, gdybym byla troche urodziwsza, chetnie bym sie czyms takim zajela. A ja niestety ani ladna ani fotogeniczna =P
No nie wytrzymałam 😂 96-70-97 Jakieś pół roku temu miałam 10 cm mniej w talii. O_o
Ja jednak częściej spotykam się z tym, że faceci lubią kobiety o kształtach klepsydry, ale z długimi nogami. I raczej chudsze niż grubsze. Co do tego psioczenia na chude, to pewnie, że 90% przypadków, w których krąglejsze kobiety psioczą na te chudsze, jak to one ,,nie mają cycków i tyłka" to efekt zazdrości. Wiem, bo sama czasem sie na tym łapię w myślach. 👀 😁
barbor- a Ty próbujesz jeszcze gdzieś się załapać?🙂 długie nogi to to, co mi się w modelkach podoba! Nie mówię teraz o ich grubosci, mowie o długości, bo niektorym kolana wystaja tak ,ze fe
Dworcika - a co ja mam powiedziec jak ja jestem praktycznie wklesla 😎 jak bylam mlodsza to bardzo ubolewalam, potem docenilam i nadal ciesze sie, ze mnie cycki co krok po twarzy nie okladaja 😂 nie zamienilabym sie z nikim! 👀
Bo serio to chyba z wiekiem przechodzi. U mnie też to był mega kompleks, ale się wyleczyłam i teraz już nie ma mowy o tym, że się będę gorzej czuła, bo mam małe. Niech się inne martwią, że nie mają takich fajnych jak moje 🙂
Dworcika, tyle, ze wiesz ten wymiar ma malo do wypuklosci. Mozna miec spory biust i maly obwod i na odwrot, a wymiary wciaz te same. pony, moze po maturze odwiedze agencje, ktora mnie zapraszala, ale nie mam jakiegos strasznego parcia. I tak moje szanse sa male w pororwnaniu z 15-16 latkami 🤣
dziękuję, miło że się podsumowanie podobało - tak to rozumiem 😉
Ja sie nigdy do żadnej średniej nie łapie. Mam 173 cm i jak założę obcasy to wyglądam na potwornie wysoką. Fakt faktem, że w kręgu koszykarzy obracam się cały czas, ale no cóż - lubię wysokich 😉
Kaprioleczka - z doświadczenia (nie tylko swojego) wiem, że jak facet jest niższy od kobiety to nic dobrego to nie wróży 😎 Jakieś kompleksy chyba czy małe ego.
[sub]Pewnie są wyjątki potwierdzające regułę bo zawsze są 😉[/sub]
Kaprioleczka - z doświadczenia (nie tylko swojego) wiem, że jak facet jest niższy od kobiety to nic dobrego to nie wróży 😎 Jakieś kompleksy chyba czy małe ego.
[sub]Pewnie są wyjątki potwierdzające regułę bo zawsze są 😉[/sub]
ja mam niska tolerancje na nizszych ode mnie facetow 😉 rowny wzrostem to jeszcze - w bolach to w bolach - ale przejdzie. Nizszy - no po prostu nie moge. Nie da sie. To tak jakby probowac zjesc maslo czosnkowe bez pieczywa 😁 po prostu sie nie da. A nawet jak sie da, to niestety, za smaczne to nie bedzie 😉